اینترنت بانک اقتصاد نویننقل قول:
سود هم بانک دی و ایران زمین به ترتیب با 19 و 18 درصد .
Printable View
اینترنت بانک اقتصاد نویننقل قول:
سود هم بانک دی و ایران زمین به ترتیب با 19 و 18 درصد .
آقا قبوض رو اگر چند روز بعد از پایان مهلتشون اینترنتی پرداخت کنیم مشکل پیش میاد ؟
هیچ مشکلی نیست...فقط اون آخر شماره پرداخت رو نگه دارید. بعدش اگر اومدن قطع کردن برق رو بهش بگو پرداخت کردم اینم شماره پرداختش.نقل قول:
من حتی شده پول برق رو دیر دادیم اومدن قطع کردن بعدش گفت باید برید اول اداره برق..ولی من فقط رفتم اینتنتی پرداخت کردم بعد زنگ زدم اداره برق شماره پرداخت رو دادم بعدش یه نفر رو فرستاد برق رو وص لکردن بعدش یه قبضم برای قطع و وصل بهم داد اونم پرداخت کردم 1500 تومن...
ولی تلفن کلا مشکلی نداره...حت یوقت یکامل قطع بشه زنگ بزن 1818 تا پرداخت کنی بعد 2 ساعت نهایت تلفنتون آزاد میشه....:n11:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
در مورد بانک ملت کسی اطلاعی نداره؟
یه گزینه تو اینترنت بانکش فک میکنم داشت اما فعال نبود!
کلا بهترین خدمات بانکداری اینترنتی رو بانک ملت میده تو ایران بهترین بانک هست هم پیشرفته تره هم وام میده خلاصه همه کاره است
دوستان وام شیرین و کم سود رو از کجا باید بگیریم اگه کسی آگاهی داره لطفا راهنمایی کنه به غیر از بانک ملت چون چوب خطم پره
موسسه مالی اعتباری مهر که خودم حساب دارم ولی شرایطش زیاد جالب نیست
باید 4 ماه پول رو بخوابونی همون قدر 24 ماهه بهت میده با سود 15 درصد هر ماه بیشتر هم بخوابونی یا وام بیشتری میگیری یا 6 ماه به مدت اضافه میشه
کارمزد و هزینه ارائه خدمات سرویس ارسال پیام کوتاه بر اساس بخش نامه خدمات بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به مبلغ 250ریال از حساب متقاضیان بصورت سیستماتیک کسر خواهد گردید.نقل قول:
یعنی واسه هر اس ام اسی که میاد برامون 25 تومان از حساب کسر می کنه ؟
من انصار کارت دارم . تا الان که بابت پیامها پولی از حسابم کم نکرده.نقل قول:
بانک ملت فقط برای حواله اینترنتی کارمزد داره چه توی اینترنت چه موبایلنقل قول:
اما بانک صادرات جزء مزخرفترین هاست برای گرفتن مانده توی همراه بانک 250 ریال کم می کنه جالبه توی شعبه برای فعال کردن همراه بانک هزار تومن پول تمبر گرفت به خانمومه میگم تمبر چی؟ میگه نمی خواهی فعال نکن.
تو دلم گفتم تا وقتی ملت هست هزار تومن توی صادرات نمیزارم
مثلا توی گزینه های همراه بانک صادرات حواله پایا هست، هم هزار تومن پول تمبر دادیم هم این سرویسش فعال نیست. خدمات اینترنتیشم که توکن می خواد و حدود 40 تومن باید پیاده بشید
بانک فقط ملت ( البته کارهای حضوری ملت هم خوب نیست چون شعبه های محل رجوع من شلوغه اما مهم نیست چون حقوقم رو به ملت میریزن)
موسسه امام محمد باقرنقل قول:
هر چقدر پول رو بخوابونی همون قدر بهت میده
بازپرداخت=مدتی که پول رو خوابوندی*4
سود: 3/5%
از لحاظ ضامن و ... هم کمتر گیر میده
آدرس:قاسم اّباد دکترحسابی