نقل قول:
اینکار روی سرعت دانلود هم تاثیر داره یا فقط سرعت باز کردن صفحات وب رو بیشتر میکنه؟؟؟!
راستی دیگه چه دی ان اس هایی برای این شرکت خوبه؟
Printable View
نقل قول:
اینکار روی سرعت دانلود هم تاثیر داره یا فقط سرعت باز کردن صفحات وب رو بیشتر میکنه؟؟؟!
راستی دیگه چه دی ان اس هایی برای این شرکت خوبه؟
سرعت افتضاح شده هم شبانه و هم روزانه
نمیدونم چه خبره این آسیاتکم که هر بار اذیت میکنه هر نیم ساعت یکبار کلا قطع میشه خط هم که نویز نداره عالیه
برای چندتا از دوستان دیگه هم گویا مرتب قطع میشه
برای من هم قطع می شه.البته دیروز زنگ زده بودم می گفت توی خوزستان گزارش قطعی زیاد داشتن دلیلش هم اینکه دارن خط ها رو عوض میکنن و احتمالا بعد از تعویض خط ها سرعت می ره بالا
راستی من فیبر نوری هستم توی پست های قبلی وضعیت خطم رو گذاشتم .توی این خط هم 4 مگابیت تست کردم و الان هم 10 مگابیت دارم باز سرعت دو مگابیت به من می ده.ببینید وضعیت خطم بده یا اینکه دلیلش چیز دیگه ای است
با تشکر
اینم پستی که گذاشته بودمنقل قول:
20% تخفیف خرید و تمدید یکساله که تقریبا در یکسال 2 ماه برای مشترک رایگان میفتهنقل قول:
منتها قرار بود عیدیمون یه چیزه دیگه باشه که آخرین لحظات عوض شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل برای 6 ماهه هم 20 درصد تخفیف رو میذاشتن اما شرکت در قرعه کشی رو فقط برای یکساله ها میذاشتن اینجوری حتی برای خودشونم بهتر بود چوت تمدید 6 ماهه هم برای خود شرکت بهتر هست. گرچه الان هم تخفیف داره اما 20 درصد نیست.نقل قول:
فقط Instagram ، Apple , iTunes , Microsoft و سایت های داخل سرعت کامل به شما میده بقیه سایتهای رو روی 3 بستن ، تازه شانس بیاری 3 مگ اونم با مالتی کانکشن بگیری ....
بر اساس اطلاعات مودمتون، خط شما رو روی 4مگابیت بستن. مدولاسیون سرویستون هم ADSL2+ اه.نقل قول:
وضعیت میرایی (Attenuation) خطتون خیلی عالیه. یعنی با میرایی 5 دسیبل، شما چسبیده به مرکز مخابراتتون هستین و خط شما میتونه تا 24مگابیت در ثانیه کشش داشته باشه.
البته هر چی پروفایلتون رو روی سرعتهای بالاتر ببندن نویزتون افزایش پیدا میکنه و نسبت SNR میآد پایینتر که تا مرز 6 دسیبل مشکل حادی ایجاد نمیکنه. گر چه به نظر میآد الآن که خطتون روی 4مگابیت بسته شده و SNR دانلودتون 19.8 هست، یه کمی نویز خطتون بالاست. احتمالاً برای این که با 10مگابیت مشکل نداشته باشین باید یه تغییراتی تو سیمکشی تلفن داخل ساختمون بدین تا نویزتون کمتر بشه.
سلام
دوستانی که آسیاتک دارن، لطفا راهنمایی کنن که آیا آسیاتک هم مثل شاتل؛ سرعت دانلود شبانه رو محدود میکنه؟
کسی اطلاع داره که سرعت شبانه 10 مگ و 4 مگ چه قدر هست؟