سلام آقای XXstar
میشه درصدای این دوستاتونو بذارین. + رتبه کشوری.
ممنون
---------------
الان نزدیکای مهره
یهو همه میریزن اینجا واسه کتاب و اینا
خوب نیست که بعد از یه جمع بندی یه لیست کلی درست کنین بزنین اول تایپیک؟
ویرایش:
اینا فقط نظرات منه که البته تقریبا همه رو از همینجا گرداوری کردم (مراجعه به نام تایپیک!):
اینام پیشنهادهای من:
ادبیات: چند بخشه: 1- املا و معنی لغت. 2- قرابت معنایی 3- زبان فارسی 4- آرایه
1- هرکی یه نظری داره. به نظر من:
کتاب درسی و تو ضیحات معلما + کتاب سبز پیش کفایت میکنه.
2 – انتشارات دریافت دکتر هامان سبطی یا انرژی اتمی (میگن سبطی بهتره من که ندیدم)
3 – میگن همگامان ولی من رمزینه دارم بد نیست.
4 – آخر کتاب اندیشه سازان ادبیات پیش 1 یه چیزایی رو گفته که فک کنم کافیه.
کلاً تو ادبیات زیاد اطلاعات کاملی ندارم.
عربی:
تست: نشر الگو یا گاج سفید
که نشر الگو بهتره به نظرم (مؤلف مصطفی خاکبازان)
الان که عربی 2 رو تموم کردم تستای عربی 2 88 ریاضی رو خیلی خوب زدم به جز یکی همش درست بود! خودمم تعجب کردم.
دین وزندگی:
به نظر من خوردن کتاب درسی بهتره + نکات آیات انرژی اتمی
کتاب زیاده من کلاً آشنایی با کتاب تستای دین وزندگی ندارم. انرژی اتمی رو فکر کنم خوبه.
مولفشم نمیدونم!
زبان:
کتاب جامع کتاب سبز مؤلف بیرجندی که مؤلف کتاب درسیه و جابری 2 تا شونم دکترن! گرامرا رو کامل و کنکوری گفته تستاشم عالین فقط یکم زیاده 3700 تا تست داره!
من چون دیر شروع کردم نتونستم کلشو بخونم پارسال فقط لغات 4 درس اول + گرامرای همه درسا. زدم 63 فکر کنم.
ریاضی پایه و دیف:
آموزش: کلاً رمزینه برای دیف و مبتکران امیدوار واسه حسابان تابع. اگه حسابانتون بوق باشه! حسابان مبتکران خیلی خوبه.
تست: رمزینه + 10 استاد + خوشخوان دانش آموزان ممتاز مؤلف حسین شفیع زاده
رمزینه که همه میدونن مولفش مهربان هست. 10 استاد هم که گروه مولفان مثل علی معصومی و …
یه کتاب دیگه ای هم هست که فک کنم فقط خودم میخونم هیشکی دیگه نداره! انتشارات کوله پشتی مؤلف عباس مرادی. درس و تست هست کل درس رمزینه رو گفته ولی چون نظم نداره به نظرم آموزش رمزینه بهتره. اگه کسی حوصله خوشخوانو نداره این کتاب خوبیه برای تسلط.
آمار!: آبی کانون + خوشخوان حسین شفیع. البته میگن رمزینه هم داده یکی ولی من ندیدم.
گسسته:
آموزش: رمزینه یا خوشخوان (اگه آمزشی میخواین کلاً رمزینه خیلی سر تره)
تست: خوشخوان که البته آموزشم داره ولی سطح بالاس البته یکم (معلمتون خوب باشه نیاز به رمزینه ندارین)
گاج سفیدم خیلی تعریف میکنن ازش مؤلف منصف شکری منم دارم ولی فقط گرافشو خوندم کامله.
در کل خوشخوان بسی بهتره. فکر کنم شما ها هم مثل من گیج شین کدومو بخونین. من فعلا! تصمیم دارم سه تاشو بخونم. خوشخوان البته مر حله آخره!
جبر و احتمال:
مبتکران-اندیشه سازان فرهاد ابوالقاسمی و عطالله صادقی چاپ و ویرایش جدید. هم تست داره و هم آموزش کامل کامل جبر و احتمال رو گفته.
هندسه پایه:
گاج سفید منصف شکری خیلی خوبه + اندیشه سازان هندسه 2 فرهاد ابوالقاسمی.
اندیشه سازان کاملاً از مطالب کتاب درسی استفاده کرده ولی گاج اضافات هم داره که این خوب نیست به نظر من.
تحلیلی:
آموزش: سبز کانون پایافر. تا فصل 2 که من خوندم تا الان به زبان ساده کل مطالبو درس داده. باید اسمشو بزارن تحلیلی به زبان ساده!!!
تست: گاج سفید منصف شکری
فیزیک: سری کامل اندیشه سازان پایه و پیش شرط لازم و کافیه فکر کنم. آموزش کامل + تست کافی. (البته تست سالای جدید 83 به بعد رو نداره! + خیلی سختگیر میاد 2تای جلویی: پیش + 1 و 2)
اگه تست بیشتری نیاز داشته باشین گاج سفید پایه خیلی خوبه در کنار اندیشه سازان.
شیمی: سری کامل تست های مبتکران بهمن بازرگانی + خوردن خفن کتاب درسی!
خودم پارسال کتاب درسی شیمی 2 رو که میخوردم نتیجه میداد. فقط یکی تست از شیمی 2 نتونستم جواب بدم!
جز قرابت معنایی هامان سبطی و زبان فارسی همگامان و گاج سفید عربی و دین وزندگیا و دیف 2 خوشخوان و تست دیف رمزینه و و آمار رمزینه همه اینا رودارم کسی سؤالی داره میتونه بپرسه.
معلومه که خیلیا هم حتمن مخالفا
میتونن اگه پیشنهادای بیشتری دارن بزارن.