دوست عزیز شما خودت کدوم سرویسو داری ؟ راضی ؟ و سرعت دانلودت چنده ؟ سرور خارجی و داخلی و تفاوتش بین شب و روز ، ممنوننقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما خودت کدوم سرویسو داری ؟ راضی ؟ و سرعت دانلودت چنده ؟ سرور خارجی و داخلی و تفاوتش بین شب و روز ، ممنوننقل قول:
من چند وقته ، دیگه از شاتل سرویس ندارم ، چون بابت محدود کردن سرعت اعصابه آدمو خورد میکنن و از طرفی از کاربر باج میگیرن که من دوست نداشتم به این شارلاتانای دزد باج بدم بابت سرعت...نقل قول:
ولی چه قبلا و چه الان که تعدادی از دوستانم شاتل دارن ، آرت 1 رو در تهران بین 20 تا 30 گیگ محدود میکنه ( معمولا تا 2 برابر اون مقداری که در سایت زده ، مشکلی پیش نمیاد ) و بهترین راه برای استفاده از نامحدودای شاتل اینه که شما از آرت 1 شروع کنی و وقتی محدود شدی ، در ازای پرداخت ما به تفاوت دو سرویس ، به آرت 2 ارتقا بدی و اگه بازم محدود شدی ، همین روند رو ادامه بدی.
سرعت هم در صورتی که محدودت نکنن ، روز و شب یکیه و مشکلی نیست. ( داخلی و خارجی )
داداش میتونی یه آمار بگیری ببینی ازین دوستات ببینی سرعتو بالاتره 1024 مگابیت نمیبندن؟ من مثلا واسم 200 تا 300 کیلو کافیه ، ماهی 15-20 گیگ هم بیشتر مصرف ندارمنقل قول:
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
دوست من ، آرت 4 تا 6 سرعتاش بین 200 تا 300 عه و آرت 1 ، 128 کیلوبایت و آرت 2 ، 160 کیلو و آرت 3 ، 192 کیلو هستش ( حالا ممکنه چند ثانیه سرعت بیشتر از این مقدار ها هم بشه ولی اصولا رو همین مقدار بسته میشه ) و اینکه 100 کیلوبایت اختلاف سرعت زیاد محسوس نیست و تفاوت آن چنانی ایجاد نمیکنه...نقل قول:
در نهایت به نظر من با توجه به مقدار دانلودت از آرت 1 شروع کن و اگر احیانا محدود شدی ، سرویستو با پرداخت مبلغی ، به آرت 2 ارتقا بده :n06:
سلام
ی راهنمایی میخوام
اگه ارت 1 بگیرم و اگه سرعتم محدود بشه از همون سایتی که زیاد دانلود کردم محدود میشم یا از همه سایتها ؟؟؟
همه سایت هانقل قول:
سلام دوستان نت شاتل شما هم قطع وصل میشه؟
دهن منو سرویس کرده دم به دقیقه قطع میشه
یه وقتایی خوبه گاهی کلا قطع و وصله
اصلا پایداری نداری
پشتیبانی هم کاری نمیتونه بکنه
به نظرتون مشکل از چیه؟
دوستان حداکثر دانلود آرت 3 و 4 چقدره؟
من الان با پشتیبانیش صحبت کردم میگه مشخص نیست!!!!
به مودمت هم شک کن!نقل قول: