آقا چرا سرعت دانلود رایگان شبانه این جوریه !؟! سرعت اسمی رو هم نمیده ؟!!
Printable View
آقا چرا سرعت دانلود رایگان شبانه این جوریه !؟! سرعت اسمی رو هم نمیده ؟!!
دانلود رایگان که بیشتر از 1 ساله این طوری ه!!!نقل قول:
2مگ ساعت رایگان میاد رو 1مگ
1 مگ رو 512
.
.
.
من از نمایندگیش پرسیدم 512 شبانه دانلود چه قدر میده گفت 100 - 200 !!!
بعدش دانلود تک لینکشم سرعت دانلود میاد رو 10 - 20 !! حد اقل نباید 64 بده ؟! :n27:
نمایندگی کاملا دروغ گفته به شمانقل قول:
2مگ شبانه بیشتر از 120 نمیره
512 هم میاد روی 256 که سرعت دانلود میشه حدود 32 !!!
من کلا سال هاست که نت دارم اولین تجربم هم وایمکس ایرانسل بود (خدا بیامرزه ایرانسلو با تمت دزدیاش دئسش دارم)من یه بار برای اسیاتک 512 راه انداختم با سرعت دانلود 30 کمتر ..بعد بهشون زنگ زدم مرد حسابی من ایرانسل 512 داشتم با سرعت دان ثابت 120 ..گفت خوب این چنین و اون چنان و تعرفه شما نسبت به ایرانسل 12به یک و ...اینگار داره بچه فریب میده ..گفتم خوب تو یه پیشنهاد بده گفت برای دانلود تعرفه همین 512 حجمیشو بگیر این شد که یه 20 گیگ در ماه حجمی را ه انداختم با لی ارزو که سرعت دانش همون 30 کمتر چه شب چه رزو بود .زنگ زدم ماجرا رو گفتم ..که موندن جوابمو بدن ..گفتم این دفعرو می بخشمتون منتها برای یک ماه جبران کنید ..این شد که من الان واقع موندم اینا چه طوری میان خدمات دهنده برتر میشن ...:n23:نقل قول:
ایرانسل بیا جیبمونو بزن ولی سرعتمون نزن ما راضی هستیم ..........اینا جیبمون رو می زنند سرعتمونو هم می زنند
خیلی ممنون به خاطر جوابت دوست عزیزنقل قول:
فقط این سرعت تک لینک چی ؟!
سرعت تک لینک یعنی دانلود بدون دانلود منیجر، یعنی باز کردن صفحات، یعنی استریم. یعنی اگر فقط و فقط برای دانلود از سرویست استفاده نمیکنی، باید سرعت تک لینک بالا باشه تا بدون مشکل وبگردی کنی.نقل قول:
سلام این اسیاتک چرا این جوریه.من وایمکس ایرانسل داشتم 512 با 4 گیگ ترافیک رایگان در ماه کلا 5 گیگ مصرف می کردم با دانلود
این ماه اول که به اسیاتک اومدم اولش دو مگابیت گرفتم با 10 گیگ .خوشحال بودم که چقدر این ماه اضافه می اورم ولی الان می بینم ماهی 20 گیگ هم برام کمه
یک سوال دارم توی خونه ما برادرم زیاد می ره فیس بوک ایا فیس بوک زیاد حجم می خوره.توی وایمکس چون سرعت پایین بود توی فیس بوک ویدئو نگاه نمی کردیم ولی الان همش شده ویدئو خصوصا داداشم که سر وکار داره با پاراگدایدر و از طریق فیس بوک با دوستاش ارتباط داره .
حالا من چیکار کنم باید ماهی 60 هزار تومن جدا بزارم برای اینترنت اونم برای 20 گیگ.خداییش 20 گیگ ماهی خیلی زیاده اونم برای من که ماهی 5 گیگ با وایمکس مصرف می کردم.
سلامنقل قول:
یا نامحدود بگیرید یا سرعت کمتر بگیرید یا سرعت را بگید کم کنند
اقایان آسیا تک رو تحریم کنید :n24::n24::n24::n24::n24::n24: