آقا نبود یه آپاچی سوار که جواب مارو بده ؟
Printable View
آقا نبود یه آپاچی سوار که جواب مارو بده ؟
خب از تشکرها مطمئن نیستم همه رفقا منظور کنایه آمیز من از این کامنت قبلی رو گرفته باشن .نقل قول:
متاسفانه "من" خودم یکیش ، در ایران عادت کردیم به اظهار نظرهایی قاطع پیرامون هر چیز بدون پشتوانه علمی .
موضوع هم منحصر به موتورسیکلت نیست . یکی سر درد می گیره ، شخص مسنّی توصیه های عجیب گیاهی و نبات داغ و عرقیجات و ... می کنه که ممکنه حتی سر درد رو خوب کنه . اما اون بنده خدا هیچ وقت دکتر نره تا بفهمه که سر درد مثلا از رشد تومور بوده یا ....
چند روز پیش کمی که هوا صاف شد رفتم موتور رو استارت زدم بعد از چند هفته . 3-4 بار استارت خورد و باتری خالی شد . انجین روشن می شد اما زود خفه می کرد . حدود 20 متری موتور رو هل دادم اما بازهم فرقی نکرد . ور رفتن با پیچ گاز و بنزین و ساساتها جوابی نداد .
دور و بر خونه ی من هم همه چیز هست بجز "موتورسازی" . موتورم رو دستم هل می دادم تو سربالایی و خلاف جهت ماشینا 200-300 متری پیاده رفتم . دیگه از خستگی نا نداشتم . رسیدم به مکانیک و گفتم جریانو
یه باتری آورد و جامپ زد به سرهای باتری خالی و استارت زد و گفت : شعمها سوخته !
رفت شعم آورد و تعویض کرد و حالا می گفت : برق موتورت خرابه !
گفت : شما البته تنکسین هستد اما عزیزم من موتور رو روشن می کردم و مشکلم خفه کردن بود . برق موتور مشکلی نداره . رفت سراغ مدار و ترانزیستور موتور
اینبار گفت : ترانزیستورت سوخته !
رفت ترانزیستور آورد و تعویض کرد و استارت زد بازم همون شرایط قبلی . شاگرد خنگش یهو گفت سر این شمع بیرونه . اوستا گفت : مهم نیست . شاگرده جا زد و اینبار استارت رو که زد انجین روشن شد !
نتیجه تا اینجا : ایراد از ترانزیستور و برق موتور نبود
برای شمعها هر کدوم 4 هزارتومان گرفت و 3 هزارتومانم اجرت
اون روز گذشت و فردا وقتی سراغ موتور رفتم بازم خفه کرده بود و باتری هم با اولین استارت خالی شد !
اون روز تعطیل بود و نه موتورسازی و نه هیچی .... راه افتادم موتور سنگین رو حدود 2 کیلومتر هل دادم :18: دستام دیگه حس نداشتن . حساب کنید تو این وضعیت یه نفر با ماشین جلوی راهت رو بگیره و آدرس بپرسه - نمی دونم این احمقا نمی فهمن آدرس رو باید از ساکنین محل پرسید نه عابر و راننده -
به یکی 1000 تومان دادم و موتور رو با شتاب هل دادم تو سرازیری و ایشون نشسته بود ! تا بالاخره روشن شد .
اما نتیجه نهایی : نه ایراد از برق موتور بود و نه حتی از شمعها . بلکه روغن کم کیفیت موتور کاملا فاسد شده بود و جلوی سوخت سالم بنزین رو می گرفت و باعث خرابی دنده ها هم شده بود . نتیجه گرفتم که تو این آب و هوای کثیف تهران و بنزین های کم کیفیت بهتره از این ببعد هر 500 کیلومتر روغن تعویض کنم بجای 1000 کیلومتر . و فقط 20-50 بریزم که رادیات هم بوی روغن سوخته نگیره
حالا موتور تقریبا داره سرحال تر و بهتر کار می کنه . پاشم برم یبار روشنش کنم ...
امروز رفتم توی مرکز شهر (بندرعباس) , دیدم 2 تا سرباز توی خیابان شلوغ واستادند و یکیشون داره با دست بهم علامت میده که برگردم.منم که همه چیز داشتم راهمو رفتم و یهو یک سربازی از اون خیابان با باتوم خودشون انداخت جلوم که کم موند زیرش کنم !!
بعد سویجو کشید و گفت پیادشو. منم گفتم کجا پیاده شم ؟!! همین جور رو موتور منو کشوند پیش سرهنگشون.ازم مدارک خواست و منم مثل شاخ شمشاد مدارک رو بهش دادم . داشت چک میکرد که اون سربازی که علامت بهم داد اومد و گفت :بابا من که بهت گفتم برگرد .
گفتم دمت گردم داداش مدارکم کامله.سرهنگ هم دید که همه چیز و حتی کلاه کاسکت هم دارم مدارک رو داد و گفت به سلامت.
راه که افتادم توی کوچه یه ماشین یگان توجهمو جلب کرد و کوچه رو که نگاه کردم ....
یا ابولفضل ...
چی همه موتور گرفتند !!!
حدود 20 ,30 تا موتور ردیف کرده بودند .
آقا بندرعباس خیلی خفن موتور گیریه .
از یک ماه پیش که طرح موتورگیری واسه ایام عید که شروع شد هر کلانتری باید 60 تا موتور تحویل پارکینگ میداد.حالا 16 ,17 کلانتری داریم !
الان از بس که موتور کم شده هر کلانتری باید 20 تا تحویل بده.
منم 18.5 سالمه و قیافم کمتر نشون میده و هم نمیخوره که گواهینامه داشته باشم و اینجوری مامور زیاد به پستم میخوره.
ولی در کل خداییش راحت شدیم.
الان 3 روزه که گواهینامه موتورم اومده دستم و با خیال راحت میریم تو مرکز شهر .
شما هم برید گواهینامه موتور رو بگیرید.
موتور سواری بدون گواهینامه با این اوضاع اصلا حال نمیده و باید مثل یک خلافکار توی شهر هواست باشه که مامور نگیرتت.
بدرود.
چی بود سئوالتون؟نقل قول:
تهران موتور نمی گیرن !نقل قول:
نزدیک ظهر یهو اعلام می کنند "تردد موتورسیکلت از ساعت 16 ممنوع است" ! بهمین سادگی
حالا شما هر کجای شهر که هستی اگر تا چند ساعت دیگه مطمئنی می رسی مقصد ! که هیچی اگر نه تا ساعت نامعلوم همونجا بمون . چون گفته از 16 ممنوع ، ولی نگفته تا کِی !
دیروزم اطلاعیه راهور رو می خوندم هیچ حرفی از منع تردد موتورسیکلت در ایام تعطیلات عید نزده بود !! فقط کامیونت ها و ... رو نوشته بود . احتمالا مال ما از جرگه ی وسایل نقلیه خارج شده
تو سهمیه بنزین نوروز هم یک کلمه از سهمیه موتورسیکلت نیامده .
ـــــــــــــ
دیروز تو خیابونهای شلوغ دَم عید دقت کردم دیدم دو دسته وسیله نقلیه نه راهنما دارن و نه حتی چراغ خطر عقبشون کار می کنه :
1 وسایل نقلیه سنگین - اتوبوس ، وانت بزرگ ، کامیون ، مینی بوس
2 موتورسیکلت
حالا شما حساب کن کنار یا عقب یکی از اینها برونی . پشت کامیون که دید مطلقا نداری و چراغ ترمزشم کار نمی کنه
موتورسوارم که 3 تَرک سوار کرده و "الهی به امید تو" چپ، راست بدون راهنما و چراغ "خطر عقب" هم که دکور
خودم نزدیک بود به یه پیرمرده بزنم سر میدون رسالت . راهنمای سمت راستش از موتور آویزون بود با یه تیکه سیم
یه خانواده ای رو هم سوار cg دیدم که پدر خانواده بجای طلق فیس-شیلد کلاه نایلون چسبونده بود جلوی کلاه
ــــــــــــــ
موتورسیکلت معلولین بسبک خارجی رو با موتورسیکلت معلولین بسبک ایرانی مقایسه کنید :
این موتور از هسته BMW 1170 سی.سی تشکیل شده که سرعت 0-60 اون در 7 ثانیه و ماکزیمم سرعتش 170 کیلومتر بر ساعت می رسه .
آلن مارتین این موتور رو برای پسر 25 سالش که در اسکی معلول شد ساخته
سلامنقل قول:
تهران موتور نمی گیرن !
نزدیک ظهر یهو اعلام می کنند "تردد موتورسیکلت از ساعت 16 ممنوع است" ! بهمین سادگی
حالا شما هر کجای شهر که هستی اگر تا چند ساعت دیگه مطمئنی می رسی مقصد ! که هیچی اگر نه تا ساعت نامعلوم همونجا بمون . چون گفته از 16 ممنوع ، ولی نگفته تا کِی !
یاد اون جکه افتادم که
سروانه به سرباز می گه از ساعت 7 به بعد حکومت نظامیه. هر کی رو دیدی در جا بزنش
چند ثانیه بعد سربازه می زنه یکی رو می کشه
سروانه هم می گه چیکار می کنی؟ الان ساعت 5 هست
سربازه هم می گه این آدرسی که این می پرسید تا ساعت 8 هم بهش نمی رسید !!
اسپم که می گن همینه !!
خدا رو شکر تو اصفهان فعلا از این خبر ها نیست یعنی بود حدودا یک ماه پیش چند روزی خفن موتور گیری بود اما الان نه
با سلام
یکی از دوستانم از من سوال پرسید که اتوبان قم در روزهای پنچ شنبه و جمعه برای تردد موتور سیکلت آزاد می باشد
من هم چون تا حالا با موتور قم نرفتم گفتم خبر ندارم ولی من سوالت رو تو انجمن می گم دوستانی که رفتن جواب بدن
حالا دوستانی که از اتوبان قم به قم رفتند آیا اتوبان آزاده یا نه با تشکر:11:
ساعت 10 صبح - 28 اسفند 1389 شمسی
جایی حوالی شمال شهر پایتخت ایران
چادر موتورسیکلت رو کشیدم . بُهت زدم کاربرات موتور تماما از جاش بیرون اومده بود .
می خواسته از باک موتورسیکلت بینوای من بنزین بدزده تمام روده ی موتور رو بطرز وحشیانه ای بیرون کشیده بود .
گدا بوده ؟ مسلما نه مگه گدا هم بنزین می دزده
موتور من جنوب شهر دور یه محله شلوغ پارک بوده ؟ نه
من ابدا از اینکه این اتفاق برای موتورم افتاده ناراحت نیستم . دیگه اینقدر از جامعه رانندگان مختلف موتور و ماشین سبک و سنگین تو تهران دیدم و برخورد پلیس که آبدیده شدم . اما چیزی که ناراحتم می کنه اینکه چرا این فرد کثیف زنگ منزلم رو نزده و شخصا ازم بنزین نخواسته . شاید بهش می دادم .
یعنی تهران بیابون شده که مردم از باک چند لیتری موتور بنزین می برن ؟
دوبار شیلنگ موتور رو کندن و بنزین سرقت کردن و ایندفعه چون شیلنگ محکم بوده کاربرات رو دُرُسته از جاش بیرون کشیدن و فکر هم نکردن که چه مشکلی برای منه راننده پیش بیاره .
سلام به اهالی موتور سیکلت
بچه ها ما یه چند ماهیه که موتور ارشد برای نیرو موتور شیراز -فکر کنم- خریدیم اما از 90 تا بیشتر نمیره چه کنم