برادر خیلی از این چیزها نوشته شده !!!!!!!!!!! آن چنان براش کرک بسازن که خود راک استار کف کنه !
Printable View
برادر خیلی از این چیزها نوشته شده !!!!!!!!!!! آن چنان براش کرک بسازن که خود راک استار کف کنه !
ای خدا فقط دارم دعا میکنم که بشه ببا کرک و بدون نیاز به نسخه اصلی بشه بازی کرد آنلاین .
تنها آرزوم همینه فعلا !
چون میخوام همون اول برم آنلاین البته یه 10 مین بازی کنم آشنا بشم بعد !
تا حدی درسته ، اما نه به صورت مطلق !نقل قول:
Memory : Textures Bank
CPU : Physic Processing
GPU : 3D Rendering + shading
منم تقریبا منظورم همین بود .
فکر کنم ایشون ...
همچین این متخصصین روس و هندی و سنگاپور کرک درست کنن واسه این بازی .
بازی های ubisoft مگه نبود . اونها احتیاج به رجیستر آنلاین داشتن ولی کرک اصلی درست شد
ای بابا دوستان این یه چیز کاملا تابلو هست که به راحتی کرک میشه.هر کسی برنامه نویسی بلد باشه میفهمه من چی میگم.
این یه چک/مقایسه کوچیکه که سریال رو چک می کنه حالا افلاین یا انلاین فرقی نمی کنه چون که قسمتی که سریال رو چک می کنه زیر دست من و تو هست.به راحتی میشه محل این چک رو توی مموری بازی پیدا کرد و از کار انداخت یا اصلا کلا اون صفحه ی رجیستر رو حذف کرد.همین.البته گفتنش از انجام دادنش اسون تره.همه ی قفل ها به این شکل عمل می کنن.البته یه چیزهایی هم مثل انتی دباگ و این چیزها قرار دادن تا نشه راحت پیداش کرد ولی باز هم میشه از این سد ها عبور کرد و به محل چک دست پیدا کرد.
قصد من فقط اطلاع رسانی بود و قصد به هم زدن تاپیک رو نداشتم.
اقا اين تاپيك براي نسخه pc بازيه ؟
چون يدونه ديگه هم هست و اون تعداد صفحه هاشم بيشتره
واسه پی سی ااومد این بازی؟
نه دو سه روز دیگهنقل قول:
چی فکر میکنی ؟نقل قول:
همچین تقسیم بندی درست نیست، همچین چیزی رو به طور قطع گفتن غیر ممکنه بله ممکنه در Texture مموری تاثیر زیادی داشته باشه ولی میتونی بگی کارت گرافیک بی تاثیر یا کم تاثیره یا حتی CPU، در Rendering مشخصاً اونم به صورت RealTime بدون شک CPU یکی از مهمترین نقش ها رو داره و ... شما برای همچین تقسیم بندی باید به تمام تکنولوژی های نوین و قدیمی گرافیکی و تکنولوژی ها و اختیارات Directx آشنا باشید در بازی و بدونید که هر کدوم از چه قسمت هایی بیشتر استفاده میکنن، روش های زیادی برای بهینه سازی مصرف از منابع سیستم در خیلی از موتورها وجود داره، تکنولوژی های جدیدی در بازیها بکار میره که کسی بجز سازنده بازی چیزی از اونها نمیدونه و خیلی خیلی موارد دیگه در کل بعد بررسی زیاد شاید بشه در مورد یه بازی خاص نظر داد ولی به صورت کلی خیر، این نظر منه .نقل قول:
تا حدی درسته ، اما نه به صورت مطلق !
Memory : Textures Bank
CPU : Physic Processing
GPU : 3D Rendering + shading