کدوم چراغهای مودم روشن و خاموشه ؟نقل قول:
مخابرات 2-3 روز کار داره ( برای من که اینطور بود )
فن آوا یه روزه جمع کرد.
Printable View
کدوم چراغهای مودم روشن و خاموشه ؟نقل قول:
مخابرات 2-3 روز کار داره ( برای من که اینطور بود )
فن آوا یه روزه جمع کرد.
خوب شما احتمال زیاد یادتون میاد...نقل قول:
طبق قوانین ۷۳ ساعت باید مخابرات تخلیه و انجام بده، اما گاهی یک هفته هم میشه...نقل قول:
من برای تخلیه اینکار مخابرات هم رفتم ( برای تسریع) و انقدر که جوابگو هستن می گن ما به شما جوابگو نیستیم به ISP جوابگو هستیم!!!....
چراغ dsl روشن ثابت ولی چراغ اینترنت خاموشهنقل قول:
یعنی مخابرات جوابی بهت نداد؟نقل قول:
پس فن آوا تخلیه کرده کامل الان رفته مخابرات منطقهنقل قول:
ای کاش لا اقل این مخابرات هنوز دولتی مونده بودنقل قول:
پس چرا امروز مخابرات گفته هنوز خطتون رانژه هست؟نقل قول:
نه خیلی بی اخلاق بود، با معاون مرکز مخابرات صحبت کردم، گفت ما جوابگو به مشترکین نیستیم به خود ISPها جوابگو هستیم. ( کلا می گن تخلیه ربط به ISP داره)نقل قول:
یک سالن هست توی هر مرکز مخابراتی به نام MDF این سالن همون جایی که قبلا نها کلی سیم کشی بود آلان پر از رک . نرمینال هست هر کسی اجازه ورود به ا.نجا ر.نداره.
منم همون جا زنگ زدم بازرسی مخابرات به این پاسخگو بودنشون و خدمت رسانیی...
یعنی هنوز تخلیه نشده پورت مربوطه باید از سیستم خارج بشه آلان سرویس ندارین اما هنوز پورت فن آوا تخلیه نشده.نقل قول:
جالبیش اینجاش الان زنگ زدم مخابرات منطقه میگه تخلیه شده ولی هنوز جراغ dsl روشن هست :n19::n24:
توی دلت نگفتی دروغ که کنتور نمی ندازه؟؟؟نقل قول:
تنها چیزی که توی کشور ما پهنای باندش نامحدوده، ترافیکش رایگانه، هر روزم سرعتش بیشتر میشه دروغه...
یه اتفاق خیلی نادر ازین شرکت از فن آوا خانمی به نام یعقوبی( صدای مشتری) زنگ زد گفت شما 195 شکایت کردین و منم کل این شرایط و توضیح دادم و گفتم 10 روز دیگه اشتراک دارم به دنبال تخلیه ام گفت قرار شد از شنبه سرویس بشه مثل همون قبل یعنی با سرعت 120 کیلوبایت و اینکه محدودیت روزانه دیگه وجود نداره اما بازم محدودیت مصرف تو کل ماه هست یعنی هر ماه 44 گیگ میشه مصرف کرد بعد اون سرعت کاهش پیدا میکنه که گفت فعلا معلوم نیست چند بشه سرعت بعد محدودیت.در آخر هم گفت اگه لطف کنین این تیک شکایت 195 را بردارین منم گفتم تا شنبه میبینم چی میشه بعد تصمیم میگیرم.
مثل اینکه شکایت ها به یجایی رسیده خوبی این بود که طرز حرف زدن فوق العاده خوب بود و کامل حق و به من داد گفت این چند وقت خیلی جلسه گرفتیم فعلا به این نتیجه رسیدیم.ایشالا که حرفاش واسه سرگرمی نبوده باشه اما درکل اولین باری بود که یک نفر ازین شرکت اینجوری خوب حرف میزد.
فن آوا اس ام اس داده گه اگه در روز های آتی تمدید نکنید, اینترنت جمع آوری میشه ... من ده روزی هست تمدید نکردم, خواستم ببینم واقعا جمع آوری میکنن خودشون اگه تمدید نکنم ؟ چند روزه ؟
نمایندگی رفتم برای تخلیه 6 روز پیش, گفتن فرم نداریم, شماره بگین تخلیه میکنیم. فعلا که خبری نشده.من هم عجله ای ندارم
ما که تخلیه کردیم اما این یعنی برگشت به حالت قبل ؟نقل قول:
اصل کار همون 44 گیگه که هنوزم میگه اون هست
خوب چه کاریه شاتل و آسیاتک و حتی پارس آنلاین تا همین 40 گیگ و تامین میکنن با سرعت بالاتر حتی
من که رفتم شاتل تا وصل شه ببینیم چی از آب در میاد اما شما هم شکایت و اصلا حذف نکن عزیز ؛ به روال قبل اگه بخواد برگرده برای مشتریان قبلیش یعنی کاملا نامحدود
بله جمع آوری میکنن و اینکه فرم تخلیه رو من صفحات قبلی قرار دادم خواستید پر کنید خودتوننقل قول:
دوستاني كه نا محدود دارن، مشكل حل شده؟
من دو هفته پيش شكايت كردم به 195 . الان برام اس ام اس اومد كه نهايي شده و رفتم نگاه كردم ديدم زده :
باسلام،تغيير سرويس انجام و مشكل مشترك برطرف گرديد. باتشكر
يعني چي ؟ من چند روز بعدش مجبور شدم سرويسم رو عوض كنم و محدود بگيرم تا اين دو ماه هم تموم بشه و كلا بي خيال فن آوا بشم. اما الان مي خوام بدونم يعني درست شده كه اين جواب رو دادن؟
من شكايتم هم به خاطر مصرف منصفانه بوده و هم دادن سرعت كمتر از سرعت واقعي.
درست میگی منم هنوز دنبال کارمم اما اینجور که معلومه بدجور از این تخلیه ها و شکایت ها که شده دارن میترسن میشه تو این وضعیت بهشون فشار اورد که یه سرویس خوب جایگزین بدن چون نامحدود واقعی که فکر نکنم دیگه جایی بدن با این وضعیت اما میشه فشار بیشتر اورد که مثلا حجم 44 گیگ رو بکنن ماهی 80 گیگ مثلا و اینکه گفت این چند روز اخیر هم محدودیت 1 گیگ در روز را 1.5 گیگ کردیم.نقل قول:
همین خانم یعقوبی هم امروز تماس گرفت و با من صحبت کرد.شکایت من راجع به کم فروشی تو همون حجم روزانه بود که به جای 120-130 کیلو بایت،حداکثر سرعتی که میدادن 80-90 بود و دوم اینکه چرا شرکت برخلاف اساس نامه ای که داره یکطرفه مفاد جدودل 4 اساسنامه رو نقض کرد. ایشون فرمودند شما ماهی چند گیگ مصرف دارین؟ من گفت حدود 150 گیگ بعدش گفت شما میتونی سرویس 2 مگ برنزی بگیری که میتونی ماهی حدود75 گیگ دانلود داشته باشی بعدش من پرسیدم هزینش چقدره؟گفت حدود 120 تومن. من در جواب گفتم ماهی همین 70 تومن رو میدم میرم آسیاتک سرویس 10 مگ شهاب با دانلود شبانه رایگان میگیرم خیلی بیشتر میتونم رایگان دانلود کنم! یک سری حرفایی هم میزد راجع به ماهایی که نامحدود داشتیم و الان محدودمون کردن که شما میتونید سرویس حجمی بگیرید ولی 40 درصد تخفیف دارید و از این جور حرفا! والبته در مورد کم کردن سرعت تو حجم روزانه هم فرمودند اون درست میشه که منم گفتم دیگه بدردم نمیخوره!
البته یه جاهایی دلم براش سوخت. مثلا بهش گفتم من ماهی 70 تومن بدم روزی 1 گیگ بعدش سرعتم بیاد روی 8؟! من 10 سال پیش دایل آپ داشتم سرعتم این بود الان با این سرعت حتی نمیتونم برم تو پنل کاربری سایت فن آوا! به نظر شما مسخره نیست؟! نمی دونست چی جواب بده. لبته اینا هم کارمندن و تقصیر ندارن.
بله شکایات در مواردی اگر وافعا پیگیر باشید موفقیت آمیز خواهد بود، و نوع شکایت شما اگر قانونی و معقول باشه قابل پیگیری می باشد و تاثیر گذار هم هست.نقل قول:
بنده هنوز هم در حال پیگیری شکایتم هستم.
اگه من درست متوجه شده باشم سرویسی که الان شرکت داره به مشترکای نامحدودش میده اصلا با شرایط جدول شماره 4 اساس نامه شرکت تناسب نداره! فن آوا حداقل میتونست تا پایان قرارداد هر یوزر این شرایط رو ادامهه بده و تو دوره جدید محدودیت ها رو اعمال کنه. من که بعد تعطیلات درخواست جمع آواری میدم و لی کسی که 3 ماهه گرفته و هنوز یک ماهش تموم نشده میتونه حداقل در این مورد شکایت کنه.نقل قول:
کل اعتزاض و شکایت من همین بود که هر شرکتی چه فن آوا باشه، چه اینکه شما یک مستاجر باشین و خونه رو از صاحب خونه کرایه کرده باشین برای هر مدت چه یک روز چه یکسال، فراهم کننده خدمات اینترنت یا طبق مثال، صاحبخونه باید تا آخر قرار داد به مفاد قرار داد متعهد باشند...نقل قول:
نه اینکه وسط قرارداد مثلا قیمت بالا و پایین کنه یا مفاد قرارداد و یکطرفه مفاد و برای خودش عوض کنه به نام قانون برای خودش تصمیم بگیره.
کل این جلسات هم برای همین بود که کاربران و مشترکین که قرارداد طولانی مدت داشتن بر طبق همون فرارداد سرویسشون ادامه پیدا کنه و اینها به هر صورت نمی خوان زیر بار این موضوع برن...
احتمالا تغییر شما از سرویس نامحدود به محدود از نظر اونا یعنی مشکل شما برطرف شده:n02:نقل قول:
من هم همین احتمال و نظر شما رو دارم، برای همین قبل از اینکه قرارداد و فسخ کنم، سوال کردم که می تونم شکایتم دنبال کنم یا نه؟ جواب این بود که با فسخ قرار داد یا تغییر سرویس شکایت اتوماتیک از پروسه خارج میشه، اگر از سرویس جدید اعتراض دارید می تونید شکایت جدید تنظیم کنید.نقل قول:
برای من که محدود دارم درست شدنقل قول:
دیشب 8 گیگ دانلود کرد !!!
امشب هم تست میکنم ببین چطوره
عجیبه من همین آلان تماس گرفتم به من گفتن هنوز همون ۱ گیگ در روزه و تا شنبه اعمال نمیشه، چون بخش فنی چند روز فرصت خواسته!!!نقل قول:
والله دروغ نداریم بگیم کهنقل قول:
من سرویس محدود رو گفتما !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفرمایید بنده فصد جسارت نداشتم، فکر کردم نامحدود ها رو می فرماییدنقل قول:
فک میکردم این شرکت دزد نیست ولی اینم دسته کمی از بقیه نداره چند روز پیش دادم سرویس 2مگ نامحدودمو جمع کنه . عجله هم ندارم تا قرون اخره پولمو هم ازشون میگیرم . عجله هم ندارم اینترنت موبایلو Hotspot کردم رو پی سیم سرعتشم هم نداره کارمو راه میندازه ماشاالله . اونایی که نامحدود دارن برن جمع کنن اخره بی انصافیه که سرویس اسمی رو محدود کنن اونم چی روزی فقط 1 گیگ بتونی با سرعت اسمی استفاده کنی جوک تمام عمرم بود وقتی اینو شنیدم :n04::n02:
۵۱۲ که عین قبله و فعلا توی نامحدودا بهترین گزینس.سرعتشم تغییری نکرده....
فعلا رفتم پارس انلاین ببینم اونجا چطوریه اگه اونم خوب نباشه میرم اسیاتک اونم نامحدودش قیمتش بد نیست اگه سرعت رو از اسمی کم نکنه خوبه .
اسیاتر اشغال بتمام معنا نامحدوداش داغونهنقل قول:
سلام دوستان
تو سرویس 1 مگ محدود کسی دچار نوسان زیاد سرعت نشده؟
خصوصا تو ساعات رایگان
مضخرف تر از فن آوا اینترنت نیست pocket lost زیادی داره پینگ هم که خیلی بالا هستش
مثل این که همه مشغول امتحانات هستن کسی دیگه تو تالار نمیاد:n02:
من اطلاع ندارم شما کدوم شهر و کدوم منطقه هستید ولی پریروز سمت ظهر تو تهران یه سری از سرورهای فن آوا از جمله سرورهای DNS و DHCP ـشون مشکل پیدا کرده بود و دامین ها resolve نمیشدن (باید خودتون DNS سِت می کردید). چند دقیقه بعدش هم مودم رو ریستارت می کردید تا یه مدت نسبتاً طولانی ای آیپی نمی تونستید بگیرید. این اتفاق فکر کنم برای یکی دو ساعت بود ولی افت سرعتی من ندیدم به شخصه. جز اون مشکلی من نداشتم از پریروز تا به الآن. مشکل شما احتمالاً محدود به منطقه مخابراتی خودتون هست.نقل قول:
پینگ واسه من نسبتاً خوبه خداروشکر ولی packet loss برای ارتباط با سرورهایی که دور باشن (مثلاً بعضی سرورهایی که لوکیشنشون آمریکاست) زیاده متأسفانه. ریموت که می زنم مدام قطع و وصل می شه، در صورتی که روی خط دومی که از پارس آنلاین برای وبگردی دارم این مشکل وجود نداره. در کل از بعد از عید فن آوا از نظر پینگ و packet loss اُفت کرد. تا قبل از عید پینگ من به یه سرور آسیاتک 14 بود، از بعد از عید شده 35، ولی باز جوری نیست که اذیت کنه. این مشکل packet loss برای سرورهای دور هم از بعد از عید برای من اتفاق می افته.نقل قول:
دوستان فن اوا تمامه نامحدودارو رو اسمي ميبنده؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بله ولی جدیداً "مصرف منصفانه" اعمال میشه روی سرورهای نامحدود فن آوا و از یک مقدار که بیشتر دانلود کنید سرعتتون رو محدود می کنن.نقل قول:
منم منطقه 2 مخابراتی هستم
صحبت های دوست گرامی Mohamad-Gsm در مورد نوسان زیاد سرعت تایید میشه،البته امروز که تعطیله بهتر بود ولی دیروز وپریروز این وضعیت بود ،قطعی هم داشت که همانطور که اشاره شد موذم ip نمیتونست بگیره(سرویس 512 مثلا نامحدود)
دوستان من چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه به نظرتون سرویس محدود یک مگ با دانلود شبانه بگیرم یا تخلیه کنم؟
شبی دو گیگ هم به من دانلود بده کافیه (مخابرات پیام نور 4447 هستم)
سرعتش آشغاله من داشتم جمع کردمنقل قول: