این بازی اصلا" هدفی داره خانوم معلم؟!
Printable View
این بازی اصلا" هدفی داره خانوم معلم؟!
ایول..:31:نقل قول:
دقیقا. من که 4 ساله بازیشو میکنم نفهمیدم هدفش چیه. اما فکر میکنم هدفش هدف زندگیه. اما زندگی یه نفر دیگه به چه درد ما میخوره من موندم!:31: برای همینه که خیلیها بدشون میاد. واقعا آخره بیکاریه. اما به نظر من با این حال روی هم رفته بازی باحال و در عین حال بی هدفه.:40:نقل قول:
منم همين طور اما من ديگه 4 سال بازي نكردم به زور 2 سال ميشه!:دينقل قول:
اما به نظر من اين بازي بعد از مدتي خسته كننده ميشه جوري كه حتي نميخواي ريختشم ببيني:27:!
اما اگه مثلا فقط خونه سازي يا درست كردن همين آدما باشه خيلي كيف ميده ولي به نظر من بازيش جالب نيست چون به قول شما هدف نداره فقط ميخوره و ميخوابه :دي!
من خودم از تابستون به بعد ديگه زده شدم خيلي وقته بازي نكردم!:13:
سلام.مرضيه ميشه آموزش ساخت لباس رو دوباره يادبدي؟
اين كار رو انجام دادم...نقل قول:
وقتي بازي شروع ميشه...در اول بازي يه كادري اومد با ليستي از فايلهاي دانلودي...بعد زير كادر 2 تا گزينه داره
...................Disable
..............Enable
من گزينه اولي رو انتخاب كردم...و وارد بازي شدم...نميدونم چرا موهايي رو كه من دانلود كرده بودم رو نشون نداده بود و به جاي سه تا از موها ، يه موي معمولي رو گذاشته بود....وسايل رو هم نشون نداده بود :41:
منی که از 5 سالگی سیمز بازی میکردم به یک چیزایی دست یافتیدم :21:نقل قول:
مثلا این بازی میخواد روش درست زندگی کردن رو به ما یاد بده ، این جوری هم که میگن تو خارج سیمز 2 در مدارس خودش یک درس شده و امتحان میگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدف سیمز همینه ، اون میخواد به ما بگه که زندگی کردن اگر باهاش راه بیای اونم باهات راه میاد و.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چمیدونم میخواد مارو با چیزای جدید آشنا کنه برای همینه که هر سری یک پک جدید میده بیرون ، برای یاد گیری بهتر و آشنایی بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید فعال کردن یعنی انیبل Enable رو میزدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر غیر فعال کنی یعنی دیسیبل Disable هیچ کدوم از پچات کار نمیکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - -
ویرایش شد برای جلوگیری از اسپم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - -
من هستم تو وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - -
مرضیه...من کفیدم...نوموخوام...این 2 ساله سیمز بازی میکنه از من زده جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقايون محترم پس اين برد پيت چي شد ؟!
هنوز درست نشده؟!
بعد از درست شدن آدم ها بهترين اونا رو بعد از راي گيري توي يك فايل آپلود ميكنم و ميزارم توي تاپيك
خانوم معلم برای من رو 0 رد کنین بره خیلی افتظ شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته توی زنا برای خودت برندس چون آب تو دل طرف تکون نخورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگی جون ترکوندی!!!!!!نقل قول:
میخواستم عکس های خودم رو بزارم که اینو دیدم کفم برید دیگه نذاشتم:18:
لطفآ لینک دانلود simpe رو بذار
لطف كنن همه عكساشونو بزارننقل قول:
اينم لينك دانلود:
کد:http://garr.dl.sourceforge.net/sourceforge/simpe/SimPE-Setup-0.62.exe