به ادمـ بي لياقت خوبي نكن اگه كردي توقعي نداشته باش!!!
دل نبند ولي دوسش داشته باش
Printable View
به ادمـ بي لياقت خوبي نكن اگه كردي توقعي نداشته باش!!!
دل نبند ولي دوسش داشته باش
به هركسي اعتماد نكن
تا اونجايي كه از دستت بر مياد كمك كن و از دستش نده
زيادي احساساتي نباش
انتقاد پذير باش
سعی کنید هم سن وسالای خودتون رو نصیحت نکنید.چون تجربه نشون داده به خاطر غرور و یا هر چیز دیگه ای به حرف شما گوش نمیدن.معمولا آدما حرف کسی رو گوش میدن که چند سالی ازشون بزرگتر باشه
به نظرم تو یه محیطی که خیلی شوخی کنی اینگار عددی هم حسابت نمیکنن خودم یکی رو دیدم که خیلی لوده بود و همین اخلاقش اباهت شو از بین برده:11:
این نکته رو به یاد داشته باش:(یجورایی تجربه هم هست برام)
همیشه وقتی جنسی،تکنولوژی چیز جدیدی میاد. اگر خواستی بگیریش. اولین نفر نباش. آخرین نفر هم نباش.(ضرب المثل هست)
هیچ وقت مهریه بسیار زیاد برای زنت نذار یه مهریه بذار که هم بتونی بدی هم طرف راضی باشه
به کسی که نمیشناسی اعتماد نکن
ممنون از توصیه دوستمون :11:نقل قول:
بنده هم توصیه میکنم انواع GPS و نقشه و ... برای سفر به تبریز ، همراه داشته باشین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار من گیر کردم تو این شهر :41: خدا نصیب هیـــچ نا مسلمونی نکنه :31: کل شهر منو چرخوندن ... آخرش دیدم یه جا نوشته: به ارومیه خوش آمدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت خواستید کاری رو بکنید اما قبلش خوابتون گرفت همون موقع پاشید یه آب بزنید صورتون تا خواب از تون بپره:31:
من میخواستم یه کاری کنمخوابم گرفت دو ساعت بعد بیدار شدم و دیگه فایده ای نداشت:13:محتوای مخفی: ...
یه چیزی که واقعا برای من تجربه شده...با مردم کل کل نکنید...سعی کنید با معذرنت خواهی رفع و رجوع کنید...
یه بار رفتم بغالی جنس بخرم بهش پول خورده دادم 100 تومنی50 تومنی..فروشنده گفت داداش پول درشت بده اینارو کسی قبول نمیکنه..... من خیلی راحت میتونستم بگم آقا یعنی چی؟ این چه حرفیه پول پوله دیگه خورده که بهتره کارتو هم راه میندازه...بعد طرف لج میکرد جنس نمی فروخت...
ولی من د رجواب گفتم...شمرنده حاج آقا نمیدونستم الانم همراهم نیست پول درشت..دفعه بعد حتما پول درشت میدم..
بعد طرف دلش نرم شد و سریع کارمو راه انداخت....
:11::20:
هرچیز که خار آید روزی به کار اید:11: