برای من هنوز درست نشده و تماس گرفتم دوباره و قاطی کردم و گفت که به ما گفتند تاریخ مشخصی نگید و بگید معلوم نیست کی درست میشه
Printable View
برای من هنوز درست نشده و تماس گرفتم دوباره و قاطی کردم و گفت که به ما گفتند تاریخ مشخصی نگید و بگید معلوم نیست کی درست میشه
بله درسته نیست هیچی در این مورد ننوشتهنقل قول:
درود
دوستان برای من هنوز درست نشده سرعت نصف هم کمتر شده ، طرح منصفانه هم بود اول ماه باید ریست میشد من آخرای اسفند زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل از شبکه است ، اول فروردین درست میشه که هنوز مشکل پا برجاست.
این پست رو در این جا کپی میکنم و میدونم درست نیست چون تو تاپیک کمپین اعتراضی هم نوشتمش ولی گفتم شاید این جا افراد بیشتری ببین :
باز هم برگ زرینی دیگر بر کارنامه ی درخشان دزدان مخابرات که دارن با صنایع خودروسازی و باشگاه های فوتبال و والیبال دولتی سر این که کدوم یکی شون بیشتر مال مردمو میخورن، رقابت میکنن !!
و جالب این جاست که من 8 روز اینترنتم از 512 به 128 رسیده بود و در این 8 روز چند بار زنگ زدم که هر بار اپراتورها یه جواب متفاوت دادن. اولیشون میگفت زیرساختها در حال به روز رسانیه و حداکثر تا سال تحویل درست میشه و دیگه تکرار نمیشه!! از سال تحویل گذشت و دومین بار زنگ زدم. این بار گفتن واس خود ماها هم سرعت 128 شده و تا 12 شب وصل میشه که بازم نشد. باز فرداش زنگ زدم که گفتن برای بیشتر کاربرا وصل شده و چون تعداد زیاده، برای شما و باقی کاربرای نامحدود تا 12 ظهر یعنی ظهر امروز وصل میشه ولی بهتون بگم که اگه ماهی 25 گیگ بیشتر مصرف کنیدف بازم سرعت تون 128 میشه!!!
خب دزدی به چی میگن؟ هم در قراردادها اومده و هم خود اپراتورها تا همین هفته ی پیش میگفتن که اینترنت های نامحدود مخابرات وصل میمونن با همین سرعت و بدون محدودیت مگر این که خود کاربر بره قراردادشو لغو کنه. طبق قرارداد کتبی و صحبت های این چند ساله ی خود مخابرات، از طرف مخابرات حق ندارن که در پهنای باند یا سقف مصرف کاربران نامحدود تغییری ایجاد کنن مگر این که خود کاربر درخواست بده!!
راستی لازم به ذکره که من خودم کارشناس اکتیو و پسیو شبکه هستم و میدونم که بحث به روز رسانی تجهیزات حتی اگه واقعیت داشته باشه، هیچ وقت 8 روز طول نمیکشه!! حتی در سطح گسترده ای مثل مخابرات. مگر این که فقط یه نفر بره همه ی کارا و تعویض و نوسازی کابلها و سوییچ ها و روترها رو خودش تکی انجام بده !!!!!!!!
با سلام
خب الان چه مرگشونه
چرا وصل نمیکنن ؟؟
ادم تکلیف خودشو بدونه
الان 3-4 روزه میخوام تو 195 شکایت بنویسم منتظرم ببینم چی میشه
الاف شدیم والا :grrr::grrr:
دوست عزیز منتظر چی هستی؟همین امشب شکایتتو ثبت کن, من 28 اسفند شکایت کردم هنوز جواب نگرفتمنقل قول:
این عیدیی مخابرات به کاربراش هست :n06: تو ایران این مدلی عیدیی میدن :n36:
نت من درست شده برا شما شده ؟
- - - Updated - - -
نت من درست شده برا شما شده ؟
برای من هنوز درست نشده
سلام
بعد از 5 سال اینترنت نامحدود مخابرات (سرعت 512 دانلود 65 )
از اول سال 1396 اینترنت کردن 128 !!!!! با سرعت دانلود 1 کیلو !!!!! (طرح منصفانه)
زنگ زدم 2020 گفت: همینی که هست :n04: بیا انصراف بده :n29:
ساعت 11 درست شد
تو 195 شکایت کردم
خدا لعنت کنه این مخابراتُ