قبلا اينطور نبود پس به نوع مودم و سرويس بستگي نداره عزيز:5:نقل قول:
Printable View
قبلا اينطور نبود پس به نوع مودم و سرويس بستگي نداره عزيز:5:نقل قول:
دوست من..نقل قول:
کجای این خوبه؟
مال من با مودم داخلی BM635 اینه از 204 تا 303 به مراتب بهتر شما با مودم OUTDOOR این که ملاک خوب بودن سرویس نیست..:thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر بزنپینگ (Ping)کد:http://www.pingtest.net
معیاری ست تا از طریق اون متوجه شیم که چه مقدار زمان طول می کشد تا یک “بسته” از داده از سمت کامپیوتر شما به سمت سرور رفته و دوباره آن مسیر را برگردد. واضح است که هر چقدر این عدد کوچکتر باشد کیفیت خط ارتباطی بالاتر است. معمولا از هر ارتباط خوب عددی پایین تر از ۱۰۰ میلی ثانیه انتظار میره.
جیتر (Jitter)
اگر نخوام سر در گمتون کنم، جیتر به صورت ساده میزان اختلاف در زمان رسیدن بسته ها به مقصد است. اینو هم بدونید که کیفیت کار با صدا و تصویر به شدت به جیتر وابسته است.
عکس زیر یکی از بهترینای ارتباط اینترنتی هست(در سوئد).. من انتظار ندارم ایرانسل مثل این جواب بده به همینشم رازی هستیم ولی نه دیگه اینجوری با وضعیت!!
اینم مال خودم.. 256Kb/s EchoLife BM635 WiMAX CPE
دوست عزیز کیفیت رو اینجوری بسنج نه با یه دستور ساده !!!:41:
سلامنقل قول:
من دو Account از وایمکس ایرانسل دارم.
مودم کله قندی! (BM632) با سرعت 128 (دائمی)
مودم وای فای (BM635) با سرعت 512 (دائمی)
کله قندی رو از خرداد ماه دارم استفاده می کنم و توی این چند ماه حتی یک بار هم ReSet نکرده،
ولی این وای فای رو 10 روزه که دارم استفاده می کنم، و روزی 1 بار ReSet می کنه. (در روز فقط 3 ساعت باهاش کار می کنم.)
هر دو مودم در حالت Bridge هستند. (وارد کردن User & Pass در صفحه ی Portal)
مکان :46: سعادت آباد، علامه ی جنوبی
خوش باشین،
©م.م.©
آنقدر غر زدم كه امروز كلا قطع شد و تو پرتال هم نميره !!!!!
باز هم دايال آپ كه هميشه فريادرس ما ايراني ها بود.
الان هم با دايال وصلم و به رتق و فتق امور مشغول.
بعد از اين 20 زوز علافي اگه طلا بشه ايرانسل من كه ديگه به هيچكي توصيه نمي كنم چون هيچ پاسخگويي هم نداره.
فكر كنم بايد برم دفتر مركزي ايرانسل
شك نكن همين كارو بكننقل قول:
فكر كنم بايد برم دفتر مركزي ايرانسل
من توي اون دوره كه گفتن شبكه داره آپديت ميشه و سرويس ارائه نميديم رفتم يه كم دادو بيداد كردم اونجا تا گفتن بهتون زنگ ميزنيم و اينا. فرداش هم زنگ زدن واسه پس فرداشت اومدن نصب كردن!!!
شك نكن و برو .اگه واقعا مشكل داري.
اون شمارهه يكي مثل من و شما پشتش نشستن. مسئول نيستن!!
با سلام خدمت تمام اعضا ...
من از شيراز هستم....
ميخواستم بدونم که وايمکس ايرانسل بهتره يا مبين
آخه من نميتونم adsl بگيرم...
لطفاً راهنمايم کنيد
و مثلاً سرعت 128 ايرانسل با مبين چقدر فرق ميکنه...
سلامی دوباره... بعد از 2 ماه یا 3 ماه اومدم بگم وایمکس مبین نت بسیارررر عالیه هیچ مشکلی نداره .... سرعت بسیار بالا، هر کی ام ازش بد میگه مشکل از خودشه . من تو این ماهو ماه قبلی فقط 1 روز قعطی داشتم که این خیلی خوبه .
راستی 2 تا سوال .
1.واسه لاگین شدن تو سایت مبین نت مشکل دارم .. اصلآ لاگین نمیشه ... ایمیل و پسوردو که میدم هیچ عملی نمی کنه ..
2. بنده زیاد بازی میکنم .. آنلاین یعنی تازه شروع کردم که از خونه آنلاین میشم، میخواستم بدونم خیلی حجم کم میکنه ؟؟
هرچی میرم تو سایت که ببینم از این 5 گیگ چقدر استفاده کردم نمیشه .
لطفآ کمک .
ساعت 4 وصل شد :19:نقل قول:
اينم نتيجه پينگ و.....
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رده F گرفتيم يعني در پيت ترين نوع اينترنت جهان مباركه ايرانسل!!!!
تازه پكت لوس هم آنقدر زياد بود كه قادر به محاسبه نشد بنده خدا.........
پايين تر از f نبود كه بده و گرنه ميداد...........
واقعا آشغال شده ایرانسل من موقعی که گرفتم فقط یکی دو هفته اول راضی بودم الان که پشیمونم همشم ریست می شه
آقا 2 تا سوال هم داره خواستم مطمئن بشم :
اولیش اینه که الان برید تو حسابتون یه جا نوشته " قطع موقت یا رفع قطع موقت وایمکس" یعنی میشه 1 ماه قطع کنی به این صورت بشه مثلا الان ماله من 1 خرداد 90 شش ماهم تموم می شه من بیام 1 ماه از اینجا وایمکسمو قطع کنم بعد یعنی 1 تیر 90 شش ماهم تموم می شه ؟
بعد الان رفتم این قسمت "قطع موقت یا رفع قطع موقت وایمکس" فقط تاریخ شروع قطع موقت داره نداره گرینه ای که برای چه مدت قطع باشه کسی اینو نمی دونه چه جوریه یه توضیحی بدید ممنون می شم
دومیش اینه که من بعد از 6 ماه می تونم با همین مودم از مبین نت یا هر شرکتی که وایمکس ارائه می ده از اونجا سرویس بگیرم یعنی مودم که دارم فقط پوا شارژ ماهیانشو بدم
محض اطلاع مبین نت وضعیتش از ایرانسل بهتر نیست !!!!!!!!!نقل قول:
ایرانسل فعلا در زمینه وایمکس پیشتازه!!!