اگه میتونین بیشتر هزینه کنید rs12 رو بردارید اگه نه باز هم m12 بهتره از اینفینیتی .نقل قول:
به باکس هم خیلی بستگی داره باید یه باکس خوب بسازید.
اگه میتونین بیشتر هزینه کنید rs12 رو بردارید اگه نه باز هم m12 بهتره از اینفینیتی .نقل قول:
به باکس هم خیلی بستگی داره باید یه باکس خوب بسازید.
ارادت دارمنقل قول:
والا چیزی از آمپ و ساب سر در نمیارم فقط میخوام کیفیت و صدای بسیار خوبی بهم منتقل بشه
نظرتون در مورد پایونر 9650 چیه؟؟ ضبط خوبیه یا گزینه بهتری پیشنهاد میدید
تشکر و سپاس
سلام دوست عزیز.نقل قول:
با جازه امیر حسین خان
لازمه داشتن یه صدای خوب، پر قدرت و با کیفیت انتخاب صحیح قطعات هست.
این قطعات که در مجموع به اصطلاح سیستم ازش یاد میکنیم از اکسسوری(شامل کابل برق و منفی،کابل RCA برای ارتباط خروجی پخش به ورودی آمپلیفایر،کابل اسپیکر خوب و استاندارد،فیوز مناسب و....)گرفته تا انتخاب آمپلیفایر و کامپوننت و ساب ووفر هست.
یه سیستم کامل باید درش از ترکیب کامپوننت ،ساب ووفر و آمپلیفایرهای تغذیه کننده آنها باشه.
تو این زمینه هم کالاها و برندهای مختلفی تو بازار موجودن.اما با قیمتها و کارائی و کیفیتهای مختلف.
با توجه به اینکه شما در کل صدای خوب میخواهید بودجه 1300ی برای تحقق این امر کافی نیست.
1-یا بودجتون رو مجددا بررسی و افزایش دهید
2-خورد خورد نسبت به خرید لوازم اقدام کنید و بعدا همگی رو نصب کنید.البته این مورد زمانبر هست و اگر دوستان کم سن و سال قادر به صبر کردن نیستند.لذا به مشاوره های ما و دوستان گوش نمیکنند و با همون مبلغ هزینه در نظر گرفته شده اقدام به خرید کالاهی معمولی و ارزون میکنند.وقتی که نصب کردن سریع توذوقشون میخوره.و تو مدت کوتاهی مجبور به فروش کل لوازم و ضرر های مکرر میشوند.
پس به عنوان یه دوست که تجربه بالائی تو Car Audio دارم (کوچیک همگی هم هستم)بهتون توصیه میکنم ابتدا خوب فکر کنید،بعد تصمیم بگیرید.
برندهای خوب و مطرحی که میتونید از آنها قطعاتتون رو تهیه کنیدعبارتند از:
گلیدن
هلیکس
گرند زیرو
ایمیج داینامیک
موفق باشید.
سلام به دوستان
من اخیرا ماشین گرفتم و دنبال یه سیستم صوتی جمع و جور هستم. بخاطر خرید ماشین بودجم محدوده و البته انتظار حجم صدای آنچنانی و ... ندارم و کیفیت صدا با یه حجم معقول برام کافیه. ماشینم 206 تیپ 5 از سری جدید هست که اسم ترکهارو روی مانیتور نشون میده یا وقتی با بلوتوث سینک میشیم و ... سیستمی میخوام که بتونه با اون هماهنگ بشه و کار کنه ! یعنی اینترفیس کاملش باشه و البته با کنترلر کنار فرمان هم کار کنه ! بیشنر هم از برند پایونر خوشم میاد ! دوستان چی صلاح میدونن ؟ ( و قیمت البته !)
خیلی ممنون
سلام دوستان مخصوصا آقا حمید ، حمید جان یه 111 گرفتم میخام ساب اضافه کنم ، دنبال یه ساب 8 یا 10 اینچی میگردم که با 6604 پایونیر راه بیوفته کیفیت هم از همه چی مهم تره اگرم رویه تاقچه جواب بده که دیگه عالیه ، سیستم رو هم دارم ردیف میکنم میخام یه x400 با کواک E69x با آمپ 6604 برای جلو هم میخام E4x بگیرم ، نظرت رو بگو اگرم پیشنهاد بهتری داری بگو ، مرسی
- دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی :n02:
این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن :n08:
4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟:n41:
واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:
پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
ساب : m12 گلیدن
امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400
:n40:[/QUOTE]
قيمت باند mtx و co 609 الان چنده ؟
ساب گليند 15 اينچي با باكس هست ؟
سلام دوستان
من یک ضبط سونی مدل GT490ui دارم با باند کنوود 718...میخواستم ارتقا بدم سیستممو بنظرتون چیکار میشه کرد؟ من تقریبا چیزی از سیستم صوتی ماشین نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام من 7056 کنوود خریدم با تنظیماتش آشنا نیستم میخواستم بدونم چطوری میشه تنظیمات 2way و 3way رو تغییر داد باند jbl t696 نوشته 3way داره میخواستم بدونم اصلا تغییر این دو تو صدا تاثیر داره یا نه ربطی نداره؟
2-در مورد تنظیم اکولایزر پخش اگر نکته ای مد نظرتون هستش که به بهتر شدن کیفیت صدا و بیس کمک میکنه راهنمایی کنید؟
3- من پخش قبلیم خروجی 2.5 داشت الان دوباره تنظیم گین من به هم خورده دفترچه راهنمایی آمپلی 5602 پایونیر رو داشتم میخوندم نوشته بود پخش های 4 ولتی روی گزینه high بزارید به نظر شما به این نوشته میشه اکتفا کرد یا نه بازم باید ولوم پخش رو ببرم بالا گین رو خودم از طریق گوش کردن دستی تنظیم کنم؟
4-چطوری میتونم موزیک رو از طریق بلوتوث با پخش گوش کنم گوشی رو با پخش کانکت کردم میتونم با پخش صحبت کنم ولی نمی تونم موزیک گوش بدم؟خیلی ممنون
مجدد سلام و احترام خدمت تمام دوستان و اساتید مجرب خودم
میخواستم یه سیستم واسه پراید ۱۱۱ بهم معرفی کنید که کیفیت خوبی داشته باشه و از لحاظ تفکیک صدا و وضوح و شفافیت صدا حرف نداشته باشه تاکید میکنم کیفیت داشته باشه و اصلا واسه توپ توپ کردن و صدای بلند و گوشخراش و جلب توجه نمیخوام فقط صدای بسیار خوبی تحویلم بده. لطف کنید تمامی قطعات و لوازم مورد نیاز را همراه با مارک و برند و قیمت تقریبی برام بنویسید در ضمن بیشتر از ۲ تومن هم نمیتونم هزینه کنم .
پیشاپیش از تمامی دوستان و عزیزانم کمال تشکر را دارم
پاینده باشید
سلام دوست گلم.نقل قول:
خودم الان رو پرشیام E69X دارم.اون دو تا رو هم رو ماشین های مختلف شنیدم.کنوود و پایونیره رو با امپ شنیدم ولی فکر کنم بدون آمپ تو قدرت خیلی تفاوتی نمیکنن هر سه ی این مدل.چون توانی که امپلی فایر پخش میده (معمولا 16 یا 18 وات) خیلی از توان حداکثری که این کواک ها نیاز دارند کمتره.مدل 718 توییتر های خیلی قوی ای داره و تو ولوم های بالا اینقدر صدای جیغ هست امکان نداره سر درد نگیری ولی بیس خیلی بالایی داره.برای من به شخصه صداش قابل تحمل نبود.مدل پایونیر هم حجم و بیس بالایی داره ولی توییترش مثل 718 تعریفی نداره.اگر حجم صدای خیلی بیشتری میخوای یعنی مازاد بر اون چیزی که تو اتاق ماشین نیاره اون دو تا مدل گزینه ی های بهتری هستن ولی بعید میدونم بعد گوش دادن به اونها با اون حجم صدا و کیفیت و تفکیک پایین سر درد نگیری.
حالا من نمیدونم شما چه اهنگ هایی و چه حجم صدایی مد نظرتونه ولی خودم که E69X دارم بدون امپ هم تقریبا راضیم ولی با امپ هم حجم صداش خوبه هم بیسش خوبه و تو ولوم های اخر هم صداش خیلی نرم و با کیفیت هست و حجم صداش اتاق پرشیا رو کامل پر میکنه
ولی پیشنهاد میکنم حتما با آمپ ببند.بدون امپ حیفه:n01: 160 تومن یه 527 کنوود یا 3602 پایونیر بگیر و از صدا لذت ببر.
اگر حجم صدای بیشتری نیاز داری پایونیر 6902 انتخاب خیلی بهتریه نسبت به مدل کنوود 718 و پایونیر 6975 v2 و صداش هم خوبه ولی نسبت به هلیکس یه خورده صداش بم تر هست و کیفیت صدای پایینتری داره.
من نظرم همون E69X همراه با آمپ هست.
اگر امکانش هست خودت به شخصه صداشون رو گوش کن چون نظرات هر فردی فرق داره با فرد دیگه و هر کسی یه حجم صدا و ... ی خاصی مد نظرشه که گوش میده و برای اون شاید کافی باشه.این بهترین راه هست.