دوستان این درسته که میگن مموری 1 گیگ تو k750 باعث میشه مصرف باتری زیاد بشه ؟؟؟؟
Printable View
سلام به همه دوستان عزیز
من یه سوال در مورد k750 دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری میشه توی گوشی k750 کپی و پیست کرد
البته select کردن رو می تونم با دکمه های صدا میشه این کار کرد ولی کپی و پیست کردن به چه شکلیه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوست من ...
شما رم 4 گیگ هم میتونی برای K750 استفاده کنی چه برسه به 1گیگ ...
نه سرعت پایین نمیاد دوست من ولی سعی کن رم با مارک Sandisk خریداری کنی چون بافر بیشتری نسبت به سونی ها دارن و باعث میشن سرعتتون حتی زمانی که 90% رمتون پر هست به هیچ عنوان پایین نیاد .
این انتخاب یعنی کپی و پیست کردن در K750 وجود نداره ... و در گوشی های W810 و... موجود هست اما K750 از این نعمت برخوردار نیست ...نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
من یه سوال در مورد k750 دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری میشه توی گوشی k750 کپی و پیست کرد
البته select کردن رو می تونم با دکمه های صدا میشه این کار کرد ولی کپی و پیست کردن به چه شکلیه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
موفق باشید
با سلام .
مدتی است که عکسهایم درون گوشی گاهی اوقات دچار شکستگی می شوند ( یعنی نمی تواند آنها را نشان دهد) . که با خاموش و روشن کردن حل میشود . این مشکل با انجام سه کار زیر زودتر نمایان می شود :
1-هنگامی که عکسهای داخل گوشی زیاد هستند و مرتب به سراغ آنها می روم .
2-هنکامی که در حال دیدن فیلمها بدون دیدن آنها فقط 12 تا از فیلم ها را سریع مرور می کنم .
3-هنگامی که پس از هک کردن گوشی اسکینهای مدیا پلیر را عوض میکنم ( خیلی سریعتر) .
با اینکه چندین بار فریمور گوشی را عوض کرده ام و تنظیمات را ریست کلی و جزیی کرده ام و حتی روی مموری اصلی گوشی هم امتحان کرده ام ولی جوابی نگرفته ام .
کسی می تواند به من کمکم کند ؟
با تشکر .
قطعا مهمترین دلیلش اسکین مدیا پلیر هست . پیشنهاد می کنم هرگز ازشون استفاده نکنی . چه اون نوع که فایلها رو مستقیما تو پوشه سیستمی کپی می کنه و چه از اون نوعی که از نصب پچ استفاده می کنه.نقل قول:
من از هر دو شون استفاده کردم و بخاطر همین دلیل از استفاده شون صرف نظر کردم. حتی روی گوشی من وقتی دیگه عکس ها رو نمتونست نشون بده و گوشی رو خاموش می کردم ، صفحه نمایش خیلی سریع خاموش می شد و اون عکسی که موقع خاموش شدن نشون میداد دیگه نمایش داده نمی شد.
الان هم دیگه مشکلی ندارم
احتمالش زیاده .نقل قول:
همین کار را میکنم .
ممنون از لطف شما .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این انتخاب یعنی کپی و پیست کردن در K750 وجود نداره ... و در گوشی های W810 و... موجود هست اما K750 از این نعمت برخوردار نیست ...
مگه میشه یعنی توی گوشی K750 نمیشه عمل کپی و پیست رو انجام داد
ولی توی گوشی k510 که از k750 پایین تره این کارو میشه کرد
حالا نمیشه برنامه ای چیزی نصب کرد که بشه توی k750 هم بشه عمل کپی و پیست رو
روی متن انجام بدیم
آيا راهي هست كه بشه با K750 همزمان از دو سيم كارت استفاده كرد؟
نقل قول:
سلام دوست عزيز:10:
براي اين كار بايد بعد از اينكه عكس طرف مقابل رو SAVE كردي (براي افتادن عكس هنگام تماس) بري تو قسمت settings>general>new events>pop-up وقتي رو اين حالت باشه وقتي طرف sms ميده عكسشم ميافته:46:.
شاد باشي:40:.
به اینکار نیاز نیستنقل قول: