نخیر صریحا تاکید شده که نمیشهنقل قول:
اصلا امکانش هم وجود نداره اگه کسی کد ره گیری سوابق ( برای دیپلمه های 84 تا الان ) و دیپلم قدیم رو نداشت باشه اصلا موقع بررسی مدارک براش کارت ورود به جلسه نمیتونه ثبت نام کنه
Printable View
نخیر صریحا تاکید شده که نمیشهنقل قول:
اصلا امکانش هم وجود نداره اگه کسی کد ره گیری سوابق ( برای دیپلمه های 84 تا الان ) و دیپلم قدیم رو نداشت باشه اصلا موقع بررسی مدارک براش کارت ورود به جلسه نمیتونه ثبت نام کنه
خب همین رو کجا میتونم گیر بیارم ؟مال پارسالنقل قول:
بله دفترچه ی انتخاب رشته است که بعد مجاز شدن باید تهیه کنین که کنار رشته ها نوشته کشوری و غیر کشوری.
بستگی داره شب چی خواب ببینن و بعد تفکیک جنسیتی چی بشه و این که هر کی بره سی شهر خودش
بچه ها منو کمک کنین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=533296
دوستان یه سوال در مورد تاپیک برای سال 92 هم همچین تاپیکی زده میشه که به این کاملی باشه ؟
یه دفعی مارو فراموش نکنید که دو سال دیگه کنکور داریم ؟:دی
شرمنده از آف تاپیکمون
نمی دونم کدوم رشته مد نظرتونه واسه همین یه لینک کلی می دم انتخابش با خودتون:نقل قول:
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=974
به تاپیکتون یه سر بزنین :46:نقل قول:
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
تا کنکور هست تاپیکشم هست دیگه :31: نگران نباشین :11:نقل قول:
سلام مجدد داداشینقل قول:
ببخشین دیگه نتونستم براتون تغییرات رو پیدا کنم ولی می تونین از سایت سنجش جویا بشین :11:
دوستان استوکیومتری چنتا واکنش داره؟ فقط واکنش های فصل یک مهمه یا کل کتاب سوم؟
چندتا ار استوکیومتری فصل 1 سوال می یاد ؟و چندتا از بقیه فصل؟
همه واکنش های همه کتابها مهم هستن اگه مستقیم در موردشن سوال مطرح نشه ؛ برای سرعت واکنش هم میشه ازشون سوال طرح کردنقل قول:
فصل اول فکر کنم 4 تا سوال میاد . کل شیمی 3 هم فکر کنم 11 یا 12 تا سوال میاد
بچه ها یه سوال
اونایی که تو سوابق اعتراض کردند و هنوز نوشته رسیدگی نشده چکار کنم تو ثبت نام؟نوشته:
درخواست رسیدگی شما قبلا ثبت شده است.
وضعیت درخاست: در حال حاضر درخواست شما رسیدگی نشده است
(املای درخواست رو نگاه :دی)
اما کد سوابق تحصیلی رو هم زده برام...الان من کاری نداشته باشم که خیلی وقته گذشته و هنوز رسیدگی نشده؟با همون کد ثبت نام کنم؟(چون هنوز سوابقو تایید نکردم و اعتراض زدم)
جایی خبری چیزی در این مورد نیومده؟:دی