[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببیننقل قول:
تقریبا همه شون تو گلستان دکل دارن دیگه شانس شماس که سیگنال تون با کدوم بهتر باشه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببیننقل قول:
تقریبا همه شون تو گلستان دکل دارن دیگه شانس شماس که سیگنال تون با کدوم بهتر باشه
سلام ، دوتا تست از سرور خارجی با فاصله تقریبا 25 دقیقه البته با توجه به اینکه اینجا هوا بارونیه (طرح: 2 مگ 1 ماهه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنون از شما و دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بهم پخ داد.نقل قول:
واقعا این دو هفته خیلی مسخره شده، باید 10-20 بار کانکت و دیسکانکت کنم تا IPهای 2 یا 91 بیاد که کمی بهتر از بقیه هستند، این دو روز هم که هر 10 ثانیه کانکشن تایم اون میده.
نقل قول:
این ریست مودم رو من هم سه چهار روزه که دارم و نکته بد قضیه هم اینجاست که قدرت و کیفیت سیگنال خوبه و معلومه بخاطر ترافیک بالا روی آنتن قطع میشم و نه ضعف سیگنال.
کلا چند روزه وضعیت اینترنت خرابه مبین نت هم جای خودشنقل قول:
نقل قول:
یعنی ایرانسل یا ADSL هم دچار مشکل هستن؟ چون فقط مبیننت دم دستم هست، از جاهای دیگه بیخبرم.
بله سرعت 2 مگ ایرانسل من دیشب و پریشب زیر 100 کیلو بیت بود یعنی یه چیز تو مایه های دیال آپ :n28:نقل قول:
چه عالی :n02:نقل قول:
ماله من اتفاقا دیروز خوب بود تا ساعت 3 یهو سرعت کشید پایین :n08:
البته منم امون ش ندادم و سریع کری.و رو وصل کردم و 6 تا فایل گذاشتم دانلود شه
اونم دیگه روش نشد چیزی بگه همینطوری مثه اینکه تا صب به کارش ادامه داده بود
از شانس رد شده اگر بدونید چطوری و چقدر فاصله دارم یه تپه هم در مسیر سیگنال هست.حالا خدارو شکر که همینقدر سیگنال دارم.من به فکر مودم خارجی بودم حالا با این گفته های شما کمی صبر میکنم ولی فکر نکنم مبین نت دکوضعیت سیگال فعلی با هوای ابری و باروونینقل قول:
هر چی گرفتی مخابرات نگیر، همون دایل آپه!نقل قول:
برو همون محدود بگیر که بخاطر اینکه زود مصرف کنی و باز ازت پول بگیرند، سرعت رو پایین نمیارن، این طرح های نامحدود حجمی اعصاب برات نمیذارن بس که توی سرعت محدود اند