ممنون دوست عزیز بابت این نرم افزارنقل قول:
مودم من D-link هست و متاسفانه برنامه مودم رو ریبوت نمی کنه. توی تعریف هم متاسفانه دستور ریبوت مودم رو نمی دونم چی هست. شما می دونید توی قسمت تعریف چه دستوری باید وارد کنم؟
Printable View
ممنون دوست عزیز بابت این نرم افزارنقل قول:
مودم من D-link هست و متاسفانه برنامه مودم رو ریبوت نمی کنه. توی تعریف هم متاسفانه دستور ریبوت مودم رو نمی دونم چی هست. شما می دونید توی قسمت تعریف چه دستوری باید وارد کنم؟
خیلی سادهست. سود مالی داره. تا وقتی بتونن شما رو مجبور کنن بابت حجم اضافی و دانلودهای بیشتر مبالغ بیشتری بپردازید و ناچار باشید حتا مدام حجم اضافی بخرید، چرا اینترنت نامحدود در اختیارتون بگذارن؟ مخابرات سرویس غیرحجمی رو جایگزین سرویس نامحدود کرده، بازی مسخرهای با کلمات هست. چون خودشون هم فهمیدن محدودکردن سرویس "نامحدود" چقدر بیمعناست (بگذریم که اجراش میکنن) تصمیم گرفتن اسم عجیب و غریب "غیرحجمی" رو روی این سرویس بگذارند که در کمال تعجب معلوم نیست دلیل این نامگذاری چی بوده؟ چون به هر صورت محدودیت حجمی براش درنظر گرفتن، از هفده گیگ تا پنجاه گیگ در ماه. گیرم که با سرعتهای بالاتر. برای حجم اضافی هم باید به ازای هر گیگ، هزار و پانصد تومان پرداخت کنید. حساب کنید ببینید منفعتش برای مخابرات به چه شکله. البته قضیه به سرویسهای مخابرات منحصر نیست و گویا بر اساس یکی از جلسات "کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی" برای همهی سرویسدهندهها تنظیم شده. نگاهی به این صفحه بندازید که چطور برای دریافت مبلغهای بیشتر مسابقه گذاشتند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که تجربه ایی از 195 دارند ،یک سوال دارم
به نظرتون اگه از مخابرات به دلیل نداشتن سیستم مدیریت حجم درست و حسابی شکایت کنیم،این مشکل حل میشه؟
آیا برنامه ایی در زمینه سراغ دارید که خیلی خوب کار کند؟
با سلام
دوستان توی کدوم قسمت باید دید که تغییر پیدا کرده به حجمی یا نه؟
برای من فقط گزارش مصرف داره :n13:
آقا این لینک صفحه گزارش مصرف کجاست؟
یوزر و پسورد رو همون چیزی باید بزنیم که باهاش وصل میشیم یا چیز دیگه ای هست؟
نام کاربری شماره تلفن adsl با کد و رمز ورود پسورد adsl که مخابرات داده بزنی میتونی وارد بشی. توی سایت مخابرات هست
اتفاقا پروفایل کاربری مشترکین مخابرات خیلی کاملتر از بقیه می باشد ولی مطمعا باشید با شکایت اینا به جایی نمیرسیدنقل قول:
چه فایده وقتی ترافیک باقیمانده رو نشون نمیده؟!نقل قول:
همینطوری چشم بسته باید استفاده کنیم؟
دقیقا،حرف دل من رو زدینقل قول:
کسی برنامه مناسبی در زمینه کنترل مصرف پهنای باند سراغ نداره؟
سلام به دوستان عزیز
فکر کنم این ماه طرح مصرف منصفانه رو اجرا نکردن
چون من تا الان 38 گیگ دانلود کردم ولی هنوز سرعتم پایین نیومده ...... :n13::n13::n13: