سلامنقل قول:
دقیقا منم یه بار فعال کردم یه ساعته تا نیم ساعت دانلود شد بعد آنتن می پرید تا دانلود می کردم. اما وقتی وب گردی می کردم نمی پرید. دزد حروم خوری هست ایرانسل که نگو:n10:
Printable View
سلامنقل قول:
دقیقا منم یه بار فعال کردم یه ساعته تا نیم ساعت دانلود شد بعد آنتن می پرید تا دانلود می کردم. اما وقتی وب گردی می کردم نمی پرید. دزد حروم خوری هست ایرانسل که نگو:n10:
نقل قول:خب الان به نظرتون راه حل چیه؟از ایرانسل شکایت ؟ بیخیال بشیم؟ یا کلا قید ایرانسل بزنیم؟بلاخره باید یک راهی باشه؟نقل قول:
ما که کلا توی شهرمون ایرانسل فقط 2G است!منتظریم نا نسل های بالاترش راه اندازی بشه!حالا کی.؟!الله اعلم!
من یه راه میگم شاید به دردتون خوردنقل قول:
حداکثر سرعتی رو که موقع دانلود میده باعث پرش آنتن میشه
اگر تو نرم افزار NET limiter سرعت دانلودتون رو یکم کمتر از اون مقدار حداکثر قرار بدید پرش آنتن نخواهید داشت :n02: ( البته احتمالش زیاده )
سلام دوستان ساکت نشنید زنگ به 700 هم فایده نداره. به این لینک برید و شکایت کنید. من با این کار تونستم تو ی منطقه که اصلا تری جی نبود سه تا اپراتور رو بیارم. بی اغراق جواب میده. به شرطی که هرچی شماره گیرتونمیاد یا خودتون یا دوستانتون رو تشویق کنید برن تیکتت واقعی واسه هر اپراتوری پر کنن و اگه هم تمام شد و بسته شد دوباره. مشکلتونو پیگیری کنید ولی نه با خود اپراتور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه عزیزم شما برو بفروشش مودم انلاک بخرنقل قول:
نقل قول:سلام دوستان ساکت نشنید زنگ به 700 هم فایده نداره. به این لینک برید و شکایت کنید. من با این کار تونستم تو ی منطقه که اصلا تری جی نبود سه تا اپراتور رو بیارم. بی اغراق جواب میده. به شرطی که هرچی شماره گیرتونمیاد یا خودتون یا دوستانتون رو تشویق کنید برن تیکتت واقعی واسه هر اپراتوری پر کنن و اگه هم تمام شد و بسته شد دوباره. مشکلتونو پیگیری کنید ولی نه با خود اپراتور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان اگر فکر می کنید مشکلی دارید که اپراتور پیگیری نمی کنه از 195 پیگیری کنید
حداقل اینه که شما تلاش کردید حتی اگر جواب نگیرید
4G Irancell
(Shahrood (Semnan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست اول سرور ایران
تست دوم سرور خارج (قفقاز )
شهرک دانشگاه شاهرود 4G فقط 1 آنتن داره و 3G هم 3 تا آنتن
سرعت دانلود و آپلود هم بسیار کمه