من مدل مودممbm632 w هستش گذاشتمش تو بالکن با این شرایط سرما مشکلی برایش پیش میاد ؟
چون الان که تو بالکن هستش 30 درصد بیشتر سیگنال نمیده اگه بیارم تو که صفر میشه
Printable View
من مدل مودممbm632 w هستش گذاشتمش تو بالکن با این شرایط سرما مشکلی برایش پیش میاد ؟
چون الان که تو بالکن هستش 30 درصد بیشتر سیگنال نمیده اگه بیارم تو که صفر میشه
کلا نامحدود های مبین نت مفت گرونه اصلا سمتشون نری بهتره مگه اینکه برای وبگردی محدود بخوای استفاده کنینقل قول:
ایشون احتمالاً نامحدود 1 به 10 گرفتن که سرعتش همینه که شما گفتی. اما نا محدودهای 1 به 4 سرعت مناسبی دارند، فقط متأسفانه اداری هستند، یعنی فقط از 8 صبح تا 8 شب وصل هستند.نقل قول:
اگر تو مناطق مرطوب مثل شمال کشور و جنوب نیستید، و بالکنتون سرپوشیدست و موقع برف و بارون حتی مواقع باد آب بهش نمیرسه، محلیم که گذاشتی آفتاب خور نیست، مشکلی نداره، ولی حتما رو سرش کیسه مرغوب بکشید و از پایین طوری که چیزی توش نره ولی هوا کمی جریان داشته باشه ( برای عرق نکردن ) مهارش کنید.نقل قول:
اگر بتونی یه کیسه خوب پیدا کنی که هوا کش نباشه مثل این کیسه های وکیومی و کل مودم رو با هوای خشک وکیوم کنی که دیگه اصلا خیالت راحت زیر آفتاب زمستونم و بارون هم چیزیش نمیشه.
ولی تابستون حتما باید جاشو عوض کنی یا یه باکس محافظ براش بسازی، دووم نمیاره :n06:
من سیگنالم صفر شده،انگار هیچ دکلی روشن نیس
کسی مشکلی نداره؟
من چه طوری میتونم مودم رو به صورت Bridge در بیارم ؟ از حالت روتر به بریج تغییر میدم و apply میزنم ولی ارور میده و به ایپی ایراد میگیره.
خیر ، بنده از نظر سیگنال مشکلی ندارم ولی سه چهار روز سرعت دانلودم ( روزانه و شبانه ، سرور داخلی و سرور خارجی ) به شدت افت کرده علتش رو هم نمی دونم.نقل قول:
دوستان مثه اینکه مبین نت یه کارایی کرده دوبارهنقل قول:
سرعت من خیلی داغون شده و به حدی نوسان داره که از 500 کیلوبیت یهو میرسه یه 1.5 مگ
یعنی حدودا 1 مگ نوسان داره که واقعا برام عجیبه :n21:
برای من که طبق صبحت قبلیم از ایام تعطیلات محرم اینترنت شده مثل شمعی که هی داره آب میره و روز به روز وضعیت سیگنال و پیدا کردن آنتن بدتر میشه. یعنی کافیه برای یه کار کوچیک کامپیوتر رو خاموش کنم و مصرف مودم قطع بشه، در جا از آنتن هم قطع میشه و برای وصل شدن باید مدتها صبر کنم. سیگنالی که تا دو هفته پیش بین منفی ۶۵ تا ۶۷ دسیبل بود الان به زور زیر منفی ۷۳ میره.نقل قول:
جالبیش به اینه که تا قبل ساعت 2 با تک لینک از دانلودها سرعتم میره رو 270 کیلوبایتنقل قول:
ولی وقتی ساعت حدودا 2:15 میشه با 5 تا لینک از دانلودها سرعت همینطور نوسانی میشه و ماکزمیمش هم میشه 180 کیلو