اتفاقا آیفون بعدی تغیر آنچنانی نسبت به آیفون 4 نخواهد کرد :13: فقط از پردازنده A5 استفاده میشه و شاید با حافظه ی 32 و 64 عرضه بشه :13:نقل قول:
Printable View
اتفاقا آیفون بعدی تغیر آنچنانی نسبت به آیفون 4 نخواهد کرد :13: فقط از پردازنده A5 استفاده میشه و شاید با حافظه ی 32 و 64 عرضه بشه :13:نقل قول:
نقل قول:
کی تا قبل از اومدن محصولا Apple مردم خبر داشتن چی داشته چی نداشته که العان دفعه دوم باشه .
این همه ساله داره محصول صادر میکنه و همیشه یه چیزایه جدید واسه ارائه داشته .
العان که گفتن میخواد Interface رو عوض کنه . :11::40:
نقل قول:
العان که گفتن میخواد Interface رو عوض کنه
اینترفیس مربوط میشه به iOS :13:
ولی معمولا اپل هر چند سال یکبار تغییر اساسی به محصولاتش میده که این تغییر اساسی در آیفون 4 اعمال شده بود :13:نقل قول:
کی تا قبل از اومدن محصولا Apple مردم خبر داشتن چی داشته چی نداشته که العان دفعه دوم باشه .
این همه ساله داره محصول صادر میکنه و همیشه یه چیزایه جدید واسه ارائه داشت
با این حال اپل و استیو همیشه همه رو غافل گیر میکنن و تا حدودی حق با شماست :46:
به احتمال ۹۹ درصد ،
آیفون ۵ ، تمام ضعف های آیفون قبلی رو پوشش میده!
درست مثل آیپد ۲ !
به نظر من این محصول ارزش صبر کردن رو داره! چون iOS 5 اوج شکوفایی iOS خواهد بود ، که در WWDC 11 معرفی میشه! : دی
با تشکر ،
امید
.:PAR3A:. گفت : خیلی خوبه ، اپل فرصت معرفی 3 تا غوغا یه جا رو از دست نمی ده ، مخصوصا این که یکی از غوغا ها روی یکی دیگه ازشون سوار شه :دی مردم گفتند : احتمالا همون سپتامبره :دی
تغییر اساسیش که فک کنم همون A5 باشه و دوربین 8مگا Exmor R...
یه عده هم می گن ظاهرش مث آیپاد و آیپد 2 میشه ، به نظرم خوشدست تر میشه ولی این طوری خوشگل تره...
باگاشم که موافقم ، تمام باگ های آیفون 4 رو رفع می کنن ، به هر حال اپله ، الکی نیس که :دی
شده تخت و کمدمو می فروشم ، 5 رو می خرم :دی
دوستان هر کاری میکنم چیز ** وصل نمیشه ..در ضمن پایین یه گذینه p r0 x_ y داره باید رو off باشه ؟؟
rsa securld و encryption level چی باید off باشند ؟
حل شد دوستان
فقط الان سورس یه sbseting رو میخوام ممنونم
دوستان برای گرفتن برنامه celes از سورس insanely کلمه warning میاذ..سورس بهتری دیگه ای ندارد ؟
اين سورس هم خوبه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سورس insanely هم سورس خوبيه ولي اين بالايي معروفتره.
از سورس بالایی سلست رو دان کنید ، اس بی ستینگز هم نصب میشه... من از هر سورسی سلست رو نصب کردم کار نکرد جز همین سورسه...