آقا دمت گرم .نقل قول:
خودم بازش کردم درستش کردم ( خوب شد پیچ زیر سریال رو گفتی وگرنه کلی معطل می شدیم:31: )
آقا دمت گرم .نقل قول:
خودم بازش کردم درستش کردم ( خوب شد پیچ زیر سریال رو گفتی وگرنه کلی معطل می شدیم:31: )
سلام. من خودم امتحان نکردم ولی سیستم لینک با لایو فرق داره و فکر نکنم هدسته کار کنه. بازم میگم امتحان نکردمنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده اینکه اگه چندتا کنسول رو به هم لینک کنیم برای بازی ؛ اون وقت برای ارتباط بین بازی کننده ها میشه از همون هدست که داخل جعبه الیت ها هست استفاده کرد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این هدست ها فقط برای لایو قابل استفاده اند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که لایو نمیرم اگه این آپدیت جدید رو نصب کنم مشکلی نیست منظورم با بازی های کپی بید؟:13:نقل قول:
چرا اینجا پرسیدم این سوالو !!!! :31: ؟؟؟نقل قول:
علی جان اگه Update جدید رو نریزی چطوری میخوای بازی جدید هارو اجرا کنی !؟نقل قول:
دوستان اصلا ما بخوایم دو تا XBOX رو به هم وصل کنیم و Co-op بریم هیچ جوری نمیشه بدون وارد شدن به live این کار رو کرد؟
چرا میشه. به لایو هم احتیاجی نیست.به شرط اینکه خود بازی system link داشته باشهنقل قول:
میشه چندتا از این بازی ها رو معرفی کنین؟ چطوری بفهمم که system link داره یا نه؟نقل قول:
میشه کامپیوتر رو مستقیم به Xbox 360 وصل کرد؟ باید با کابل کراس وصل بشه؟
بازی های که خودم دیدم ارمی اف تو بود و رزیدنت اویل ۵. یه گزنه هست به نام system link جای مخفی هم نیست.نقل قول:
میشه چندتا از این بازی ها رو معرفی کنین؟ چطوری بفهمم که system link داره یا نه؟
منظورتونو درست متوجه نشدم چیه xbox360 به کامپیتور وصل کنید؟ اگه برای مدیا میخواهین با کابل لن میشه.نقل قول:
میشه کامپیوتر رو مستقیم به Xbox 360 وصل کرد؟ باید با کابل کراس وصل بشه؟
خوب. اول اینکه اپدیت داشبورد کاری به فریم ویر دستگاه نداره.نقل قول:
من که لایو نمیرم اگه این آپدیت جدید رو نصب کنم مشکلی نیست منظورم با بازی های کپی بید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه شما تا الان اپدیت داشبورد انجام ندادین؟ الان ورژن داشبوردتون چیه؟
علی کیه پدر جان؟؟؟:31:نقل قول:
منظور من این نسخه بتاست اون رو نصب کنم واسه این بازی هایی که دارم مثلاhawx2 کپی مشکلی پیش نمیاد؟:10: