عینا مثل همون دیال آپ ، فقط توی صفحه سوم ، باید گزینه connect using a broudband ...... reqires a username and password رو انتخاب کنینقل قول:
Printable View
عینا مثل همون دیال آپ ، فقط توی صفحه سوم ، باید گزینه connect using a broudband ...... reqires a username and password رو انتخاب کنینقل قول:
بعد از کشو قوسهای فراوان و گذر از هفت خوان رستم و با استفاده از سلاح تکنولوژیکی به نام فتوشاپ! بالاخره تونستم سرویسم رو به از اکو 128 به اکو 512 تغییر بدم. واقعا شاتل سختگیر ترین isp برای اینترنت بالاتر از 128 هست با اینکه همین جوریش 128 ی که داشتم سرعتش 512 بود! (در ساعات غیر رایگان)... حالا باید ببینم ساعت 1 به بعدش چطوره.
مگه سرویسهای اقتصادی شاتل 128 اِش با 512 هیچ فرقیم میکنه:31: هر دوتاشو میگن رو پونصد یا شیصدو و خوردی می بندن که؟:27:.نقل قول:
خیر همه جا اینطور نیست ، بعضی مراکز مخابراتی اینطوره. اگر قرار باشه همه ی 128 ها رو روی 512 ببندند اونوقت دیگه کسی قرارداد 512 نمیبنده .نقل قول:
مثلا من خودم هر وقت به جای 512 ، سرویس 128 شارژ میکنم ، دان استریمم از 570 میاد روی 130 . و حداکثر با سرعت 16 کیلو میتونم دانلود کنم
من که فقط به خاطر دانلود شبانه، 512ش کردم و گرنه هیچ فرقی بین روزانه شون نیست.نقل قول:
سلام فعلا که دوباره داره خوب کار میکنه اگه باز مشکلی پیش اومد حتما این کارو میکنمنقل قول:
بعد نویز و سیگنالو چطوری ببینم؟
تو شهر ما از پارس آنلاین که خیلی بیشتر از شاتل راضین
این ماه آرت1 میگیرم
اگه خوب نبود کوچ میکنم
سرویس های آرت 128 واقعا سرعت دانلود 128 هست؟ یا عینه اکو تو روزش فرقی نمی کنه؟ شبا چه طوره؟
سلام....شما تهرانی هستین؟:20: شاید فقط برای تهران هنوز پنجشنبه رایگانه...آخه طرف خیلی محکم میگفت دیگه پنجشنبه رایگان نداریم..نقل قول:
بعد این هزینش مگه 28 تومن نیست؟ چطور به من گفت 29؟!
سلام دوستان ، برا من دو شبه از ساعت 1 تا 7 هیچ صفحه ای باز نمیشه و دانلود هم ندارم ،آیا تو تهران کسی این مشکلو داره ؟؟ من اکو 128 دارم