نقل قول:
اخه چرا مادارا باید رینگانی که به قول خودش ، خودش داده بود به ناگاتو رو بخواد که ازش سوء استفاده کنه..............به نظر من می خواد رینگان رو برداره تا دست کسی بهش نیوفته و براش شاخ بشه وگرنه خودش گفت که اونی که رینگان رو به ناگاتو داد خود مادارا بوده.......
رینگان که نمی تونه شارینگان باشه چون پدر همه نینجاها رینگان داشت بعدش خاندان اوچیها شارینگان داشته اند بعدش خاندان هیوگا بیاکوگان داشتند................مادارا هم با رینگان نمی خواد 10 دم رو کنترل کنه چون اگه اینجوری بود که همون ناگاتورو می زد می ترکون و رینگان رو به دست می آورد دیگه.............این همه با ناگاتو بود یعنی نمی تونست یه چشم ناگاتو رو کور کنه و رینگان رو بدست بیاره.................
ولی احتمالا رینگان رو شاید برای مهر راکیدو بخواد همونی که باهاش 10 دم رو محبوس کردند تا اینجور یبتونه مهر رو بشکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من که احتمال اینکه مادارا خودش ریننگان داشته و به ناگاتو داده خیلی خیلی کمه.:13:
اول اینکه مادارا از جای ناگاتو خبر نداشت چون اگه یادتون باشه همیشه با اون پین اصلی و کونان صحبت میکرد و کارایی که گروه آکاتسوکی باید میکردو به اینا میگفت. بعدشم به نظر من ازش میترسید.:5:ریننگان چیز کمی نیست که.هیچکسم اطلاع دقیقی دربارش نداره.:5:
نقل قول:
به نظر شما امکان نداره که این دانای شش طریقت زنده باشه واگه مرده باشه اون جنازه ای که کابوتو زنده کرد ممکنه همون باشه
اینو که اول من گفتم.:31:
نقل قول:
ایشون عادی مردن ولی من احتمال میدم که استفاده از چاکرای ده دم باعث شده باشه که اون عمرش کمتر بشه و زودتر از موعد بمیره.
شما از کجا مطمئنین که ایشون چطوری مردن؟؟
والا تا اونجا که ما تمام مانگارو خوندیم درباره مردن این شخص هیچ صحبتی نبود.:13:
نقل قول:
راستی دوستان اون صحنه ای که ناروتو چنتا کلاغ ایتاچی رو کبابی کردوخورد یادتونه. براچی ایتاجی مقداری از قدرتشو به اون داد.برای مبارزه باساسکه یا مادارا ...درضمن مگه با اون یه دونه کلاغ میشه جلوی شارینگان مقاومت کرد؟
دوست عزیز مگه شما پستارو با دقت نمیخونین؟؟:41:
این موضوعم که تو صفحات قبلی دربارش بحث کرده بودیم.:13:
ولی در هر حال ممنون که تاپیکو کشیدین بالا.:11:
نقل قول:
من اول باورم نشد ولی گویا اون وقعا یه موجود گوشت خوار هستش ....با توجه به قیافش و اینکه شبیه گیاه های گوشت خوار می مونه.( می تونست با دوتا برگ یا چیز های دیگه خودش رو پنهان کنه ).......
عجیبه که شما اینو نمیدونستین.:31:کلا این زتسو هم یکی دیگه از معماهای داستانه.:5:
نقل قول:
رانینگان اولین و قویترین فن چشمی بود که به وجود اومد و دانای شش طریقت هم اولین استفاده کننده از اون بود.دومین فن هم شارینگان بود که پسر دانای شش طریقت اون رو از پدرش به ارث برده بود و قدرتهای چشمی دانای شش طریقت رو داشت(به احتمال زیاد همش رو نداشت و برای تکمیل کردن قدرتش باید قدرتهای پسر دوم دانای شش طریقت رو دارا بود).به همین خاطر که رانینگان به عنوان قویترین قدرت چشمی شناخته میشه چون اولین فن چشمی بود و دو تا فن چشمی دیگه از اون به وجود اومدن.
به نظر من قدرتهای چشمی رانینگان شامل قدرت های شارینگان,مانگکیو شارینگان,بیاکوگان(و احتمالا قدرتهای چشمی ده دم چون ده دم شارینگان نه ویرگول داشت و دانای شش طریقت جینچوریکی اون بود)و یک سری قدرتهای ناشناخته دیگه بود.
ولی من نمیفهمم چرا نگاتو هیچ موقع از گنجتسو یا سوسانو یا اماتراسو استفاده نکرد.به نظر من که رانینگان نگاتو رانینگان کامل نبود و قدرتهای نسخه کامل اون رو نداشت.یه چیز شبیه اون بود.با تشکر
این چیزایی که شما گفتینو منبع موثقی هم واسش دارین مثل خود مانگا؟؟:13:.اصلا کی گفته که ریننگان قدرتهای بیاکوگان و شارینگانو داره؟؟رو چه حسابی میگین ناگاتو باید آماتراسو و سوسانو رو بلد بوده باشه که بخواد اجراش کنه؟؟
بعدشم میشه ازتون خواهش کنم اینقدر این دانای شش طریقت رو نگین؟؟؟:11:
اینو که میخونم یجوری میشم:41: همون بگین پدر نینجاها خیلی بهتره.:8:
نقل قول:
مارو کشتن بااین همه معما ...این همه اپیزود نشون دادن هنوز از کلی از شخصیتها هیچی نمیدونیم !!!ای بابا داریم کم کم تبدیل به علامت سوال میشیم
تمام جذابیتش به همین معماهاشه دیگه.:8: