اصلا تاوچش کار نمیکنه،وقتی بالا میاد،هیچ کاری نمیتونی بکنی بعد20 ثانیه خاموش میشه،الان دادمش فلش کنن برام،تا یه ساعت دیگه طرف خبر میده،:2:نقل قول:
Printable View
اصلا تاوچش کار نمیکنه،وقتی بالا میاد،هیچ کاری نمیتونی بکنی بعد20 ثانیه خاموش میشه،الان دادمش فلش کنن برام،تا یه ساعت دیگه طرف خبر میده،:2:نقل قول:
سلام دوستانمن از اين گوشي خيلي خوشم اومده اما چند تا سوال اساسي برام پيش اومده... اگه كسي جوابشون رو مي دونه ممنون ميشم كه بگه1- SMS فارسي ميشه داد يا دريافت كرد؟2- كيفيت صوتي گوشي چه طوره؟ (خيلي برام مهمه)3- كيفيت ويدئو و تصوير گوشي چه طوره؟ (خيلي برام مهمه)4- تو توضيحات گوشي رزولوشن رو نوشته بود 480X800 با اين رزولوشن مشكلي از لحاظ پيدا كردن تم وبازي و عكس براي بك گراند گوشي پيش نمياد؟5- گوشي هنگ زياد مي كنه يا نه؟6- تاچش چه طورياس؟ مقاومه يا اين كه زود خراب ميشه؟ و اين كه كليد قفل كردن حالت تاچ داره يا نه؟7- در مورد تصاوير انتخابي براي وال پيپر، هر تصويري رو قبول مي كنه و اون رو به صورت وايد ميزاره يا اين كه سايزش رو كوچيك مي كنه وقسمتي از تم معلوم ميشه؟ (مثل گوشي هاي سيمبين)8- تاچش فقط از طريق گرما دست كار مي كنه يا با پن هم كار مي كنه؟9- كلا گوشيه خوبيه يا نه؟فعلا سوال هام همين هاست
باز هم ممنون
1- ارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستانمن از اين گوشي خيلي خوشم اومده اما چند تا سوال اساسي برام پيش اومده... اگه كسي جوابشون رو مي دونه ممنون ميشم كه بگه1- SMS فارسي ميشه داد يا دريافت كرد؟2- كيفيت صوتي گوشي چه طوره؟ (خيلي برام مهمه)3- كيفيت ويدئو و تصوير گوشي چه طوره؟ (خيلي برام مهمه)4- تو توضيحات گوشي رزولوشن رو نوشته بود 480X800 با اين رزولوشن مشكلي از لحاظ پيدا كردن تم وبازي و عكس براي بك گراند گوشي پيش نمياد؟5- گوشي هنگ زياد مي كنه يا نه؟6- تاچش چه طورياس؟ مقاومه يا اين كه زود خراب ميشه؟ و اين كه كليد قفل كردن حالت تاچ داره يا نه؟7- در مورد تصاوير انتخابي براي وال پيپر، هر تصويري رو قبول مي كنه و اون رو به صورت وايد ميزاره يا اين كه سايزش رو كوچيك مي كنه وقسمتي از تم معلوم ميشه؟ (مثل گوشي هاي سيمبين)8- تاچش فقط از طريق گرما دست كار مي كنه يا با پن هم كار مي كنه؟9- كلا گوشيه خوبيه يا نه؟فعلا سوال هام همين هاست
باز هم ممنون
2- کیفیت عالی,من که باهاش حال میکنــم
3- کیفیت تصویر فوق العاده هست.....
4- مشکلی پیش نمیاد شما میتونید فایلهای مخصوص این گوشی رو از این سات دانلود کنید [HTML]WWW.Gallery.mobile9.com[/HTML]5- نا اصلآ
6- تاچش خوبه بستگی به فریمور گوشی داره,اره مقاومه,اره داره همه چی داره :31:
7- از هر قسمتی از عکس میتونید زوم کنید و واسه پس زمینه انتخاب کنید! فقط تم نمی خوره...
8- با دست, پا, پن,سوزن,مداد,خودکار,تراش پاک کن....هرچی بهش اشاره شه کار میکنه:27:
9- اره گوشیه خوبیه میتونه سرگرمتون کنه.....
موفق باشید.
سلام دوستان کسی از برنامه جت روید خبر داره ایا واقعا میشه این گوشی رو اندروید کرد؟
با سلام
من یه گوشی 8000 جت گرفتم
میخواستم بدونم آیا تقلبی این گوشی هم اومده بازار؟!
شارژر من کلش دوشاخه نیست
و اینکه وقتی سریال گوشی رو تو وب سایت بررسی اصل بودن چک میکنم:
این پیام رو میده و یه فرم باز میکنه:کد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below
رو جعبش هم نوشته مال چین هست
یکم مردد شدم بچه ها
نکنه انداختن بهم؟:41:
گارانتی نیا هستش
لطفا راهنمایی کنید
انگار دوستانی که این گوشی رو دارن اصلا به تاپیک سر نمیزنن!
از بچه ها کسی با 8000 جت از gprs ایرانسل استفاده میکنه؟
من اصلا نمیتونم!
تنظیمات رو هم از ایرانسل دریافت کردم اما نتیجه نگرفتم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
آخرين فريمو اين گوشي كه فارسي رو كامل ساپورت كنه اومده بالاخره يا نه اگه هست كه لطفا لينكش رو بزاريد
ممنون مي شم
بابا یکی یه ندایی بده دیگه ه ه هنقل قول:
از بچه ها کسی با 8000 جت از gprs ایرانسل استفاده میکنه؟
من اصلا نمیتونم!
تنظیمات رو هم از ایرانسل دریافت کردم اما نتیجه نگرفتم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
:13:
بچه ها از جی پی آر اس ایرانسل با این گوشی به راحتی استفاده میکنن؟
:11:
درود به کاربران ، محترم این تاپیک ،
راستش من زیاد از سامسونگ و سیستم عاملش سر در نمیارم ، تخصص من تو مک و سیستم های اپل ه ، اما خواهر من از گوشی جت استفاده میکنه ،
جدیدا سرعت گوشیش اومده پایین و ارور های وحشتناک میده ،
می خواستم بدونم ، راهی هست که بشه ، این گوشی رو ریست کلی کرد ؟؟؟؟ یعنی بشه مثل روز اول ؟؟؟
با تشکر ،
امید