سلام دقیقا تو مشخصات پردازندههایی که هست یک قسمتش نوشته T janction که واسه این مدل (cor i7 720qm)نقل قول:
نوشته شده 100c
Printable View
سلام دقیقا تو مشخصات پردازندههایی که هست یک قسمتش نوشته T janction که واسه این مدل (cor i7 720qm)نقل قول:
نوشته شده 100c
میشه آدرس بخش troubleshooting اسوس که مشکلات رو باهاشون در میون میزارن بدین ؟
مهران جان متشکرم از نظراتت!! من چون آماتورم اگه بزارم رو این قسمت بعدش نمیدونم کدوم رو باید
up date کنم!!! از اینکاا نکردم هیچوقت!! خیلی سر رشته ندارم!!
من برا رندر گرفتن تو 3dmax و cad وphotoshopبا این لپ تاپ کار دارم!!
این چند وقته دیدم دوستان دارن ارتقا میدن سطح لپ تاپشونو ولی چون تا حالا انجام ندادم 1کم میترسم خراب کاری کنمو از اینیم هست بیوفته!!! اگه کنارمون بودین به صوذت حضوری خدمت میرسیدیم!
ولی حالا که نمیشه، میتونید کامل بگید من چه کار کنم عملکرد لپ تاپ بره بالا تر؟
میدونم صفحات قبل هم توضیحاتی دادید ولی اونموقع من کامل در جریان نبودمو انجام ندادم.
اما الان گوشم به شما و دوستان دیگست!! هرکی که چند تا لپ تاپ بیشتر از من پاره کرده!!:20:
با تشکر از همگی:46:
برای طرح مشکل باید در قسمت اعضا ثبت نام کرده باشی و می تونی لپ تاپت رو هم رجیستر کنی روس سایت اسوس . این آدرس صفحه ای که می تونی بطور اختصاصی طرح مشکل کنی و البته نمی دونم برای شما نشون خواهد داد تا قبل از عضویت یا نه :نقل قول:
[HTML]http://support.asus.com/techserv/techserv.aspx?SLanguage=en-us[/HTML]
و این هم تصویر این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمتی که رنگی کردم یعنی آخرین گزینه می تونید بطور مستقیم مشکل فنی تون رو مطرح کنید و ظرف 48 ساعت هم پاسخ بگیرید.
===================
و اما مطلب اصلی این هست که من قاط زدم و ورژن 202 بایوس رو از سایت اسوس دانلود کردم و ریختم :دی و فکر می کنم همون 5 درجه ای که فکر می کردم خنک تر شد . البته تازه ریختم و در مورد مزایا و معایب این ورژن اولیه نظری ندارم و باید تست بشه چند روز ولی از اون جالب تر روشی هست که این کار رو (یعنی فلش کردن بایوس) انجام دادم . بسیار راحت و مثل آب خوردن .
وقتی ری استارت می کنید و یا تازه لپ تاپ رو روشن می کنید همزمان با دیدن لوگوی اسوس ESC رو بزنید و از منویی که نمایش داده میشه Setup (یا همچین چیزی الان دقیقا عبارتش تو ذهنم نیست ) که آخرین گزینه است رو انتخاب می کنید و پس از ورود به محیط بایوس از دومین تب اولین گزینه که Easy Flash BIOS هست رو انتخاب می کنید (ممکنه عبارتش فرق کنه چون دقیق یادم نیست ولی همچین چیزیه :دی) و بعد از چند ثانیه وارد محیطی میشید که می تونید به تمام اطلاعات هارد درایو دسترسی داشته باشید و وارد مسیری که فایل بایوس درش هست می شید و فایل مورد نظر رو انتخاب می کنید و روش اینتر می کنید و از شما می پرسه که قصد فلش کردن بایوس رو دارید و پس از تایید این کار رو انجام میدعه و ظرف دو ثانیه سیستم شات دان میشه ! بایوس شما فلش شده و مهم نیست که ورژنش فایل جدید بالاتر یا پایینتر باشه .
حواستون باشه که آموزش دادن این کار دلیل برای تشویق و یا خط دادن به دوستان برای انجام یا عدم انجام همچین کارهایی نیست و هر کس با مسوولیت خودش اقدام به این کار میکنه چون اساسا فلش کردن بایوس کار خطرناکیه و احتمال بروز مشکلاتی در حین کار هست که باید حواستون باشه.
با آپدیت bios تغییر محسوسی در لپ تاپ بوجود میاد ؟
تا اونجا که من بطور ضمنی و اطلاعات عمومی می دونم اساسا تمام فاکتور های سخت افزاری توسط بایوس که در واقع نرم افزار راه انداز مادر برد هست کنترل و تعریف میشه . پس اساسا عملکرد کل سیستم بستگی مستقیم به بایوس داره چون تمام قسمت های سخت افزاری نحوه ی ارتباطشون ، فرکانس کاریشون و سایر عملکرد های پیشرفته ی مادر بورد مثل کنترل مصرف انرژی قسمت های مختلف سیستم و نحوه و میزان افزایش فرکانس کاری قسمت های مختلف سیستم از جمله سی پی یو و رم و ... همگی به همین نرم افزار راه انداز مادر برد یعنی بایوس داره.
شما در ظاهر تغییری مشاهده نمی کنید ولی اساسا تفاوت هایی داره ورژن های مختلف . حتی گاهی سازگاری قسمت های مختلف سخت افزاری با هم و با مثلا داریور های اونها در ویندوز به بایوس مربوطه .
چرا موقع ریکاوری، وقتی چک DVD به 63% می رسه می نویسه:
DVD data validation error.DVD-1 needs to be burned again, please insert a bland DVD.
تا حالا 3 تا DVD رایت کردم همش همین ارور می ده.
چی کار کنم!!؟؟:41:
یعنی شما در حال ریکاوری هستید؟ یا اینکه قصد رایت ریکاوری دی وی دی دارید؟
رایت DVD ریکاوری!!!
این پیغام که حکایت از رایت دی وی دی ریکاوری هست و نه ریکاوری کردن سیستم! چون در حین ریکاوری کردن سیستم شما دی وی دی هایی که قبلا رایت کردی رو مورد استفاده قرار می دی و صحبتی هم از رایت دی وی دی نیست!
این مساله میتونه به دلایل مختلفی باشه ، شاید دی وی دی هایی که خریدید جنسشون خوب نیست و یا سازگاری نداره با دی وی دی درایو لپ تاپ . اگر در حال رایت دی وی دی ها هستید یک بار سیستم رو ری استارت کنید و دوباره سعی کنید .
من مطلب خاصی به ذهنم نمی رسه که بهش اساره کنم.