من از خیلی جاها قیمت گرفتم ولی یکی از دوستام بهترین قیمت رو بهم داده تا حالا. من از اون می گیرم . نت بوکهای اون رو من دیدم و چون جعبه شون آکبند است و جلوی خودت بازش می کنه خیالت راحته که چیزی از توش کش نمی رن , منظورم سریال و کپی DVD ویندوزت است . :31:نت بوک ها دارای ضمانت بین المللی هستند و ضمانت ایران ندارند ولی نت بوک جلوت باز میشه و هر تستی که خواستی بکن و خوبیش اینه که نت بوک رو حتی با داشتن یک پیکسل سوخته هم واست تعویض می کنه , چیزی که شرکت های گارانتی دهنده تو ایران از زیرش شانه خالی می کنن و می گویند که تا 3 پیکسل سوخته شامل تعویض می شه. :41:
قیمتش خیلی مناسب تر از بازار است . مثلا شما برو FZ490NFB رو قیمت کن ببین چند تو بازار بهت قیمت میدهند , قیمت دوست من 2.030.000 است. نت بوک FZ490NGB رو هم 2.285.000 بهم قیمت داد.
قیمت نت بوک تهران با دوبی معمولا زیاد فرقی با هم نمی کنن , فقط یک سری نت بوک های خاص مثل APPLE هستند که به علت کم وارد کردن و کم بودن خواهان قیمتشون با تهران اختلاف اساسی دارن.
من سری SZ رو برای این می پسندم که این نت بوک مصرف فوق العاده پایینی داره و شما تا 6 ساعت می تونی از باطریش استفاده کنی در صورتی که سری FZ خیلی کار کنه 2 ساعت است. کانفیگ اساسی SZ و FZ هایی که عنوان کردم یکی است ولی چون سبکی و باطری برای من خیلی حیاتی است من سری SZ رو انتخاب کردم. شما پشت یک SZ بشینی اون 2 اینچ رو زیاد احساس نمی کنی و مطمئن هستم که وزن کم و عمر طولانی باطری SZ نظرتو عوض می کنه همانطور که نظر منو از FZ490NGB عوض کرد.
شما اگه می خواهی سری FZ رو بگیری یا FZ490NFB بگیر و یا FZ490NGB . فرقشون تو فرکانس CPU هست .(2.5 و 2.6) قیمتشون هم حدود 250 تومان اختلاف داره. (LCD 15.4 با درایو BluRay)
سری های AR سری های Multimedia سونی هستند ولی هم سنگین هستند و هم باطری کم دوام. ببین چقدر یک نت بوک کارت رو راه می اندازه و بیخود پولت رو هدر نده چون 2 سال بعد یک سری دیگه وارد بازار می شه که هم کارایی بالاتری داره و هم قیافه قشنگ تر.
در آخر اگه خواستی از مغازه تهیه کنی گول حرف های فروشنده در مورد گارانتی متفرقه رو نخور و تنها گارانتیی که میشه بهش اطمینان کرد ایران رهجو هست که اون هم توش اگه و اما داره ولی بهتر از این متفرقه ها است. هرچند که باید بالاتر پول بدی.