ببخشيد برنامه اي ميخوام كه بشه با چند تا ايدي آن شد و روي مسنجر 8 هم كار كنه
ممنون
Printable View
ممنون
تقريبا درسته...نقل قول:
نوشته شده توسط tornado2800
چطوره يه پسورد ليست بسازيم با كمك همه دوستان؟
هر كي هر پسوردي كه به نظرش مي اد بزاره توي تكست فايل بعد زياد كه شد لينكش رو بزاره اينجا! :laughing:
saeid_ronaldo جان این پچ رو تست کردم روی ورژن آخر مسنجر (8.0.0.682 ) جواب داده. وقتی که نصبش کردی برنامه ی پچ رو هر چندبار اجرا کنی یه مسنجر باز میشه :نقل قول:
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
تا بعد...
*NashenaS* جان من تست كردم حدود 70% افراد براي اولين بار شماره تلفن منزل يا موبايل شون رو براي پسوورد انتخاب مي كنند
البيته اين وقتي ميتونه خوب باشه كه طرف رفيق مون باشه
با سلام خمت شما. دراصل من مشکلی ندارم و مشکل اصلی از System بردار من که در خارج زندگی می کند می باشد. به اینصورت که زمانی که ما می خواهیم از طریق Yahoo با هم صحبت کنیم صدا برادرم به من نمی رسد ولی اگر او از بلندگوی سیستمش صدایی مثل موزیک بیاید من آن صدای موزیک را واضح می شنوم ولی صدای شخص برادرم را بصورت خش خش و اصواتی در این ردیفها فقط می شنوم.جالب اینجاست که زمانی که من حرف می زنم صدای خودم را از آن طرف با Delay موردنظر از آن طرف می شنوم یعنی صدای من هم به آن طرف می رود.هر دوی ما هم از آخرین ورژن Yahoo استفاده می کنیم.حالا می خواستم از دوستان عزیز خواهش کنم اگر راه حل خوبی برای رفع این اشکال می دانند و به ذهن ایشان می رسد بگویند که مشکل ما هم حل شود.ممنون از شما.
سلام.مرسی از جوابتون.ولی من مشکلم یه چیز دیگست...من مشکلم خودم هست نه با اد لیستم....یعنی من میخوام یاهو آیدیم نمایش داده بشه برای دوستام نه نیک نیمم...اصلا امکانش هست که نیک نیممو عوض کنم؟نقل قول:
نوشته شده توسط irancity
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
همینجوری آی دی شما به جای نیک نیم نمایش داده میشه برای دیدن توضیحات کامل برید به پست 1658 از همین تاپیک
برای عوض کردن نیک نیم هم برو به مای یاهو و ساین این شو و با گزینه ادیت میتونی تغییرات رو اعمال کنی .از قسمت پروفایل در مسنجر هم میتونی به اینجا بری
موفق باشید
به به سلامنقل قول:
نوشته شده توسط tornado2800
تورنادوی عزیز
اره لینکا سالم هستن و چون تو پرشین گذاشتم و حجم دانلود بالاست بعضی مواقع اجازه دان کردن رو نمیده
باید در یه وقت که خلوت تره امتحان کنی صدرصد جواب میده مثلا" 2 بعد از ظهر
قربان تو و موفق باشی
آقا مهدیم یه برنامه و یا راه حل میخواد که آیکون وبکم براش داخل چت روم بدون داشتن وبکم نمایش داده بشه من یه راهی رو نوشتم که جواب نگرفته و مشگلی با کرکرها نداره من خودم الان با نسخه 1.3 که گذاشتم کار میکنم و جواب میده البته باید وقت گذاشت و به قول دوستان ------ و پس لیست خوبی داشت
برای پس لیستم برنامه ساخت گذاشتم و میتونید هر پس لیستی که دوست دارید رو بسازید
موفق باشید
نسخه نهايي ياهو مسنجر 8 اومد.
همه قابليت ها و امكانات جديدش تو اين تاپيك ببينيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
مرسی مسعود جان
من یکی دو روز پیش دیدمش
خودت آپ کردی یا این که لینک مستقیمشو گذاشتی