-
یه مشکل
من داشتم با مپ ادیتور تغییراتی تو بازی ایجاد میکردم بعد از تغییرات وارد بازی شدم ولی بازی ارور داد چون از فایل data قبلا کپی گرفته بودم اون رو جای گزین کردم ولی بازی باز هم ارور داد مشکل از چی هست
-
معمولا این جور مشکل ها با ری استارت درست میشه
ولی دلیل دقیق رو نمیدونم
-
من ری استارت کردم ولی بازم همینطور بود وقتی فایل gta 3 درون models رو جای گزین کردم درست شد ولی چه فایده ماشین های که ریخته بودم از بین رفته بود
-
اخرین اطلاعات در باره ی gtaIV
-
نقل قول:
من داشتم با مپ ادیتور تغییراتی تو بازی ایجاد میکردم بعد از تغییرات وارد بازی شدم ولی بازی ارور داد چون از فایل data قبلا کپی گرفته بودم اون رو جای گزین کردم ولی بازی باز هم ارور داد مشکل از چی هست
فکر نکنم بشه دیگه کاریش کرد چون تغییراتت ثبت شده و به خاطر عدم هماهنگی با پوشه ی MAPS بازی قاطی کرده...
-
NFS:MW Wheel Pack
اينم يه پك رينگ هاي اسپرت براي بازي منم دانلود كردم . خيلي زيبا هستند و ديدنشون رو به شما هم پيشنهاد مي كنم . بدونيد بايد يه تظيماتي data\maps\veh_mods\veh_mods.ide هم انجام بدين . ( حرفه اي ها و نيمه حرفه اي ها كه متوجه شدن .
اين رينگ ها مال NFS:MW هست .
راهنما : پس از ريپليس كردن فايل هاي dff در gta3.img و add كردن فايل هاي txd بايد veh_mods.ide رو با notepad باز كنيد و بعد دنبال اسم فايل هاي dff كه توي فايل ها هست بگردين . مثلا wheel_gn3 . بعد هم جلوي اون ها نوشته vehicle . شما باد به جاي vehicle همون اسم يعني wheel_gn3 رو بنويسيد .
کد:
http://www.gtainside.com/download.php?do=comments&cat=124&start=0&id=9785&orderBy=
-
بله فایل های اورجینال 32 بیتی اند
در ضمن من وقتی که تعداد دنده ها رو 6 میذاشتم ماشین برعکس مس اومد شاید مشکل از اون باشه
-
نقل قول:
بله فایل های اورجینال 32 بیتی اند
در ضمن من وقتی که تعداد دنده ها رو 6 میذاشتم ماشین برعکس مس اومد شاید مشکل از اون باشه
من به 32 بیتی بودنش دقت نکردم ولی 24 بیتی استفاده میکنم و مشکلی نداره...
تعداد دنده ها فقط تانک میتونه 6 باشه و بقیه ماشینها چپ میکنند.
محل قرار گرفتن موتور از لحاظ مختصات و سیستم انتقال قدرت ماشین هم اگر اشتباه وارد بشه موجب چپ شدن میشه.
-
یکی از دوستان گفته بود لینک لودر خرابه.
اگر خواستین این یکی رو دانلود کنید.
البته تو بازی هستش ولی حرکت نمیکنه.
این نمونه ی متحرکشه و اون پنجش هم بالا پایین میشه. به جای بولدزر هم هست.
ماموریتهای بولدزر رو میشه باهاش تمام کرد ولی بسیار بسیار به سختی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
نقل قول:
کد:
http://mihd.net/0gtpa2
-
سوال
سلام .
ببخشيد دوستان من چند وقت پيش يه بولدزر دانلود كردم و توي بازي گذاشتم . والا توي عكسي كه ازش گذاشته بودن ديده بودم كه اين قسمت پنجش يا همون قسمت بيل مانندش حركت مي كنه . مي خواستم بدونم چطور ميشه اين قسمت رو بالا و پايين كرد ؟