اگه اشکالی نداره من بگم!!
ه ش ا ت ل ه ل ی ا ا و ی د ر
Printable View
اگه اشکالی نداره من بگم!!
ه ش ا ت ل ه ل ی ا ا و ی د ر
نقل قول:سلام :20:... وکیل تاسکا !! ...نقل قول:
سلام ... اول سوال قبلی ، هر وقت جواب سوالی رو نوشتید ، بعد نوبت شماست ...نقل قول:
سوال :
و - ک - ی - س - ا - ا - پ - ت - ل
.
ای بابا !!!!!!! اینا که همش شد جمله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا وکیلی اسپرینگ جان این کلمات رو از کجا می آری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راهنمایی !!!!!!
نقل قول:
پاولا کیست
دوستان کلمه های پیچیده نذارید ... یا اگه می زارید دو قسمتی نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینا ادامه می دیم :
ا - ه - ح - س - م
حماسه
ل ك ت س ا
قرار بود لغات بیگانه نباشه!نقل قول:
لاتکس
.
.
.
ل ا ب ل ن ی ل م ی
سلام bersam جان ... جمله نیست ، کلمه ست ، خیلی هم ساده ست ... تا اومدیم اینجا راهنمایی بنویسیم ، مثل اینکه زننده تاپیک ، مسابقه رو تغییر داده ... فقط بخاطر شما و بقیه دوستان عزیز ، جواب : اکالیپتوس ...نقل قول:
نه دو قسمتی بود ، نه پیچیده ... تو صفحه قبلی یکی از دوستان " دکتر مصدق " پرسید ، با اینکه هم اسم بود و هم دو قسمتی جواب رو نوشتم ، یه چند تا از دوستان اینجا حرفه ای هستند ... ولی مثل اینکه قرار فقط کلمه های ساده و راحت باشند ...
.
بابا یه چند تا !!!!!!! یه فکری هم به حال ما Noobie ها بکن !!! :27::27::27::27: ولی نه خدا وکیلی خیلی رفتم تو فکر !!!! ولی واقعا نمیشه کلمه های بلند رو فهمید ! هر چند ساده باشن ! بیزحمت کسایی که کلمات بلند می گن حداقل یه سری راهنمایی هم بکنن تا ما فکر های ناجور نکنیم !!!!!!!!!!!:27:نقل قول:
كي گفته جوابت درستهنقل قول:
جواب كسالت بود نه چيزي كه شما گفتي