شیفت رو بزنید تا برداره ولی نمیتونید نگه دارید:20:
Printable View
شیفت رو بزنید تا برداره ولی نمیتونید نگه دارید:20:
سلام..
بچه ها این CODEX PAGES FOUND چی هست و <چطور میشه اونو جمع کرد .
چون من الان جایی هستم که میگه باید اینا رو کامل جمع کنی...کنارش هم زده 16/30
کدکست ها همون لوح هایی هست که تو نقشه با ارم یک لوح هستش که در هرجایی از منطقه پراکنده هست و 4 سرباز هم ازش محافظت میکنند و داخل صندوقچه هم قرار دارد. و شما باید با جمع کردن کل کدکست ها که 30 تا هم هست رو بدست بیاری اگر در نقشه این عکس لوح که نشان دهنده وجود اون ها در نقشه هست نیست باید بری از مغازه دار هایی که نقشه رو میفروشند نقشه بخری و بعد فعال میشن در نقشه و به راحتی میتونین بدستش بیارین و بعد از تکمیل این ها باید به جایی که نقشه مشخص کرده برید(پیش لئوناردو داوینچی)و ادامه ماموریت رو کامل کنید.نقل قول:
سلام. باگ نیست .:20: می تونید با دکمه ای که پول رو بر میداره سلاح های سرباز ها رو بردارید . اگه سرباز رو بلند کرد جنازه اش رو یک جای دیگه پرت کنید:8: و بعدش سلاح رو بردارید . حتی از جاروهای نظافت چی هایی که دارن شهر رو جارو می کنند و وسیله شخم زنی کشاورز ها هم استفاده کنید . بهترین سلاح سربازها ، تبر اون سرباز گنده ها :18: و نیزه است که اتزیو با تکنیک دفاع خیلی قشنگ ازشون استفاده می کنه . (نگه داشتن دکمه سریع دویدن که باعث گارد گرفتن میشه و هنگام حمله سرباز ، حمله کردن)نقل قول:
فقط باید دقت کنین که هنگام بالا رفتن از دیوار ها و تند دویدن و پایان مبارزه ، اونها رو پرت می کنه کنار و باید دوباره برش دارید . :11:
به هر حال گفتم که یک بار بیشتر برام پیش نیومده ولی بازم ممنون :31::31:نقل قول:
شنيدم انجمن برادري نسخه ي pc تاخير خورده. حقيقت داره؟
دوستان assassins 3 چی شد؟؟ کی میاد؟؟
نقل قول:
دوست عزیز هنوز نسخه ی سومی قرار نیست بیاد . اما اگه منظورت Assassin's Creed : Brotherhood هست . قراره 16 نوامبر بیاد . یعنی حدوده 1 ماه و 26 روز دیگه .
منظورم همین بود.نقل قول:
مگه این نسخه 3 نیستش؟؟؟
اگر چه این یه بازیه کامله اما یوبی سافت این قسمت رو به عنوان قسمت 3 در نظر نگرفته بلکه یه جورایی پچ قسمت دوم هستش. برای اطلاعات کامل در مورد این قسمت به تاپیک زیر مراجعه کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420567&highlight=assassins+creed+brotherhood