کسی 10مگ تمدید نمیکنه ببینیم شبانه بهش اضافه شده یا نه؟
Printable View
کسی 10مگ تمدید نمیکنه ببینیم شبانه بهش اضافه شده یا نه؟
الان من 512 نامحدود دارم ولی سرعتم هیچ تغییری نکرده ! همون 60-70 ـه.نقل قول:
+
دان استریم هم رو 10 مگ بسته شده.
سلام
منم از پارس انلاین آمدم مخابرات...امروز سرویسم وصل شد
الان دوتا آدرس سایت بهم دادن یکی 10.232.139.186 که هر چی تو پنل، کاربری و رمز رو میزنم، میگه اشتباه وارد کردی و وارد پنل نمیشه
یه سایت دیگه 80.191.224.244 رو دادن که با اون میتونم وارد بشم، ولی بخشی برای خرید ترافیک اضافی نداره و روی تمدید و یا تغییر سرویس میزنم و یه سرویس رو انتخاب میکنم، همش خطای Attribute invoice_profile not found میده....
بعد جریان این آی پی ها چی هست که میگید...
10مگ تمدید کردم no free شد
احتمالآ شما الان سیترا هستید باید از سامانه سیترا وارد بشی. از ibs نمیشه ترافیک خرید یا تمدید کرد یا پرتاک ویا سیترانقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
توی ahwaz.sitra.ir هم که میزنم، خطای کاربری میده....!!!نقل قول:
پرتاک هم که از این آدرس میرم 10.232.139.186، هر چی میزنم، اون هم خطا میدهنقل قول:
شناسه در سیستم وجود ندارد. لطفاً از اینکه شناسه خود را به درستی وارد می کنید مطمئن شوید.
نقل قول:
نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد !
ساعت 11.5شب با پشتیبانی تماس بگیر بگو واست اکانت پارتاکو فعال کنه بعدش از 10.232.139.186 میتونی تمدید کنی و یا ترافیک بخرینقل قول:
یعنی کسایی که وارد پارتاک نشدن میتونن درخواست بدن وارد پارتاک شن؟نقل قول:
من که هرچی چه با شماره تلفن قدیم چه با جدید تو بررسی خط شماره رو میزنم میگه شما از مخابرات سرویس نداری !
نه کسایی که سیترا هستن فعلا نمیتونن ولی اونایی که جدید ثبت نام میکنن و وارد سیترا نمیتونن بشن پارتاک هستن فقط باید با پشتیبانی تماس بگیرن که اکانتشونو فعال کنهنقل قول:
من از همون اول سیترا هم نبودم. فقط تو ibs بودم.
اینم خطای جدید ibs.
kill_reason: Accounting Not Started
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش هم پشت سر هم اینترنت قطع و وصل میشه تقریبا یه دقیقه یکبار.