گوشیت چیه ؟ تنظیمات کانال رو عوض کن سعی کن زیر 9 بزاری بعضی گوشی ها از جمله سونی با کانال های بالاتر از 9 مشکل دارننقل قول:
Printable View
گوشیت چیه ؟ تنظیمات کانال رو عوض کن سعی کن زیر 9 بزاری بعضی گوشی ها از جمله سونی با کانال های بالاتر از 9 مشکل دارننقل قول:
یک فریمور دارم ولی خودم آزمایش نکردم تست کنید خبرش رو بدبد:نقل قول:
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بالاخره بعد از مدت ها تونستم به رنج 178 وصل بشم :n02:
نوسان سرعتم فوق العاده پایین بود.با اینکه از پوت لاکر :n27: دانلود کردم
یادش بخیر با تک لینک مدیا سرعت 250 تا رو رد میکردیم
ولی الان این پوت لاکر و اینا که اومدن خیلی سرعتشون بد شده
یعنی گفتیم از آپلودباز دانلود نکنیم پوت لاکر بدتر از اونه
ای تو روحتون مشکل اعصاب پیداکردم دیگه. اخه من با 30 کیلوبایت چی دانلود کنم؟؟؟؟؟ خب درست کنیین سرعتتون رو
دوستان ببخشید لحن بیاینم بد بود. دست خودم نیست
سلام
من وایمکس مبین نت دارم
احساس میکنم از حجمم خیلی کم میشه.چون من قبلا وایمکس ایرانسل و ADSL داشتم و با اونها مقایسه میکنم میبینم سرعت پایین اومدن حجمم زیاده(در عرض 2 3 روز 1 گیگ اومد پایین!).البته 24 ساعته مودمم روشنه و از ساعت 2 تا 8 صبح هم دانلود میکنم
علتش اینها میتونه باشه؟
بعد یک چیز دیگه:
روزهای اول از ساعت 2 تا 8 صبح حدود 1.2 گیگ دانلود داشتم.الان شده 200 مگ !!
چرا جدا ؟؟؟
سرعتم 512 هست.
بله دوست عزیز می دونم ... خودم دانشجوی ای تی هستم ... من اولش که اصلا نمی دونستم ۱ به ۱۰ه چون تلفنی سفارش دادم ... ولی فک نمی کردم واقعا بیان تقسیم بر ۱۰ کنن ... اشتراکی نمی شه اسم این ... بهش می گن ۱۲۸ ۱ به ۱ :n02: ... که بگذریم سرویسای بعضی جاها بیشتر هم هست ... رفیقم ۲۵۶ مخابرات داره ۴۰ تا دانلودشه ... من برای این تعجب کردم ... فک نمی کردم بیان این کارا رو بکنن ...نقل قول:
الان بعضی وقتا سرعت از ۵ بیشتر نمی شه ...
دوستان شما چه سرویسیش رو پیشنهاد می کنین برای ماه بعد بگیرم ؟ چون ای دی اس ال نمی تونم بگیرم ... دانلود هم دارم ...
محدود ۵۱۲ سرعتش چه جوریاس ؟ تقسیم می کنن دوباره ؟ :n09:
یه SMS داده که بامداد جمعه 8ام اینترنت با تداخل همراه خواهد بود!
بقیه طرح ها اشتراک شون منطقی است. 512 هم معمولا سرویس پایداری هست و سرعت اسمیش رو تو شبانه روز میدهنقل قول:
گوشیم اکسپریا نئو .. چیو باید دقیقا عوض کنم ؟ یکم بیشتر توضیح میدی ؟نقل قول:
حتی wireless mode هم روی B/G/N هست که شامل همه ی فرکانس ها میشه ..
امروز سرعت 1به4 هم سرعتش از 30 بیشتر نمیشه
لعنت الله