دوستان قیمت های سایت صبا رایانه رو نگاه کنید!
arcade jasper=280
elit jasper=470!!
premium jasper=400
من که ارکدم رو گرفتم و دارم حال می کنم!!من از خود تبریز با 2 تا بازی گرفتم 275 {البته 1هفته پیش!}اشنا بود 20 تومن تخفیف داد!
دوستان قیمت های سایت صبا رایانه رو نگاه کنید!
arcade jasper=280
elit jasper=470!!
premium jasper=400
من که ارکدم رو گرفتم و دارم حال می کنم!!من از خود تبریز با 2 تا بازی گرفتم 275 {البته 1هفته پیش!}اشنا بود 20 تومن تخفیف داد!
Xbox360 Premium قیمت 380 تومن، قیمت کردم البته تا 370 هم میشه گیر اورد، ولی کلاً گرونه نمی ارزه باید بزاریم برای بعد از تابستون تا دوباره ارزون بشه شایدم شهریور ارزون شد.
ممکنه همین طوری بشه که شما گفتیدنقل قول:
ولی همین طور که آقا پدرام گفتن تجربه نشون داده که قمیت XBOX 360 بعد تابستان گرونتر شده
البته در ایران چندان به این آمارها اعتبازی نیست!
دوست من مطمئنید که گفته بود الیت با برد جاسپر؟نقل قول:
elit jasper=470!!
بله ولی P3yman جان به رنگ گردوغبار توجه کن !!!نقل قول:
این خاکه!!!! نه پورزو مو !!!!
من هر 6 ماه کل کیس رو باز میکنم و فقط پورز و موی زیادی توش میبینم و خیلی کم هم خاک .
ولی این خاک به خاطر این هوای چند روز اخیر هست در تهران و شهرستان های دورو بر هست .
من گفتم که دستگاه رو 2 هفته پیش باز کرده بودم حسابی تمیزش کرده بودم و الان اینطوری شده داداش من !!!!
بله.نقل قول:
جاسپر=470
فالکون=400
خود فتحی یک الایت جاسپر چند وقت پیش آورده بود که البته از این مدل های سفارشی بود (رنگ قرمز)نقل قول:
منظور من اين نبود که بدرد نميخورهنقل قول:
گفتم ارزونترش هم بگيريد به کار مياد
اگه از صداي دالبي استفاده نميکنيد ميتونيد کابل ارزونتر هم بگيريد
من حدود يه ماهي ميشه آرکيد فالکون گرفتم و استفاده ميکنمنقل قول:
روزي خداقل 5 ساعت هم بازي ميکنند تو خونه مشکلي پيش نيومده البته بايد کانال هواي فنها رو تقسيم کنيد
قبل از اون يک ارکيد به خاطر اتصال برق دو روزه سوخت و غير قابل تعمير شد
البته الان زوده نظر بدم
در کل یکی از دلایل اصلی 3 چراغه شدن XBOX 360 در ایران نواسانات جریان برقه که توصیه می کنم حتما یه ترانس بگیرید و کنسولتونو به ترانس وصل کنید.در هر حال تابستونه و احتمال رفتن برق زیاده و در نتیجه ممکنه نوسانات برق هم زیاد باشه.اگه کنسولتونو به ترانس وصل کنید دیگه خیالتون راحتهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان چند تا سوال داشتم اگه میشه جواب بدین
میخوام یه X360پریمیوم فالکون بخرم کدوم اپتیکال درایو بهترینه؟
کیفیت مانیتور LG W2284F برای اجرای بازی هاش خوبه؟ (720p)
روبروی یه کولر گازی بزارمش رو چند ساعت بازی کنم نمیسوزه؟!!!!:10:
البته توصيه من اينه که اصلا ترانس استفاده نکنندنقل قول:
چون منبع تغذيه سئيچينگ يکي از معايبش کندي اون هست و ترانس هم دامنه نوسانات رو افزايش ميده
من پيشنهاد ميکنم دوستان از ups استفاده کنند که من استفاده ميکنم البته بعد از هزينه 270 توماني
بايد اينم بگم که احتمال خرابي دستگاه هنگامي که به برق وصله و خاموش هم هست بيشتره (همون طور که سر من اومد)
پس بهتره وقتي استفاده نميشه از برق بکشن
من که 6 ساعت هم بازی می کنم خدا رو شکر اصلا بدنش داغ نمیشه حالا بعضی از بچه ها روش نیمرو هم درست می کنند......دینقل قول:
من کلر با سرش هست اما همیشه که روشن نیست..........:31:
راستی حالا چرا جاسپر نمی گیری؟؟؟{ من خودم فالکون دارم }ولی جاسپر بگیری بهتره.
به نظر من اصلا فالکون نگیر!!ارزش داره که یکم بیشتر بدی و جاسپر بگیری!نقل قول:
دستگاه هم اسباب بازی نیست که بسوزه!اگه با فالکون بیشتر از 5-6 ساعت مداوم و بدون استراحت دادن بازی کنی دستگاه بعد از مدتی 3 چراغه می ده و رفتنی می شه!!
فکر کنم اگه جلو کولر بزاری مضر هم باشه!!
سلام
بدون استفاده از اکانت لایو...میشه از طریق IP با یه نفر دیگه بازی کرد؟
من نمیخواستم اینو به دوستان بگم چون ممکن بود کسی اینکار رو انجام بده و پشیمون بشه ولی چون شما این حرفو زدی میگم !!!نقل قول:
بنده پری روز میتونم بگم رکورد بازی کردن تو کل عمرم رو با Xbox 360 شکوندم بنده 18 ساعت تمام بدون خاموش کردن دستگاه بازی کردم یعنی نه کمتر و نه بیشتر ,از ساعت 10 صبح تا 5 صبح فرداش !!!!! تنها کاری که کردم فقط هر چند ساعت وارد داشبورد میشدم و بعد از 10 دقیقه دوباره بازی میکردم
کی گفته با فالکون اگه 5 یا 6 ساعت بدونه استراحت بازی کنی 3 چراغ میشه !!!! من یادم نمیاد تا حالا روزی کمتر از 7 ساعت بازی کرده باشم (البته هر وقت بیکار بودم). شماها فالکون رو دسته کم گرفتید .من فکر نمیکنم حتی کسی با جاسپر جرات کنه 10 ساعت بازی کنه چه برسه به 18 ساعت !!!!
2 تا دلیل داره که باعث میشه دستگاه سالم بمونه :
1-خنک بودن محیط دستگاه که اصل مطلب هست
2-داشتن یک محافظ برق مخصوص کامپیوتر
------------------------------------------------
با اینکه فالکون کمی از جاسپر نداره ولی دیگه 20 یا 30 تومن اضافه دادن فکر نمیکنم کسی رو ورشکست کنه
سلام
من می خواستم یک x box بخرم اما یه مشکل برام پیش اومد و اون اینه که نمیدونم بین x box و ps3 کدومشونو بخرم با توجه به اینکه بعضی ها میگن x box بخر بهتره فقط بازی هاش گرونه اما بعضی ها میگن نه اگر ps3 بخری بهتره چون تعداد بازی های مخصوص خودش مثل GT5 و ... بیشتر از x box هست و هم چنین بازی هاش هم ارزون تره حالا می خواستم ببینم که بین اینها کدومشون امکاناتشون بیشتره و بازی های بیشتر و به قول معروف خفن تر از بازی های کامپیوتری دارن یعنی کدوم یک از این کنسول ها بازی های بیشتری دارن (منظورم بازی هاییست که برای کامپیوتر زده نشده)
با تشکر
یه سوال دیگه
میشه فرق x box و x box 360 و x box live رو بهم بگید
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزيز
xbox كه نسخه ي يك كنسول مي باشد. xbox360 نسخه ي دوم..... xbox live محيط اينترنتي براي چت با دوستان و دانلود بازي و فيلم...
موفق باشيد...
يا حق:11:
نه عزیز اشتباه به عرضتون رسوندن !!!!نقل قول:
هر بازیه PS3 از 60 تا 85 هزار تومن هست و هر بازیه ی Xbox 360 بین 3 تا 4 هزار تومن
کلا Xbox360 پیروز کنسولهای نسل سوم هست.
بهترین انتخاب Xbox 360
ممنون دوست عزیز
فقط می خواستم بدونم که با x.box 360 نمیشه این کارا رو انجام داد :
محيط اينترنتي براي چت با دوستان و دانلود بازي و فيلم...و به طور کلی با x.box360 میشه به اینترنت وصل شد به شکل کامپیوتر؟
راستی ممنون میشم سوال قبلیم رو هم جواب بدین
samgun
ممنون از راهنماییاتون
البته من تو تاپیک ps3 همه میگفتن که قیمت بازیاش از 60 تومن تا 90 تومن متغیره
شما با اتصال به LIVE میتونید بازی ها و فیلمها و... که Free هستند رو DL کنید و با دوستان خود چت کنید اما دوستانی که در شبکه ی LIVE آنلاین باشند.نقل قول:
نه هنوز مرور گری برای این دستگاه تعبیه نشده و فعلا امکان جستجو در اینترنت به اون شکل نیست.
بازی هایی که بر روی PS3 اومده و به صورت اختصاصی هستند به هیچ عنوان نه بر روی PC ریلییز نشده اند.
اما چند تا از بازی های اختصاصی Xbox 360 بر روی PC ریلییز شده که اصلا کیفیت بازی با خود Xbox360 رو ندارند
دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید
من میخوام یه ایکس باکس الایت بگیرم و فهمیدم الایت جاسپر هنوز تو ایران نیومده و فالکون و جاسپر فرق خیلی زیادی ندارن
پس میخوام فالکون بگیرم بعد زنگ زدم فروشگاه فتحی گفت الایت فالکون تموم کردیم و معلوم نیست کی بیاد
اینجا هم(کرمانشاه) الایت فالکون با قیمت 470 فروخته میشه
1شما جایی تو تهران سراغ ندارین که الایت رو با قیمت کم به شهرستان بفرسته؟
2دوستان کرمانشاهی اگر آدرسی در کرمانشاه دارند که الایت با قیمت کم می فروشه به من بگن
ممنون
شما یه زنگی بزنید به نکست جن ببینید قیمتش چه طورهنقل قول:
66958764
66958765
کد:www.nextgen.ir
به نظر بنده فالکون نگیر و همین جاسپر رو بگیر که بهتره!نقل قول:
جاسپر الان 470 و فالکون 400 می شه پیدا کرد!
همین فتحی صبر کن بیاره 5 تومن می گیره می فرسته!
سلام من يه چند تا سوال دارم:
1-با 300 تا 350 تومن كدوم مدل رو بخرم؟؟
2-براي بازي افلاين تك نفره هم بايد آپديت بشه؟
3-چند بار در سال يا ماه بايد آپديت بشه؟
4-هر دفعه آپديت چند دقيقه طول ميكشه؟
5-360 موجود در تهران ساخت كجاست؟؟؟ اصلا" كجاييه؟؟
6-چرا خوده شركت سازنده عقلش نرسيده چيري بسازه كه بشه باهاش حداقل 5 ساعت پشت سر هم بازي كرد؟؟؟؟!!
چند روزه دارم به nexgen زنگ میزنم اما نمیدونم چرا جواب نمیده
درضمن من عجله دارم میخواب تا دوشنبه حتما بگیرم
یا ارکید جاسپر بخر یا 30 تومن بزار روش پرمیوم جاسپر بگیر.نقل قول:
نه.
من تا حالا یک اپدیت دیدم که اونم خیلی سادست!
کم
چین-همش ماله چینه!
با برد جاسپر راحت می تونی بازی کنی!البته یک استراحت نیم ساعته هم اگه بدی عالی می شه!
سلام چندتا سوال دارم:1-سايتdijikala نوشته xbox360 مدل پرميوم داخل جعبش كابل HDMI هم هست!2-نوشته مدل هاي پرميوم به طور كامل توش مشكل سه چراغه حل شده3-اصلا اين سايت واسه خريد مطمئن هست؟
1 -شما پرمیوم براتون بهترین انتخابه.البته باید 20-30 تومن به پولتون اضافه کنیدنقل قول:
2- ixtream 1.6 باید روی کنسول شما نصب بشه(همون آپدیت) تا بازی های جدید رو بتونید اجرا کنید. بعضی جاها کنسولو آپدیت هم می کنن و شما وقتی می خرید مشکلی نیست.بعضی جاها هم این کارو نمی کنند
.شما بپرسید تا اگه نصب نبود براتون نصبش کنن اگر هم اونجا نصب نمی کردن بدید یه جای بهتر براتون نصب کنه
3-چند بار نداره دوست من.شما الان بده آپدیت کنن (البته اگه آپدیت نشده باشه) دیگه حالا حالا ها هیچ آپدیتی نمی خواد بکنی
4-الان شما اگه ixtream 1.6 روی کنسولت نصب نباشه 15-30 دقیقه نصبش طول میکشه
5-الان همه چینیه!
6-یه سوالی.کی به شما گفته که عقلشون نرسیده؟اون اشتباهی هم که کردن به خاطر دلایل تجاری بود که در فروش زود هنگام کنسول عجله کردن.حالا هم تمام مشکلات برطرف شده!شما الان چه فالکون بگیری چه جاسپر خوبه.هر چی دوست داری بازی کن دوست من.ولی مطمئن باش بالاخره بازی شما از روزی 8 ساعت بیشتر نخواهد شد.اگرم بشه مشکلی برای کنسول پیش نخواهد آمد!به اونا میگن.مگه این فالکون بد بوده که همه بهش شک دارن؟!؟!
شما مطمئنید؟!؟!من امروز خودم 3 بار با نکست جن تماس داشتم!نقل قول:
چند روزه دارم به nexgen زنگ میزنم اما نمیدونم چرا جواب نمیده
درضمن من عجله دارم میخواب تا دوشنبه حتما بگیرم
با این اطلاعاتی که سایت diji kala داده فکر کنم با یکی دیگه از (سایت) نخبگان قرن 21 طرف هستیمنقل قول:
سلام چندتا سوال دارم:1-سايتdijikala نوشته xbox360 مدل پرميوم داخل جعبش كابل HDMI هم هست!2-نوشته مدل هاي پرميوم به طور كامل توش مشكل سه چراغه حل شده3-اصلا اين سايت واسه خريد مطمئن هست؟
شما یه سری برو پست اول آقا سعید زحمت کشیده.همه چیز رو درباره ی لوازم کنسول کامل گذاشته + لوازم جانبی.حتما ازشون تشکر هم بکنید
1-پرمیوم کابل hdmi نداره
2-مدل پرمیوم - آرکید-الیت همگی الان مشکل 3 چراغه توشون برطرف شده.کاری به مدل نداره.کار به برد داره!
3-والا با این تعاریفی که شما نوشتید فکر کنم اگه ازش چیزی بخرید انگار پولتونو دو دستی دور ریختید چون یا کنسول خراب براتون می فرسته.یا اصلا نمی فرسته!
با سلام چندتا سوال داشتم
می خواستم بدونم آیا مدل arcade با مدل های دیگه از لحاظ گرافیکی فرق داره؟
قیمت hard 20 gig و 60 gig الان چنده؟
اگه مدل arcade بخرم مثلا مموریش برای save چندتا بازی جواب میده؟
آیا اگه هارد نباشه تو محیط xbox live مشکل پیش میاد؟
ببخشید زیاد شد
ممنون میشم جواب بدید
سلام
من ميخاستم xbox بگيرم ولی موندم آيا ارزش داره که پریمیوم بگيرم يا نه
البته از خارج قراره بفرستن و برام 300 تموم ميشه
آيا ارزش داره پریمیوم بگيرم من فقط گاهی در live بازی کنم و اهله دانلود هم نيستم
آيا به هارد نياز پيدا ميکنم
اگه ميشه راهنمايم کنين که پریمیوم بگيرم يا ارکد:11:
تو این روز های اخیر شاهد این هستیم که عده زیادی از دوستان جدید با user هایی که اولین باره اونها رو تو این تاپیک میبینیم وارد تاپیک میشن و در جهت خرید کنسول 360 و jump in کردن به جمع 23 میلیونی 360 داران جهان هستن
باز هم معرفت microsoft که هم کنسولش طوری بود که 3 سوته حک شد ( حتی ixtreme جدید )
هم اینقدر کنسول قدرتمند و leader خودش رو ارزون کرد که تا این حد قدرت خرید gamer ها بره بالا
فقط امیدوارم حدودا 5 تا 6 ماه بعد این دوستان رو با پست هایی مرتبط با ایجاد مشکلات تو کنسولاشون نبینیم
در ضمن دوستان جدید یک نگاه به سر تیتر تاپیک بی اندازن
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
1-خیر از لحاظ گرافیکی تفاوت نداره
2-قیمت هارد 60 گیگ فکر کنم حدود 100 هزار تومنی بود یادم نیست.هارد 20 گیگ هم که فکر نکنم گیر بیاد.این سوال رو بهتره دوستانی که قیمت دقیق هارد رو دارن جواب بدن
3-هر بازی یه مقداری حافظه میگیره.و نمی شه گفت چند تا بازی ولی این مموری برایسیو بازی ها کافیه البته باید یه کم مدیریت هم روش بشه
4-خیر مشکلی پیش نمیاد
اگه هارد باشه بهتره دوست عزیزنقل قول:
سلام
من ميخاستم xbox بگيرم ولی موندم آيا ارزش داره که پریمیوم بگيرم يا نه
البته از خارج قراره بفرستن و برام 300 تموم ميشه
آيا ارزش داره پریمیوم بگيرم من فقط گاهی در live بازی کنم و اهله دانلود هم نيستم
آيا به هارد نياز پيدا ميکنم
اگه ميشه راهنمايم کنين که پریمیوم بگيرم يا ارکد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در کل الان دارید با قیمت طلایی می خرید ایکس باکستونو.
اگه هارد باشه یعنی شما می تونید بازی ها روروی هارد بریزید در نتیجه
صدای کنسول کم میشه
زمان load بازی ها کوتاهتر میشه
و به لنز دستگاه هم فشار کمتری میاد
در هر حال تصمیم گیری با خودتونه
در مورد دومی توضیح می دی ؟ منظورت از مشکل خواهی داشت چیه ؟؟؟!!!نقل قول:
نمیدونم چرا نکست جن جواب نمیده؟:37:
1-شما ساعت چند با نکست جن تماس گرفتید؟(من صبح زنگ زدم)
2-ساعت کاری نکست جن چه جوریه؟
اگه نقل و قل سوالتون رو یکبار دیگه بزارید بهتون میگمنقل قول:
چون خاطرم نیست سوالتون چی بود!!!
بالا خره دستگاهمو درست كردم ( نكست جن ) ولي فكر نميكردم يه E 74 شدن 55000تومن خرج برداره البته يك ماه هم گارانتي كرد!
معمولا بايد ساعت يك به بعد زنگ بزني من همين الان پيششم.نقل قول:
بالاخره منم xbox خریدم اول از همه اینکه از S.Y.K عزیز و بقیه دوستان برا راهنماییاشون خیلی تشکر میکنم. من جای مسئول فروم بودم یه ارتقا بش می دادم :10:
من از مجتمع پارک اصفهان پریمیوم جاسپرو گرفتم 400 با یه بازی خودش میگفت خیلی خوب داده.
ولی چند تا مشکل::41:
گفت هیچ جا گارانتی نداره و گارانتی نکرد.
داشبوردم روش نیست ولی گفت بعدا بیا تا برات بریزم (خودم میتون بریزم؟)
جایی آموزش اولیه ای برا استفاده اش هست؟
میشه چند تا بازی خوب با قیمت برام معرفی کنین؟ (لینک فروم هم بدین خبلی خوبه) استراتژیکم توش باشه.
:40: مخلص برو بچه های باحال p30world هم هستیم :40: