این موردی که متالیکا تعریف کردند یه جک بوده!!متالیکا جون شما هم؟؟؟؟؟؟!!منظورم با خاطره ی مشروب بود!!
Printable View
این موردی که متالیکا تعریف کردند یه جک بوده!!متالیکا جون شما هم؟؟؟؟؟؟!!منظورم با خاطره ی مشروب بود!!
بابا مگه من گفتم خودم ... ؟ اصلا یه چیزی بگم ؟ تو ایران همه کمپلکس س ک س ی دارن. هر کی رو گیر بیارن ترتیبش رو میدن. واسه همینه ایرانیها 80% شوخیهاشون س ک س ی ه یا فحش هاشون س ک س ی ه. صمیمت دو نفر رو میشه از رو حرفهای س ک س ی و شوخی های س ک س ی که با هم میکنن فهمید. بگذریم اینجا جاش نیست. فقط اینو بادتون باشه 70 میلیون نفر دنبال شمان :دی ( مخصوصا خانمها ) سوتی ها رو تعریف کنی...
صحبت از نصف شب شد!ما هم یاد یه سوتی که چه عرض کنم بلکه یک سخن جدی از معلم فیزیکمون افتادیم!اقا همین امسال که سال پیش دانشگاهی هستم ما عادت داریم سر کلاس اگه یکی از بچه ها از دبیر سوالی کرد یهو از مثلا گوشه ی کلاس یکی بگه ساعت 3 شب بیا جوابتو بگیر!!!اقا این دبیر فیزیکمو توی یکی از این امتحانات ازش سوالی پرسیدم بهم گفت ساعت 3 شب بیا جوابتو بگیر!!!بدبخت با این صحبتش خیال کرد بچه ها شاد شدند!نخیر!وقتی توی امتحان کلاس شلوغ بشه جون میده واسه ی برگه عوض کردن!ما هم از فرصت سو استفاده کردیم و برگه عوضی کردیم و خواهر و مادر جناب دبیر رو................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها بيزحمت يكم رعايت كنيد ... دوباره سر و كله ي جناب مافيا هم پيدا ميشه و ...
:31::31::31::31::31::31::27::27::27:نقل قول:
ایول ....
یه سری ما چسب قطره ای ریختیم رو صندلی یکی از بچه ها ...
وقتی پاشد .. صدا اومد ..
: جررررررررررررررررر :19:
ما چسب و اینا زیاد رو صندلی بچه ها ریختیم اما یه سری رو صندلی یکی از معلما با گچ قرمز یه ضربدر کشیدیم معلم وقتی بلند شد رو نشیمنگاهش یه ضربدر بزرگ قرمز بود:21::21:معلممون هم از اون خوش تیپا بود که خیلی به خودش میرسید:27:نقل قول:
100% تایید میشه.نقل قول:
از خنده مردم ... دمت گرم ...نقل قول:
منبع:نقل قول:
خیلی دوست داشتم بدونم اینا که مزاحم ناموس مردم میشن وقتی چند خیابون اونورتر میرن و می بینن یه گردن گلفتی مزاحم ناموس خودشون شده چه عکس العملی نشون می دن ، بالاخره طبق قانون انیشتن هر عملی یه عکس العملی هم داره اینطور نیست.
کلا 90 درصد نظرات این صفحه کرکر خنده است! بویژه اونایی که علت مزاحمت های خیابانی برای دخترا رو رفتار خود دخترا میدونن!کد:http://www.fardanews.com/show/?id=39804
اين تاپيك تا حالا 7-8 باري قفل شده دوباره باز شده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پرونده بس سياهي دارد كه نگو و نپرس ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچم بميره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست از پا خطا كني 17.800 پستي كه زدي رو ميتركونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هي آپلود نكن ، بشين دو تا سوتي تعريف كن ملت بخندن بعد دعا بجونت كنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]