اگه دو در سه باشه بهتره ! ولی سه در چهار هم اگه جا بشه روی برگه مشکلی نداره ! با چسب هم بچسبونش !نقل قول:
غیر از این عکسایی که میچسبونی وقتی میری پلیس +10 یه قطعه عکس دو در سه هم ببر ... واسه اسکن میخوان ...
اگه دو در سه باشه بهتره ! ولی سه در چهار هم اگه جا بشه روی برگه مشکلی نداره ! با چسب هم بچسبونش !نقل قول:
غیر از این عکسایی که میچسبونی وقتی میری پلیس +10 یه قطعه عکس دو در سه هم ببر ... واسه اسکن میخوان ...
آره مطمئنم.نقل قول:
سلام ارسلان جان.نقل قول:
طبق این من 18 دی 89 اعزامم هست. تا کی وقت دارم دفترچه بفرستم و اگه نفرستم غیبت می خورم؟
اگر هم بفرستم و دانشگاه قبول بشم، باید خودم کاری بکنم برای اعزام نشدن یا دانشگاه ردیفش می کنه؟
ضمن این که تو دفترچه نوشته کسایی که متولد نیمه دوم سال هستن و اعزامشون هم نیمه دمومه سساله،(من 1 مهر 70 هستم و اعزامم هم نمیمه دومه) می تونن تا 18 مهر سال بعد اعزام (یعنی 18 مهر 90 برای من) اعزامشون رو عقب بندازن. خب باید برای این کار چیکار کنم؟
سلام ميدونم ولي وقت و حوصله رفتن به اين اماکنم ندارم!مدرسه هم جواب درست و حسابي نميدند!نقل قول:
اگه متن نوشته ها رو خونده باشي گفتم يه داداش بزرگتر دارم که اون در زمان خودش ميتونسته از کفالت استفاده کنه که حالا به دلايلي از برادر شهيد استفاده کرده و چون از من بزرگتره نميشه من از کفالت استفاده کنم!
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
سلام دوستان خواهش ميکن با تجربه ها يک جواب منطقي به ما هم بدند!نقل قول:
خواهش مکينم بابا!
فکر کنم خود دانشگاه پروندتو واسه نظام وظیفه میفرسته یعنی لازم نیس تو کاری بکنینقل قول:
اگر هم بفرستم و دانشگاه قبول بشم، باید خودم کاری بکنم برای اعزام نشدن یا دانشگاه ردیفش می کنه؟
-----------------------------
امروز بالاخره همه کارای دفترچه رو کردم بردم پلیس +10 توی کامپیوترش وارد کرد و یه رسید بهم داد...
دیگه کار دیگه ای که نباید بکنم؟چیزی رو نباید پست کنم؟
بعد این رسید رو که بهم داد دفترچه رو هم بهم پس داد.نباید دفترچه رو ازم میگرفت؟
بعد از خانومه پرسیدم من غیبت خوردم یا نه؟ گفت 1 سال غیبت خوردی:18: فکر کنم چیزی حالیش نبود!!من 1 سال غیبت خوردم؟
28 مرداد 70
بچه ها یک سوال دارم ، خواهشا مثل قبل با شاید و اینا جواب ندید.
نیمه دوم سال 70 مشمول هست ؟ اگه هست تا کی وقت دارم دفترچه رو پست کنم ؟
هنوز نه. ولی تا 1 ماه قبل از مشمول شدنش باید اقدام کنهنقل قول:
نه فقط منتظر باش حدودآ دو سه هفته دیگه برگ اعزام میاد در خونه !نقل قول:
نه ... واسه شیشه پاک کردن خوبه !:31:نقل قول:
بعد این رسید رو که بهم داد دفترچه رو هم بهم پس داد.نباید دفترچه رو ازم میگرفت؟
0نقل قول:
بعد از خانومه پرسیدم من غیبت خوردم یا نه؟ گفت 1 سال غیبت خوردی:18: فکر کنم چیزی حالیش نبود!!من 1 سال غیبت خوردم؟
28 مرداد 7
به قول بچه ها گفتنی go خورد ! :31:جدی نگیر !:27:
سلام دوستان
من امروز رفتم که تاریخ اعزامم رو یک دوره بندازم عقب. ولی هر چی بالا و پایین رفتم گفتن ما اصلا همچین قانونی نداریم!!!
حتی رفتم پیش خود ریاست ولی اونم همین حرف رو زد. گفت باید نامه از دانشگاه بیاری که قبول شدی یا برای معافیت کفالت اقدام کرده باشی تا بتونیم تاریخت رو یک ماه بندازیم عقب. ولی همونجا بودن افرادی که تاریخشون رو عقب انداخته بودن.
حالا این قانونی یا چیزی که ثبت شده باشه داره یا بستگی به این داره که طرف عشقش بکشه یا نه؟
6/1 اعزام هستم.
6/15 نتایج نهایی دانشگاه ها میاد که قبول میشم.
7/11 شامل معافیت کفالت میشم.
غیبت ندارم.
تا حالا هم تاریخم رو عقب ننداختم.
یک ماه هم بندازم عقب اوکی هست.
چه کنم؟
اره طرف اگه عشقش بکشه میتونه عقب بیندازد.می دونی دوست عزیز این کارا تمومش پارتی بازیه اگه یه آشنا داشته باشی کارت درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درضمن اگه میخوای ومیشه هر چه سریعتر تا این قانون های جدید نظام وظیفه نیومده برای معافیت کفالت اقدام کن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخیش راحت شدم خدمتم تموم شد دوهفته دیگه هم کارت پایان خدمتمه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اگه دانشگاه قبول شدیم باید این ربگ رو چیکار بکنیم؟!نقل قول:
نه فقط منتظر باش حدودآ دو سه هفته دیگه برگ اعزام میاد در خونه !
-----------------------------------------------------------------------
من 18 دی 89 اعزامم هست. تا کی وقت دارم دفترچه بفرستم و اگه نفرستم غیبت می خورم؟
ضمن این که تو دفترچه نوشته کسایی که متولد نیمه دوم سال هستن و اعزامشون هم نیمه دمومه سساله،(من 1 مهر 70 هستم و اعزامم هم نمیمه دومه) می تونن تا 18 مهر سال بعد اعزام (یعنی 18 مهر 90 برای من) اعزامشون رو عقب بندازن. خب باید برای این کار چیکار کنم؟