نقل قول:نقل قول:
سلام ببخشید این مورد برای درمان جای جوش هم اثر داره ؟
من یه مقدار جای جوش دوران قدیم روی بازوم باقی مونده . از همین استفاده کنم ؟
ممنون
Printable View
نقل قول:نقل قول:
سلام ببخشید این مورد برای درمان جای جوش هم اثر داره ؟
من یه مقدار جای جوش دوران قدیم روی بازوم باقی مونده . از همین استفاده کنم ؟
ممنون
سلام دوست گرامینقل قول:
خیر فکر نمیکنم کارایی چندانی داشته باشه
این صرفا یک ژل شستشو جهت کنترل در امدن جوشها و تنظیم چربی پوست هست
شما برای جای جوش باید از لایه بردار استفاده کنید تحت نظر پزشک
موفق باشید
کاملا صحیح فرمودید.ابتدا باید تشخصیص داده بشه از چه نوع جوشی بوده.سپس از کرم های حاوی هیدروکینون و aha به مدت محدود استفاده شه و سپس سراغ کرم های فاقد هیدروکینون و به جاش حاوی آربوتین و درصد بالاتری aha استفاده بشه برای جای جوش.نقل قول:
گاهی مجبور به استفاده از کرم منوبنزن هم میشن پزشک ها...
سلام دوستان.
برای از بین بردن کبودی زیر چشم چه راهکاری میتونید پیشنهاد بدین.
یک نفر پوست خیار یا پوست سیب زمینی رو بهم معرفی کرد اما پوست خیار که خیلی زود چروکیده میشه ، پوست سیب زمینی هم بخاطر وجود مقدار زیادی نشاسته پوست رو خشک میکنه
البته من اینطوری به نظرم میرسه.
+
کلا نظرتون در مورد حل این مشکل چی هست؟
با سلام به دوستان عزیز
ایا استفاده از صابونهایی تحت عنوان صابون عسل و صابون شیر برای پوست های چرب جهت جلوگیری از جوش و شادابی پوست مفید هست؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
سلام دوست عزیز اگر صابون خاصی مدنظرتون هست لطفا نام کامل یا برندش رو بگید اما اگر صابونهایی مثل شیر و عسل داو و نظیر اون منظورتونه بیشتر خاصیت نرم کنندگی دارند تا ضد جوش!نقل قول:
سلام
من وقتی عرق میکنم فورا پوست صورتم چرب میشه و اگه بعد چند روز با صابون یا ... نشورم یه چیزی مثل رسوب روی صورتم ایجاد میشه ( شبیه همون مشکلی که افراد با پوست خشک دارن و صورتشون پوسته پوسته میشه )
البته اگه عرق هم نکنم بعد از یک روز صورتم چرب میشه ولی عرق کردن تشدیدش میکنه.
راهکارش چیه.:n28:
سلام به همگی دوستان . مشکل من اینه پوستم خیلی سریع چرب میشه . مثلا صبح برم حموم تا غردب باز پوست صورتم چرب میشه . دستما که روی پیشونیم میکشم همیشه چربی روی دستمال میمونه . بعضی اوقات هم که چربی بسته شده کدر هم هست . چیکار کنم تا پوستم چربیش بیاد پایین و زود چرب نشه ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
حداقل روزانه یکبار پوست صورتتون رو با شوینده مناسب بشورید.چربی پوست صورتتون باید پاک و تعدیل بشهنقل قول:
هم شما هم مورد سوال قبل از شوینده مخصوص پوست های چرب استفاده کنید.(روزی یک تا دوبار)نقل قول:
میتونید از ژل شستشو استفاده کنید یا از پَن که بنظر من تاثیرش بیشتره(برای پوستهای خیلی چرب پیشنهادش میکنم)
از ژل شستشو میشه به تین درم آیسیس فارما اشاره کرد یا در رنج قیمتی ارزونتر ژل شستشوی صورت هیدرودرم
پن هم پن اوریاژ یا پن بایودرما توصیه میشه
صابون های تی تری هم با مارک های مختلف هست که اینها هم برای کنترل چربی پوست گزینه های خوبی هستند