دکمه Ps رو که میزنی یه گزینه داره turn off controll داره که میزنی دسته خاموش میشه بعد اون یکی دسته میشه دسته اول.نقل قول:
Printable View
دکمه Ps رو که میزنی یه گزینه داره turn off controll داره که میزنی دسته خاموش میشه بعد اون یکی دسته میشه دسته اول.نقل قول:
دوستان خودم کشف کردم:31::31::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از -- 3.61 خبر نداره ؟ و اینکه آخرین قیمت کنسول چنده الان PS3 ?
سلام کسی از sony tehran .com (فاصله ها رو بردارید) چیزی خریده آیا میتونم بهش اطمینان کنم؟با این قیمت که میده یه کم عجیبه.
من از اونجا میخوام ps3 slim 250 بخرم .قیمت زده 415 تومن.میشه یکی راهنمایی کنه.
سلام به نظر من از digikala.ir بگیر مطمئن تره البته انتخاب با خودته.
:40:
سلام دوستان ميشه فيلم هاي بلو ري تري دي ارچينال از اونها كه حجمشان 50 گيگه رو روي هارد ps3 كپي كرده و نگاه كنيم يا نميشه.اصلا كسي اين كارو كرده يا نه
لطفا این سوال بنده رو جواب بدین.ممنون
شدنش که میشه ...نقل قول:
ولی اول باید فیلم های اورجینال Blu-Ray رو با برنامه AVS Video Converter (یا هر برنامه دیگه ای که این فرمت رو ساپورت میکنه!) به MP4 مخصوص PS3 تبدیل کنین.
و در مرحله بعدی هم، ویدئوی Convert شده رو باید روی هارد کپی کرد ...
---------------
لینک دانلود برنامه AVS Video Converter (اگه لازم شد):
کد:http://www.avs4you.com/download_product_direct.aspx?product=AVSVideoConverter&sct=aff&ct=regnow&cid=344311
اخه digikala خیلی گرون میده.اگه sonytehran نگیرم حتما از رایان صبا میگیرم چون اون کاملا مطمئنه و 425 میده 160 رو.نقل قول:
ولی خداییش این sonytehran خیلی خوب میده ها. یه نفر نیست از اونجا خرید کرده باشه؟
راستی الان اگه من بخوام move رو جداگانه بخرم باید چه قدر خرج کنم؟یه سوال دیگه الان توی پک ps3 توش ps eye هم هست یا باید توی پک move باشه؟توی پک ps3 و پک move چیا هست؟
ممنون.
نقل قول:
منم میخوام توی تیر ماه ps3 250 gb یا 120gb بخرم.شاید من هم از sonytehran بگیرم چون قیمتش خوبه احتمالاً اطمینانی باشه.برای خرید move هم تغریباً باید 70 هزار تومانی بدی.
موفق باشید
سلام کسی میدونه با دسته ps3 چند ساعت میدونی بدونه سیم بازی کنی؟ یعنی چند ساعت شاژ داره؟:46:
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
سلام اگه کسی فریمور 3.55 ps3 رو خواست اینجا میتونه با لینک مستقیم دریافت کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://downloads.exo...om/pub/713</a>
* ا .... راست میگی اصلا دقت نکرده بودم :31:نقل قول:
* منم چند وقت پیش از دوستان پرسیدم که اینجا چرا انقدر ارزونه ولی کسی پاسخ نداد :41:نقل قول:
آقا این کارو نکنید . یهو دیدید فریمور دستگاهتون 3.6 بود :41:نقل قول:
شما از اینجا خرید کنید »
xboxworld.ir
دوستانی که آشنا باشن میدونن که هم با قیمت خوب میده هم چیز بد بهت نمیده .....
به سایت که مراجعه کنید متوجه میشید چی کار باید بکنید ...
سلام یه سوال دیگه الان من خواستم یه ps3 بگیرم از کجا باید بفهمم که 3.55 هست یا 3.60؟
آیا فروشنده خودش میدونه که کدوماش 3.55 هست؟
دوست من save ها شدیداً به PSN Account ی که در User Name وارد کردید بستگی داره و مثلاً اگه یک User ساختید به نام Majid و داخلش مثلاً با این account به PSN لاگین کردید: x@y.Z و بعدش NFS:HP بازی کردید ( offline )و Save کردید. حالا اگه تو همون یوزر majid بیاید با یک PSN Account دیگه لاگین کنید این save ها که رو PS3 و در یوزر majid هست غیر قابل استفاده میشه چون وقتی بازی Save میشه PSN Account هم تو فایل Save ذخیره میشه.نقل قول:
یعنی باید PSN Account شما که در Username شما ذخیره شده، همونی باشه که وقتی داشتید بازی رو سیو می کردید بوده:11:
این تجربه من هست. دوستان اگه اشتباه می کنم اصلاحش کنن.:10:
نقل قول:
از روی جعبه نمیشه متوجه شد. ولی اگه خیلی تاریخش جدید بود مثلاً واسه 6 ماه پیش به اینور فکر کنم نگیری بهتر هست ( خیلی بد بینانه ) امکان داره 3.56 باشه یا 3.6
================================================== ================================================== ===
اقا به مشکل خوردم :41:
دسته PS3 م خودش به صورت خود مختار میاد چند ثانیه یک بار به صورت نا منظم و غیر قابل پیشبینی دایره میزنه. نمیدونم چه مرگشه. وقتی اون جهت سمت چپی( سمت چپ ترین دکمه روی دسته ) رو هم یکم محکم فشار میدم دایره هم باهاش تحریک میشه. بازش کردم تمیزش کردم ولی هیچ فرقی نکرد. کسی راه حلی داره؟
آیا میشه هارد دستگاه رو بیشتر کرد مال من 40 گیگ فت هست میشه هاردش رو بیشتر کرد منظورم هارد داخلیست چون بعضی بازیا رو باید رو هارد داخلی بریزم الان هاردم کمه
لطفا جواب بدید
بله میشه........
میشه لطف کنی بگی چه جوری و هزینش تقریبا چقدر میشهنقل قول:
روی دیسک نبود. بازی رو از همین تاپیک بغل دانلود کرده بود. فک کنم کرایسیس 2 بود.نقل قول:
عجب آدمیه!نقل قول:
یعنی کلا دیگه باید بیخیال بازی کپی شیم؟
نمیشه کنسول رو دانگرید کرد به ورژن های قبلی؟
حالا به نظر من اصلا از سایت و نت نخرید.نقل قول:
چقدر تنبلید شماها:31:سی دی و اینجور چیزا نیستش که از نت بخری میخوای 400 تومن پول بدی یه درصد احتمال خرابی باشه پوستتون کنده میشه.اگه تهرانید یا برید توپخونه یا جمهوری یا ولیعصر البته توپخونه بهتره.چند تا دستگاه رو ببینید براتون باز کنه امتحان کنید بگردید یه ذره.اگرم توی هر شهر دیگه ای هستید بلاخره یه جایی منبعش هست دیگه.تو خونه میخواید بشینید یه لیوان چایی بخورید زنگ بزنن بگن پلی 3 رسید؟این قسمت خوبشه اگه مشکلی داشته باشه یک آدم های دودره ای هستن اینا مگه مشکلو حل میکنن؟حل هم کنن زمانش طولانیه هی برو بیا برو بیا.کلا کار درستی نیست البته فقط نظرمه ها:40:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
نه عزیز من این چه حرفیه میزنی؟مگه میشه؟نقل قول:
هر مشکلی یه راه حلی داره.این مشکل فریمورهای جدید هم به زودی حل میشه و بازیهای جدید رو میتونید کپی کنید:46:
منم با نظرت موافقم . :46:نقل قول:
این وبسایتی رو هم که من آدرسشو دادم فقط اینترنتی نیست مغازه داره تو توپخونه :21:
از بغل دستگاه هارد در میادنقل قول:
هزینش بستگی به حجمت بستگی داره
سلام دوستان...
میخام هارد فت 40 گیگ رو افزایش بدم... حداکثر چه حجمی برای هارد داخلی جواب میده؟؟؟
یا حق
ناصر جون به احتمال زیاد مشکل از برد دستت باشه،اگه میتونی خودت جایگزین کن اگه هم نه که بده بیرون واست عوضش کنن،البته شاید همون برد قدیمی هم دوباره درست بشه..........نقل قول:
تا 700 GB رو ساپورت میکنه،البته از هاردهای لپ تابی 2.5" هم میتونید استفاده کنید............نقل قول:
البته باید دقت کنید که هارد حتما 7200RPM باشه،چون زیر این شاید توی بازی افت فریم پیدا کنید.........
سلام.داداش همه که شرایط شما رو ندارن.الان من تو اردبیل هستم .160 رو میدن 450 تومن.ولی sonytehran کنسول 250 رو میده 415.حالا من چی کار کنم؟نقل قول:
اگرم بخوام بیام تهران خودم بخرم باید 8 ساعت تو اتوبوس بشینم و دردسر زیاد داره.الان شما به من بگید چی کار کنم؟
خوب اونو اگه مغازشو بلد باشی میشه خفتش کرد اگه مشکل پیش اومد:31:نقل قول:
نقل قول:
هارد خودش دقیقا چه مدلی هست؟؟ هارد ساتا معمولی؟؟؟
هارد sata2 بهش میخوره؟:20:
ممنون
خوب اینجا ایرانه داداش.توی ایران به نظرت چیزی بدون حکمت ارزونه؟نه ایران کل دنیا همینه.هر چقدر پول بدی آش میخوری اما بعضی از گرونیا هم الکیه مثلا یه مغازه بود تو توپخونه 100 کشیده بود رو دستگاه میگفت این ژاپنیه فرق داره فکر کرده با بچه طرفه:31:نقل قول:
قیمت اصلی همون 250 گیگ 400 الی 435 تومنه.ارزونتر معلوم نیست چیکارش کردن که ارزون میدن.گرون تر هم فکر کردن مردم هیچی حالیشون نیست.
یعنی توی کل اردبیل قیمت 150 گیگ 450 تومنه؟مگه میشه؟اردبیل و تهران نداره که.160 رو نمیدونم اما 250 گیگ بین 400 تا 435 اما گرونتر نیست!!
بازم بگرد یه خورده
خیر دوست عزیز از هارد SATA معمولی کوچکتر هستش که به اصطلاح بهش میگن هارد مینی.........نقل قول:
شما میتونی هارد رو از زیر کنسول((بدون باز کردن کنسول))بکشی بیرون و نگاه کنی ببینی چه شکلی هستش:31:
هارد Sata هم مستقیم بهش نمیخوره و باید با تبدیل SATA To USB به کنسول وصلش کنید که احتمالا توی بازی مشکل ساز میشه براتون............
نقل قول:
پس هاردش پورت مخصوص داره؟ هارد لب تاپ مستقیم بهش میخوره؟ یا اونم تبدیل داره؟
اصلا هارد مخصوص خودش تو بازار نیست؟:31:
خب این بنده خدا سونی تهران هم 250 گیگ رو 415 میده دیگه :20:نقل قول:
الان اونجا 160 چنده؟نقل قول:
250 اونجا اگه 435 باشه اینجا 470 هست.
به هر کی اینجا میگم 160 اروزونتره میگه قیمت تهران 445 هست.
واقعا 445 هست 160؟
شما sonytehran رو قبول ندارید؟اخه تو سایت سونی به عنوان فروشگاه مجاز سونی اسمش هست.
من فک نمی کنم ایرادی تو کار این سایت باشه . تنها ایرادش اینه که معلوم نیست فریمور دستگاه چنده ! :21:نقل قول:
اونوقت من نمیدونم مغازه دار ها از کجا میفهمن فریمور دستگاه چنده.
ای بابا بالاخره چنده ؟ من اصلاً -- نمیخوام باشه میخوام اصل بازی کنم ! نمیخوام الکی پول کپی خور بدم
* اونو دیگه باید از خودشون بپرسی ولی تو قسمت سیستم ستینگ هست . :20:نقل قول:
* کپی کردن رو که خودت هم میتونی انجام بدی ولی اگه نمیخوای کپی خور کنی از این سونی تهران هم بگیری مشکلی پیش نمیاد راحت باش :10:نقل قول:
دوستان سلام
یه سوال
بعضی از هاردهای اکسترنال هستن که هم usb2 و هم usb3 رو همزمان ساپورت میکنه ، این هاردها قابل استفاده برای PS3 هست یا نه ؟؟؟ منظورم اینه که آیا PS3 میتونه این هاردهای USB2+USB3 رو شناسایی و باهاش کار کنه ؟؟؟
بله من یه هارد وسترن دیجیتال دارم ساپورت میکنه فقط فرمت هارد باید فت 32 باشهنقل قول:
همون سایته دیگه؟میدونم گفتش یه بار نه قیمت بازارشون رو میگم خیلی گرون میدننقل قول:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
آخه چرا اینقدر گرون چه خبره؟اتفاقا توی شهرستان ها که باید نسبت به تهران ارزونتر باشه!نقل قول:
نه بابا 160 کجا 445 تومنه؟میگم 250 بین 400 تا 435 اون وقت چطوری 160 گیگ 445 تومنه؟
من نگفتم جایی رو قبول ندارم سر و کار نداشتم با این سایت که ببینم کارش چطوره.اما میگم اگه آدم خودش بگرده تو بازار به نتیجه بهتری میرسه.ولی اینی که شما میگی اینقدر گرون دارن میدن اونجاها خوب مجبوری از همینجا بخری.حالا دوستانی که خریدن بیان راهنمایی کنن من که تا حالا از نت نخریدم کنسول:40:
آره هموننقل قول:
نه بابا کجا باید ارزون باشه اتفاقا من از شهرستان قیمت دارم 320 رو میگه 490 . بعد به نظرت گرون نیست ؟
منم نمیدونم چرا اینقدر گرون میدن ولی هر جور حساب میکنم با 5 تومن هزینه ی تیپاکس و یه دسته ی اضافه و ps3 250 باهم درمیاد 480 .ولی اینجا 480 خود کنسول 250 رو میدن.در هر صورت خرید از تهران برای من با صرفه تره.نقل قول:
دوستان شهرستانی که تجربه ی اینجور خرید رو دارن لطفا کمک کنن.