با سلام
میخواستم بپرسم که آیا با اتصال xbox 360 به کامپیوتر میشه بازیهای مشابه رو به صورت multilayer بازی کرد؟
اگه نه...لطفا بگین شبکه کردن کنسول با کامپیوتر به چه دردی میخوره
با سلام
میخواستم بپرسم که آیا با اتصال xbox 360 به کامپیوتر میشه بازیهای مشابه رو به صورت multilayer بازی کرد؟
اگه نه...لطفا بگین شبکه کردن کنسول با کامپیوتر به چه دردی میخوره
d; سوال داشتم ، بازی Final fantasy رو میشه روی Arcade بازی کرد؟ آخه 3 تا دی وی دی هست. منظورم اینه که میشه مین جوری بازی کرد یا باید هارد داشته باشی و بازیو نصب کنی؟؟ این هدست 15 تومنی ایکس باکس صدا هم ظبط می کنه؟ بعدش با اون میشه بازی truth or lies رو بازی کرد که حتما نیاز به میکروفن داره؟
سلامنقل قول:
خير دوست عزيز نميشه بازي كرد
شما از طريق شبكه كردن ميتونيد فايل ها و اينترنت تتون رو با كنسول به اشتراك بذاريد
اگه مدياسنتر روي ويندوزتون باشه ميتونيد مدياسنتر كنسول رو به مدياسنتر كامپيوتر وصل كنيد و فيلم و آهنگ هاي روي كامپيوتر رو توي محيط مدياسنتر كنسول ببينيد
خوب. سلام.نقل قول:
سوال داشتم ، بازی Final fantasy رو میشه روی Arcade بازی کرد؟ آخه 3 تا دی وی دی هست. منظورم اینه که میشه مین جوری بازی کرد یا باید هارد داشته باشی و بازیو نصب کنی؟؟ این هدست 15 تومنی ایکس باکس صدا هم ظبط می کنه؟ بعدش با اون میشه بازی truth or lies رو بازی کرد که حتما نیاز به میکروفن داره؟
اول اینکه فکر نکنم حتما نیازی باشه باز تو هارد نصب بشه شما dvd 1 زپ تموم کردین dvd 2 رو میزارید.
هدست xbox گیرنده صدا هست و مثلا من باهاش end war رو بازی کردم. ولی در مورد اینکه میشه باهاش truth or lies رو بازی کرد یا نه باید این سوال رو در تاپیک خود بازی بپرسید
من میخوام بدونم چطوری میتونم حداکثر کیفیت رو از تصویر بگیرم؟ بهترین کار استفاده از چه نوع کابلی هست؟ از HDMI هم با کیفیت تر وجود داره؟ مثلا یه تبدیل کننده به این شکل توی قوطیش بود :
این به چه دردی میخوره؟ توی دفترجش اسمش رو نوشته SCART Adapter
فعلا با کیفیت ترین کابل همون hdmi هست که البته کیفیتش با کامپوننت 5 فیش فرقی محسوسی نداره و حسنش تو اینه که همه اون 5 تا فیش شده یکی.نقل قول:
با یه tv 32 اینچ فول hd و یه کابل hdmi 1.3 روکش طلا 35 تومنی میتونی بهترین کیفیت رو بگیری.
اینم که شما گذاشتی یه تبدیل به نام scart مخصوص tvهایی هست که ورودی سه فیش کامپوزیت(زرد و قرمز و سفید)رو ندارن و تقریبا دیگه منسوخ شده.چون دیگه tvهای جدید همچین پورتی رو ندارن.شاید تو tvهای 10سال پیش پیدا کنی ای ورودی رو.
یعنی مثل کینکت که صدا رو تشخیص میده اونم صدا رو تشخیص میده؟ چه بازی هایی اینطوری هستند؟نقل قول:
من این شبکه کردن رو صد جا پرسیدم هنوز جواب نگرفتم.نقل قول:
من شبکه میکنم به مدیا سنتر وصل نمیشه، ادد اکستندر هم زدم نشد که نشد
مگه هدستي اومده كه بشه باهاش صداي بازي ها رو شنيد ؟(به غير از اون هدست هاي مخصوص live )نقل قول:
سلام. نه نه از میکروفنش استفاده میکردم.نقل قول:
مگه هدستي اومده كه بشه باهاش صداي بازي ها رو شنيد ؟(به غير از اون هدست هاي مخصوص live )
دقیق یادم نیست که صدا هم تشخصی میداد یا نه ولی مثلا به انگلیسی میگفتی واحد ها حمله اونا هم حمله میکردن. من فقط end war رو میدونم اینجوریهنقل قول:
یعنی مثل کینکت که صدا رو تشخیص میده اونم صدا رو تشخیص میده؟ چه بازی هایی اینطوری هستند؟