از همه راحت تر زدن این کد هست :نقل قول:
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 5 مربع
ستاره : *
مربع : #
که بعدش باید send کنی ( واسه p990 )
بعدش هم تنظیمات مثه بقیه روش ها به صورت اس ام اس واست فرستاده میشه که باید ذخیره ش کنی
Printable View
از همه راحت تر زدن این کد هست :نقل قول:
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 5 مربع
ستاره : *
مربع : #
که بعدش باید send کنی ( واسه p990 )
بعدش هم تنظیمات مثه بقیه روش ها به صورت اس ام اس واست فرستاده میشه که باید ذخیره ش کنی
خب چار پنج ماهه دیگه هم برای irtci ها هم gprs وصل می کنن ما از این نعمت که الان بی بهره هستیم
ما که چشممون آب نمی خوره . البته الان هم میشه gprs رو فعال کرد ولی اینجوری که من شنیدم اصلا نمی ارزه و سرعتش وحشتناک پایینه . بازم دم ایرانسل گرم:10:نقل قول:
آره من هم موافقم 10 هزار تومن پول بدی با اون سرعت آشغال ولی باز از هیچی هم بهتره نه ؟
نقل قول:
از شما دو دوست عزيز ممنونم.نقل قول:
درست شد و تا الان هم 4 ساعت از اين سرويس استفاده كردم ولي چيزي از اعتبار سيم كارتم كم نشده مگه مجانيه؟؟؟؟
از کدوم سیم ها مگه داری
من که فک نمی کنم از اعتبار سیم کارتت کم بشه
اعتباري ايرانسل.نقل قول:
اگه از اعتبار سيم كارت كم نميشه پس مجانيه؟
والا یکی از فامیلامون داشت واستفاده می کرد دائمی ایرانسل ولی انگار مجانی بود
مجانی که نیست. تا اونجایی که من استفاده کردم فکر کنم هر kb بر ثانیه حدودای 20 تومان دربیاد.نقل قول:
بهتره دیگه درباره ایرانسل حرف نزنیم آخه همونطور که می دونیم اینجا کلوپ p990 هست .
با تشکر
سلام همگی خسته نباشید
دوستان بنده یه مشکل با ال سیدی p990 دارم .چند روز پیش چسب روی ال سی دی رو تهیه کردم .فروشنده گفت که این طرق باید به جای طرق قبلی بنشیند .شما باید اون طرق قبلی رو جدا و این طرق را بچسبانید .این بودکه شروع کردم قاب رو باز کردم وطرق روجداکردم با کندن طرق متوجه شدم که گویا ماده ای بین این دوبوده که باعث میشدارتباط بین قلم و صفحه نوری ایجاد بشه و باگذاشتن طرق جدید نشد.:41:
اگر کسی از دوستان این مشکل رو میتونه حل بکنه .ممننون میشوم عنوان کند.:10: