دوست عزیز ببخشید من سوالارو برای خواهرم از سایت آموزش پرورش گرفتم فقط درسای نیمسال دوم هست که مثلا دین و زندگی درسهای 7و8و9و10 دیگه از دین و زندگی 1 سوال ندادندنقل قول:
Printable View
دوست عزیز ببخشید من سوالارو برای خواهرم از سایت آموزش پرورش گرفتم فقط درسای نیمسال دوم هست که مثلا دین و زندگی درسهای 7و8و9و10 دیگه از دین و زندگی 1 سوال ندادندنقل قول:
سلام دوست عزیز منظور من از همه درسا درسای پیش دانشگاهی بود.... نه دین و زندگی 1 :دینقل قول:
عزیز جون منم منظورم همون پیش دانشگاهی بود که نیمسال اول را میگن دین و زندگی 1 و نیمسال دوم را میگن دین و زندگی 2نقل قول:
کی همچین حرفی گفته نوبت اول دین و زندگی 1 و نیم سال دوم دین و زندگی 2 ؟ :دی دوست عزیز دین و زندگی 1 و 2 ...نقل قول:
بارم بندیش فرق داره واسه هر درس جداست...دیفرانسیل که درس 9و10و11 نداره!
شما این لینک را ببیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه بالا نمیاد...نقل قول:
بارم بندی هر درس فرق می کند. :n12:
بارم بندی کلیه دروس متوسطه و پیش دانشگاهی
شما اینو دانلود کنین تا متوجه بشین بارم بندی دیگر درس ها با دین و زندگی 1 و 2 شما فرق دارد ...
دوست عزیز من دانشجو دکترا هستم برای خواهرم دارم سوال میپرسم
ایشون پیش دانشگاهی و رشته تجربه هستش و چهارشنبه امتحان معارف داره
میخوام ببینم از دروس نیمسال دوم سوال میاد یا کل کتاب
تو سایت اموزش پرورش که سوالای سال 91 گرفتم فقط از دروس 7 و 8 9 10 سوال اومده
اینم سوالات
یه سر به وبلاگ زیر بزنین شاید کمکتون بکنهنقل قول:
بله دوست عزیز درس معارف از نوبت اول(درس یک تا ششم) 5 نمره ،از نوبت دوم(مابقیه) 15 نمره چنین است ، سخن شما صحیح بود:n16:
پ.ن: من اولش فکر کردم منظورتون کل درسهای پیش هستن...موفق باشین.:n16:
سلام...نقل قول:
سال های قبل به این صورت بود که ترم اول ، دین و زندگی 1 ، و ترم دوم هم ، فقط دین و زندگی 2 برای امتحان میومد!
ولی از امسال ترم دوم از دین و زندگی 1 و2 برای امتحان میاد!
برای همینه که سوال های ترم دوم 91 و قبل تر فقط از دین و زندگی 2 سوال اومده...که امسال فرق داره و از کل کتاب میاد!
تا پارسال پیش دانشگاهی امتحاناتش طوری بود که برای دروس نهایی ( مثل معارف ) یه امتحان برای پیش 1 میدادن و یه امتحان هم برای پیش 2 به صورت جداگانه و هر کدومش هم 15 نمره بود.نقل قول:
ولی از امسال پیش دانشگاهی هم مثل متوسطه شده و یه امتحان برای کل پیش میاد.
شما خواهرتون قراره از پیش 1 و 2 باهم امتحان بده. فکر کنم پس فردا باشه امتحانش