سلام
من می خوام pdf رو به word تبدیل کنم و از nitro استفاده کردم و جواب داد ولی این pdf به صورت تیکه تیکه هست مثل عکس (نمی دونم چی جوری توضیح بدم)و وقتی به word تبدیل میشه به همین حالت میمونه و نمیشه کپی کرد ازش یا ادیت اش کرد!؟!
راه حل اش چیه؟؟؟
Printable View
سلام
من می خوام pdf رو به word تبدیل کنم و از nitro استفاده کردم و جواب داد ولی این pdf به صورت تیکه تیکه هست مثل عکس (نمی دونم چی جوری توضیح بدم)و وقتی به word تبدیل میشه به همین حالت میمونه و نمیشه کپی کرد ازش یا ادیت اش کرد!؟!
راه حل اش چیه؟؟؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم نرم افزاری که بتونه فایل های PDF انگلیسی رو به فارسی ترجمه کنه وجود داره یا نه؟
ممنون
خودم پیدا کردم! :n09:نقل قول:
نرم افزار Foxit Reader 5 ، قابلیت باز کردن pdf ها رو به صورت tab داره
نه، به احتمال 99% نیست.نقل قول:
متن انگلیسی رو از داخل pdf کپی و توی سایت های ترجمه آنلاین paste کنید
البته امیدوارم از نظر فونت و ... مشکلی ایجاد نشه
کسی نرافزاری میشناسه که بشه روی فایلهای pdf نوشته گذاشت؟
یعنی بشه مثل یه کتاب واقعی روی صفحه نوشته و نت گذاشت و شکل کشید؟
نرم افزار pdfxcview برای شکل کشیدن و تایپ کردن مناسب هست.به جز این بیشتر برنامه های pdf خوان قابلیت کامنت گذاشتن دارند.نقل قول:
نرم افزار تبدیل pdf به word میخوام که فونتهای فارسی هم بعد از تبدیل خراب نشه
ممنون
نرم افزاری که فایل pdf که شامل عکس های اسکن شده ی یک کتاب هست را به متن تبدیل کنه( کتابش المانی هست) چی پیشنهاد می کنید؟
لطفا یک برنامه برای ویرایش (شامل Crop کردن، حذف صفحات، چرخش و افزودن صفحات) برای فایل های PDF به من معرفی کنید.
قدرت و عملکرد برنامه برام خیلی مهم هست. یعنی میخوام برای انجام خواسته هام نیاز به برنامه های جانبی دیگر نداشته باشم.
متشکرم
سلام
چگومه میتوان فایل pdf را به word تبدیل کرد؟از راهنماییتان ممنونم
از طریق برنامه کانورتور pdf to word میتونید این کار رو انجام بدیدنقل قول: