به نظر بنده تست کنین قبل خرید این قیمتی که شما میگین خیلی بالاست برا کیبوردنقل قول:
من یه مدل دیدم بلوتوث بود با نصف این قیمت 120 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به نظر بنده تست کنین قبل خرید این قیمتی که شما میگین خیلی بالاست برا کیبوردنقل قول:
من یه مدل دیدم بلوتوث بود با نصف این قیمت 120 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من با ویندوز 8.1 نتونستم ولی 7 جواب داد.نقل قول:
اگه همه این موارد مشکل رو حل نکرد شاید سخت افزاری باشه. وقتی رام رسمی سه فایل جواب نده یه گیر ِ خاصی هست لابد
برای اندروید گوشی HTC Rhyme در سایت gsmarena نوشته upgradable to v4.0
چطور میتوانم به ورژن 4 آپدیت کنم؟
سلامنقل قول:
ممنون اره شنیده بودم که 8 با تعویض رام یکم مشکل داره - جفت لپ تاپ هایی که امتحان کردم 7 بود
رام رسمی که زدم چهار فایله بود سه فایله 2.3.6 میخواستم بزنم لینک درستی نتونستم پیدا کنم
اگه دوستان لینکی دارن یا راه دیگه ای ممنون میشم راهنمایی کنند
با سپاس
سلام به تمام دوستان
گوشی من هوآوی جی ۷۰۰ هست و اندرویدش ۴.۲ هست
میخوام بدونم آپدیت ۴.۴ براش اومده یا نه!؟؟
تو خودش که انلاین سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه
ممنون راهنماییم کنید
آیا بدون داشتن گوشی آندروید میشه وایبر رو روی پی سی نصب و استفاده کــــــــــرد؟
اره دوست عزیز شما ین برنامه رو دانلود کن BlueStacks لینکش تو سایت ایرانی زیاده تو گوگل سرچ کننقل قول:
منظورم نسخه پی سی وایبر هستنقل قول:
دوستان گوشی آکبند رو لحظه اول چند ساعت شارژ بزنیم؟ من حرف های ضد و نقیض زیادی شنیدم. هرکی یه چیزی میگه. گوشی سونی xperia هست. یکی میگه 6 ساعت کامل شارژ یکی میگه 1 ساعت خلاصه من موندم برای اینکه همین اول کار خشت اول رو کج نذارم به باطری آسیب نخوره چیکار باید کنم؟
نقل قول:
در مدل های جدید باطری های شارژی نظیر نیکل کادمیوم و نیکل متال و ... دیگر شارژ اولیه معنایی نداره.
شما اگر به تمامی یوزر منیول های این نوع باطری ها و وسایلی که از اونها استفاده میکنند مراجعه بکنید هیچ
صحبتی راجع به شارژ اولیه نمیبینید.
تنها نکته ای که مهم هست و همه جا به اون تاکید شده،اور شارژ نشدن باطری هست.
پس با این اوصاف بهترین راه این هست که بعد از تخلیه کامل شارژ،اون رو به شارژر بزنید و بعد از اینکه
شارژ کامل شد اون رو از برق بکشید.شارژهای بعدی هم بهتره به همین صورت انجام بشن تا از تمامی
سلول های باطری یکسان استفاده بشه و عمر مفید اون بالا بره.