تگر خط شما بکشه اولترا 8 مگ بسته میشهنقل قول:
نامحدود 2 مگ هم فکر کنم بیشتر از این باشه (یعنی خیلی بیشتر :دی)
سرعت 384 نامحدود مخابرات حدود 1 مگ هستش و قیمت هم حدود 50-60 تومن در ماه (دقیق اطلاع از نامحدود ها ندارم)
Printable View
تگر خط شما بکشه اولترا 8 مگ بسته میشهنقل قول:
نامحدود 2 مگ هم فکر کنم بیشتر از این باشه (یعنی خیلی بیشتر :دی)
سرعت 384 نامحدود مخابرات حدود 1 مگ هستش و قیمت هم حدود 50-60 تومن در ماه (دقیق اطلاع از نامحدود ها ندارم)
دوستان یه چیز مهم :
سرعت سرویس 128 نامحدود من زیاد شده یا برای شما هم رفته بالا ؟:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این محدودیت سرعت رو رو صفر میزارم ولی میگه invalid value...تو چطور رو صفر گزاشتی؟؟نقل قول:
عجب آدمی هستی :دی از سوال من ببینی چجوری خودش سوال طرح کرده :دینقل قول:
نگفتی برای تو رفته بالا یا نه ؟
===============
اگر بر حسب KB/s باشه باید بذاری روی 0.001 ولی اگر بر حسب kb/s باشه باید بذاری روی 1 بیت
====================
شبانه : (مگا): دان استریم ریت 4.2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون سرور ها ضعیف هستن باید 3-4 تا لینک بذارم وگرنه از سرور های درست درمون با تک لینک فول اسپید میده :n02:
این مخابرات دیگه خیلی افتضاح شده یه وب نمیشه باز کرد... دوستان همارا و پارس آنلاین هم اینجوریه تا ساعات رایگان...
مارک و مدلش چیه ؟نقل قول:
البته مودمم دیشب هنگ کرده بود و دانلود نکرده بود !!! لامصب مودم تازه خرید داره ادا در میاره :n27: باید بدم گارانتی :n03:
===================
من با 128 نامحدود در عرض 25-26 روز 42 گیگ ترافیک مصرفی داشتم ... جالبه با توربو هر ماه تقریبا همینقدر مصرف میکردم :دی (بعضی شبا دانلود نمیزاشتم بعضی شبا هم که کیفیت افت میکرد و کم دانلود میکرد . ) تصمیم دارم بازم 128 نامحدود بگیرم !
البته توربو من با سرعت 200-220 دانلود میکرد چون خطم بیشتر از 2 مگ نمیکشه . نمیدونم سرعت واقعی توربو چقدر هست .
نامحدود 512 مخابرات داریم اینجا ؟ سرعت و کیفیت چطوره ؟ به امید خدا تصمیم کبرا رو گرفتم و بعد 2 سال دارم از مکس میرم :n14::n14::n14: با این قیمت های بالا و قطعی های مسخرش :n02: :n20::n20::n20::n10::n20::n09::n19::n08::n20:
به نظر شما جمع آوری و راه اندازی سرویس جدید چقدر طول میکشه ؟ :n01:
واسه من همون 30 هست...ما از این شانس ها نداریم:n09:
داداش خطمون فیبر نوری هست میکشهنقل قول:
یه چیزی واقعا نامحدود 1 مگ 350 دانلود میده ؟
عالیه ک :D
شرمنده این همه میپرسم
دان استریم چیه و از کجا میشه فهمید :D
نوبم دیگه چیکار کنیم :D