[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
یه مدت با بلوتوث لب تاپم مشکل دارم
یعنی انگار خراب شده!!
اخه میدونین فایل از لب تاپ میشه به گوشیم فرستاد
اما گوشیم اصلا بلوتوث لب تاپ و پیدا نمیکنه.
یا مثلا برای استفاده از برنامه مدیریت گوشی my phone explorer اگه بلوتوث لب تاپم خاموش باشه برنامه کار نمیکنه(کلا واسه این برنامه کابل وصل نمیکنم و همیشه از بلوتوث استفاده میکنم)
اما روشن که میکنم سریع ارتباط بر قرار میشه و برنامه کار میکنه.نمیدونم این چه مرضیه.ایا بلوتوث لب تاپ مشکلی داره؟
من با گوشی های دیگه هم امتحان کردم بلوتوث لب تاپ رو پبدا نمیکنن
میگم بلوتوث لب تاپ مثل گوشی های سامسونگ حالت پنهانی دارن؟نکنه رفته رو حالت غیر شناسایی!!
چه میدونم.این حدس ها رو میزنم دیگه
نظر دوستان چیه
لب تاپم m1530 xps
در این مورد آخر باید بگم که آره درسته بلوتوث های لب تاب هم هیدن میشن .نقل قول:
یه چکی بکن ببین هیدن نیست؟
سلام
اگر بنده باطری رو بطور کامل شارژ کنم و بعد از اداپتور و برق شهری بطور مداوم استفاده کنم و باطری دشارژ نشه ایا مشگلی برای باطری بوجود میاد؟
سلام دوستان من لپ تاپم مدل دل دارم وقتی لود میشه شروع به لغزش میکنه ودر ضمن وقتی خاموش میکنم ودر ب آن بسته که میشه دوباره باز میکنم می بینم که باز این روشنه
ویستا نصبه؟نقل قول:
شاید روی stand by میذاری
ددوست عزیز ویستا است اما کار باویستا را کامل واردمنقل قول:
از کجا بدونم wifi سیستم من سالمه؟
dell_Latitude_E6500
نقل قول:
بله ... سلول های باتری باید پر و خالی شوند نه اینکه دائما در حال شارژ باشد
نقل قول:
ببینید ، توی power option در کنترل پانل ، تنظیم شده تا وقتی شما در را می بندید close lid ، سیستم به حالت hibernate برود ... همینطور برای حالت فشردن دکمه power
وقتی شما درب را قبل از خاموش شدن کامل یعنی رفتن نمادهای روشن بودن سیستم روی لپ تاپ می بندید ، عملیات shutdown تبدیل به hibarnate میشه ... و سیستم به حالت بیهوشی میره. پس صبر کنید تا سیستم کامل power down بشه و بعد درب را ببندید :5:
اوکی ؟ موفق باشید