چه راههایی هست که با تنظیم کردنشون سرعت رو بالا ببریم ؟
تعویض dns ایا کمکی به سرعت میکنه یا نه ؟
Printable View
چه راههایی هست که با تنظیم کردنشون سرعت رو بالا ببریم ؟
تعویض dns ایا کمکی به سرعت میکنه یا نه ؟
ظاهراً شما این اعداد رو با سرعت دانلود و آپلود اشتباه گرفتین. این اعداد حجم مصرفی هستند. اینم وضعیت مصرف امروز من:نقل قول:
نه دوست من منظورش اینا بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دوستان من همین مودمم رو ببرم پشت بوم بذارم با کابل شبکه بیارم پایین یه مودم ADSL TD-W8901G دارم میتونم از WIFI استفاده کنم؟دیگه هزینه مودم خارجی نکنم.
آخه تفاوت رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dns بیشتر روی پینگ تاثیر داره روی سرعت چندان نهنقل قول:
آره میتونینقل قول:
چون مودم های جدید اکثرا روتر هم هستند
حتی میتونی باهاشون شبکه بی سیم هم درست کنی
نقل قول:
راستش متوجه نشدم برای چی مدل اون مودم ADSL رو آوردین چون اکثر مودمهای وایمکس مبیننت خودشون وایفای دارن و توی خونه دوستام که تست کردیم بین ۲ تا ۳ طبقه رو خوب پوشش میده. منتهی این رو هم بگم که دوستام مودم رو بخاطر سرما و گرما و مشکلات آب و هوا داخل خرپشته گذاشتن و نه بیرون در هوای آزاد. شاید مودمهای داخلی توان تحمل شرایط آب و هوای بیرون از خونه رو نداشته باشن. برای مثال مودم 635 گفته بین صفر تا ۴۰ درجه رو میتونه تحمل کنه.
پس با این شرایط مودم BM632w رو نمیشه برد پشت بوم بخاطر تحمل نکردن سرما و گرما.:n03: اسم اون مودم رو نوشتم چون وقتی این مودم رو برم پشت بوم اومدم پایین دیگه وایرلس آنتن نداشتم.در کل باید به فکر مودم خارجی باشم ولی تو سایت موبین نت زده نا موجود.:n21:نقل قول:
نقل قول:
راستش مودم داخلی شاید یه مدت بتونه در شرایط بیرون پشتبوم طاقت بیاره و تحمل کنه، ولی به احتمال خیلی زیاد، زودتر از مودمهای اکسترنال خراب میشه و هزینه رو دستتون میذاره. اگه میتونید با همون سیم شبکه مشکل رو حل کنید. سیم شبکه بدون نیاز به تقویت تا صد متر رو هم جواب میده. اما اگه نیاز به وایفای حتمی هست و نشه که به نظر اون مودم ADSL که معرفی کردین میتونه جای روتر براتون کار کنه. منتهی چون خودم تست نکردم یا به دفترچه مودم مراجعه کنید یا از اهل فن که عملاً مودم ADSL به وایمکس وصل کردن، باید پرسید.
دوست عزیز من از وقتی که دچار تراکم فروشی های برادر خالیباف شدم و اطرافمون برج رفت هوا دیگه آنتن نداشتم، مودم رو گذاشتم توی خرپشته پشتبوم خوب آنتن میداد تا یه مدتی که بعدم آنتنش پرید با فویل دورش رفلکتور درست کردم و دوباره آنتنش برگشت، اگر تو خرپشته بذارید مشکلی ایجاد نمیشه الان یک سال و نیم بیشتره مودم اونجاست.نقل قول:
برای سیگنال وایرلس هم میتونید سیم بکشید هم راه ساده تری هم هست،یک عدد اکسس پوینت دارای قابلیت سیگنال ریپیتر بخرید ( تقریبا همشون دارن) من اون موقع یه دی لینک گرفتم بمبلغ 58 تومن، پروتوکل انش هم بود 70 تومن که اشتباه کردم نگرفتم! شما اگر گرفتی حتما دقت کن n هم باشه، الان ارزون ترین ریپیتر دیلینک 80 90 تومنه ( یه داگل اندازه آداپتور تلفنه، که میره تو برق! خیلی شیک، قابلیت فایل سرور با یو اس بی هم داره!)، یجایی از خونه که حداقل -80 dbm سیگنال وایرلس هست ریپیتر رو میذاری و تمام کل خونه سیگنالش تقویت میشه. کارهای خیلی بیشتری هم میتونی بکنی اگر علاقه داشته باشه، مثل فایل سرور و شبکه خانگی و اینها ... من الان روی همون شبکه بوسیله اکسس پوینتم Adsl هم وصل کردم، برای دانلود از دی اس ال میگیرم و وبگردی وایمکس بدون تغییر شبکه. موفق باشید/
دوستان میشه بگین سرعت سرویس های نامحدود چنده اخه دوستم 512 گرفته با 10 دانلود میکنه باید اینطوری باشه یا نه ممنون:n16: