-
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم . من گوشیم( n73 موزیکال) رو میخوام آپدیت کنم به ورژن جدیدتر برنامه NokiaSoftwareUpdaterSetup_en هم دانلود کردم تو نصب اول کامپیتر ریست شد و بعد بالا اومدن برای رفتن به نصب دور دوم موقع ادامه نصب برنامه این پیغام که عکسش رو پیوست کردم ظاهر میشه خواهشا" کمک کنید . با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سابقا" سایت فعال تر بود .
-
دوست من این پیغام میگه آپدیت جدیدی برای گوشیتون معرفی نشده ... !!!
بهتره شما اول از طریق پروداکت کد گوشیتون , از صحت وجود آپدیت جدید اطمینان حاصل کنید و بعد برید برای آپدیت ...
-
با تشکر از شما من رفتم دیدم . آپدیت جدید وجود داشت . دیگه کلا" بی خیال شم بهتره حتما" حکمتی توشه
-
ما پروداکت کد گوشیتون رو بفرمائید منم یه امتحانی بکنم ..
-
-
سلام من برنامه nsu دانلود کردم که آنلاین آپگرید کنم بعد یه مدتی اومدم کردم تا نصفه رفت بعد یهو قطع شد بی خیال شدم
حالا بعد یه مدت میخوام آپ کنم برنارو که باز میکنم میگه ورژن جدید اومده(ورژن جدید nsu)بعد دو گزینه داره دانلود وخروج !دانلود میزنم خوده برنامه رو(nsu)دانلود میکنه که 36 مگ هست!من نه حوصلشو دارم و نه وقتشو که بشینم دو باره دان کنم راهی هست خودشو دان نکنم؟
-
اقا من ان 95 8گیگ دارم با nsu میخوام اپدیت کنم فایل اپدیت 141مگ هست با بدبختی چند بار قطع وصل بالا خره تا میک اخر رفت همین که141میگ میخواد وارد گوشی بشه باز از اول شروع به دانلود میشه موندم چیکار کنم دیگه اعصاب نموند لطفا اساتید کمک کنند با سپاس
-
دوست من دیگه آپدیت از طریق nsu کمتر انجام میشه ... بهترین روش استفاده از آپدیتر خود گوشی و wifi هست ...
که هم زمان کمتری مصرف میشه و مطمئن تر هست ...
.
البته از جف و فونیکس هم میتونید استفاده کنید که همه اینا بهتر از nsu هست ...
-
دوستان آپدیت باسیم یو اس بی معمولی یا مارک نوکیا فرقی داره ؟ آخه من با کامل مینی یو اس بی به 6300 می زنم سیستم می شناسدش اما nsu نمی شناسه ؟ در مورد 2700 هم همین طوره !