ممنون , اره اپ کردم ام کلا روش روت کردن رو میخوام یاد بگیرم !!!
Printable View
من پنجشنبه یه X10 سفید خریدم با گارانتی اصلی 480 تومن. اونقدر این فروشنده ها قیمت پرت و پلا دادن که تصمیم گرفتم برای اینکه خیالم راحت باشه، با گارانتی بگیرم، چون 20-30 گرونتر بود فقط و به نظرم برای این گوشی ارزششو داشت.
کلا خیلی راضیم و فعلا 2 نفر دیگم که گوشیمو دیدن و باهاش کار کردن، خودشون میخوان یرن بخرن!
فقط یه مسئله عجیبی هست که نمیدونم چیکار کنم. هفته پیش یکی از دوستام که مشکیشو داشت، دادش بهم تا براش به 2.1 آپدیت کنم. آپدیتش که کردم یه آیکون مارکت تو منو اضافه شد، حتی ویجت هم داشت. بعدش که پنجشنبه مال خودمو آپدیت کردم،از 160مگ، 132 مگ دانلود شده بود که اینترنت یه لحظه قطع شد، بعد از همونجا دوباره شروع به دانلود کرد، ولی به جای 160 مگ نوشت 149 مگ. دوباره یه بار دیشب آپدیتش کردم و ایندفعه 160 مگ کامل دوباره از اول دانلود و نصب کردم، ولی آیکون مارکت تو منو نیومد که نیومد! هر دو گوشی روهم با Update service آپدیت کردم. اگه کسی میدونه چه جوری این مشکلو حل کرد، اطفا یه کمکی بکنه. کلا برنامه چه جوری باید روش نصب کنم؟
یه سوال دیگه اینگه برای دریافت و ارسال اس ام اس فارسی چی کار میشه کرد؟
ببخشبد یه کم طولانی شد. ممنون:10:
سلام
آقا یه مرد پیدا نمیشه جواب سوال دوم metapex رو بده :دی
برای دریافت و ارسال اس ام اس فارسی برنامه های زیادی هست مثل Mirsal
سلام حامد و بقیه:31:
2.2 کی میاد برا ایکس10 ؟ آیا مولتی تاچ میشه؟
هنوز حرفی از 2.2 نشده. شاید بیاد شاید نیاد. ولی احتمال اومدنش بیشتره :دینقل قول:
مولتی تاچ رو ولی خود سونی اریکسون به صورت رسمی اعلام کرده که Q1 2011 میاد ...
به نام خدا:دی..
عرض شود که برای این کار برنامه های زیادی هست ظاهرا من از z4root استفاده کردم که قابل برگشت(unroot) هم هست.اگه توی این 3-4 روز آپدیت کردی که فعلا روت برای این نسخه نیومد.چند روز صبر بنما.نقل قول:
چیزی که من به نظرم میرسه اینه که گوشی شما نسخه خاورمیانه یا همین دورو برا هست که مارکت براش ساپورت نمیشه.دیگه خیالشون رو راحت کردن و نزاشتن براش.ولی فکر کنم بتونی مثل بقیه نرم افزارا نصبش کنی.برات میگردم ببینم میبینم.نقل قول:
من پنجشنبه یه X10 سفید خریدم با گارانتی اصلی 480 تومن. اونقدر این فروشنده ها قیمت پرت و پلا دادن که تصمیم گرفتم برای اینکه خیالم راحت باشه، با گارانتی بگیرم، چون 20-30 گرونتر بود فقط و به نظرم برای این گوشی ارزششو داشت.
کلا خیلی راضیم و فعلا 2 نفر دیگم که گوشیمو دیدن و باهاش کار کردن، خودشون میخوان یرن بخرن!
فقط یه مسئله عجیبی هست که نمیدونم چیکار کنم. هفته پیش یکی از دوستام که مشکیشو داشت، دادش بهم تا براش به 2.1 آپدیت کنم. آپدیتش که کردم یه آیکون مارکت تو منو اضافه شد، حتی ویجت هم داشت. بعدش که پنجشنبه مال خودمو آپدیت کردم،از 160مگ، 132 مگ دانلود شده بود که اینترنت یه لحظه قطع شد، بعد از همونجا دوباره شروع به دانلود کرد، ولی به جای 160 مگ نوشت 149 مگ. دوباره یه بار دیشب آپدیتش کردم و ایندفعه 160 مگ کامل دوباره از اول دانلود و نصب کردم، ولی آیکون مارکت تو منو نیومد که نیومد! هر دو گوشی روهم با Update service آپدیت کردم. اگه کسی میدونه چه جوری این مشکلو حل کرد، اطفا یه کمکی بکنه. کلا برنامه چه جوری باید روش نصب کنم؟
برای فارسی هم اگه بخوای هم کیبورد فارسی هست هم برنامه میرسال.برای دیده شدن فونت فارسی باید روت بشه گوشی/
سلام.مخلصم.نقل قول:
سلام حامد و بقیه
2.2 کی میاد برا ایکس10 ؟ آیا مولتی تاچ میشه؟
والا همینطور که فری جان گفت ممکنه بیاد.
ولی منناامیدم.میگم نمیاد.
آخه الان تمرکز رو گذاشتن روی 2.3 که برای گوشی های جدید استفاده کنن.از سونی اریکسون هم بعیده 2.3 بده واسه ایکس 10.
سلام به همه !
منم به جمع ایکس10 دارا پیوستم (بلاخره :دی)
مشکی خریدم 432 تومن پک معمولی ! از علاالدین !
تو پک گوشی و دفترچه و شارژر و کابل یو اس بی و هندزفری معمولی بود
خداروشکر آپدیت شدس(2.1) و نیاز به آپدیت نداره
همه چیزش عالیه فقط مشکلش همون صدای پایین تلفنشه ! البته من عادت دارم چون برای گوشیه قبلیم هم نیم سوز شده بود :دی همیشه باید هندزفری بهم وصل باشه :دی
به به .مبارک باشه.
میدونی خیلی شانس آوردی کی آپدیت شدس؟
چون اگه نبود الان باید آپدیتش میکردی.
آپدیت جدید هم تا الان روت نشده.همیجور کلت بی کلاه میموند.
هر وقت خواستی شروع به نابود کردنش کنی خبر بده.:دی.
عجب :دی البته من رفیقم باکس داره ! فک کنم بتونه فایلای ورژن قبلترش رو بگیره و فلش کنه :دی حالا فعلاً که خداروشکر آپدیته :دی
ایکس8 ای که خریدیم آپدیت نبود :دی ! ولی این 10 ه آپدیته :دی
فعلاً که تو شارژه 60% شده :دی به محض تموم شدن شارژ عملیات رو با رمز یا سونی اریکسون آغاز میکنم
فعلاً در حال دانلود فایلها و ویدجت ها و پروگرم ها هستم :دی