واااااای:8: ، مرسی حسین جون (آروم بابا. خوشحال نشو). اندفعه هم کار نکرد :31: همون ارور قبلی رو میده :27:
واااااای:8: ، مرسی حسین جون (آروم بابا. خوشحال نشو). اندفعه هم کار نکرد :31: همون ارور قبلی رو میده :27:
عجــــب ! یک کشف جالب ،با اون کانورتری که گفتم اگه فایل رو تبدیل بکنید و در پوشه فایل ویدئویی ؛ زیرنویسش هم باشه خودش زیرنویس رو به فیلم اضافه می کنه ؛ wow ! :دي
ولی زیر نویسی که دانلود کرده بودم یه کم زمانش جلوتر بود و فریم ریتش هم بیشتر بود خلاصه حالم گرفته شد ! :(
ولی آزمایش موفقیت آمیز بود ؛ به زیبایی تمام آورد ویدئو رو ... خیلی کیف داد !
یه بازی پیدا کردم با شتاب سنج کار میکنه (9 کیلوبایته! :دی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/329326671/BallGame.jar.html
راپید که اکانتی دوست عزیز............(اسمتون چی بود؟)
مرسییییییییییی کوروش جون! آزمایش باحالی بود....
همچنان در پی ور رفتن با این بازی.....اگه درست نکنم، کوکی باز نیستم! :دینقل قول:
واااااای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مرسی حسین جون (آروم بابا. خوشحال نشو). اندفعه هم کار نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون ارور قبلی رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من کار نکرد بازم............:31:
صفحش میاد ولی تکون نمیخورن.........:31:
نه مثل اینکه سخته! :دی خوب کوکی یه بازی به این باحالی داره، گیر دادید به این بازی! :دی ببینم مگه شماها کارو زندگی ندارید؟! :27::27: (شوخی)....ببینم چی میشه....بالاخره یه کاریش میکنیم (این نشد، یه بازی دیگه! :دی).نقل قول:
همچنان در پی ور رفتن با این بازی.....اگه درست نکنم، کوکی باز نیستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دارم با کوکی مینویسم .شیطونه میگه برم استاد بگیرم
کلا شتاب سنج قبول نداره کوکی...........فکر کنم........:31:
این دیگه کدوم گوشیه؟..........برا صاایرانه؟.........:31:نقل قول:
شیطونه میگه برم استاد بگیرم
نقل قول:
شیطونه میگه برم استاد بگیرم
حالا چون مسیح گفت بخشیدمت وگرنه به جون همین کوکیم که منتظرشم.............هیچ کاریت نمی کردم! :دی :دینقل قول: