استدلال تأسف بار :thumbsdow
Printable View
استدلال تأسف بار :thumbsdow
نه خب حال سرعتو بگیم با وزیر لج افتادهنقل قول:
اینکه یکباره روی یه بسته مثلا ده هزار تومن بکشه روش یعنی چی؟
واقعا باید کاربرا همه اعتراض کنن و مودم رو خاموش کنن
حق نداره اینجوری بخواد گرون کنه
agha damet garm moshkele salha hal shod
یاد اون انسان بزرگ اندیش افتادم که ضریح را لیس میزد :laughing:نقل قول:
از آن روز دشمن به ما چیره گشت - که ما را روان و خرد تیره گشت
به یزدان که گر ما خرد داشتیم - کجا این سرانجام بد داشتیمنقل قول:
هیچ کسی با هیچ کسی لج نیفتادهنقل قول:
همه دور یه سفره نشستن صبح تا شب برای سرکیسه کردن ملت نقشه میکشن
مسئولان دولت قبلی بلد نبودن لباس شیک بپوشن ، موهاشون را افشون کنن ، ریشاشون را ...
به جاش این دولت هر چقدر کاری نکرده اما در ظاهر نمره ی قبولی از ملت ساده گرفته !
برای همین کسی دیگه نیست به کت و قیافه ( کاری که با دولت قبل کردن ) آقایون گیر بده
وزیر جوان روز اول که وزیر شد چه ظاهری داشت ؟ الان چه ظاهری ؟!
این دیگه دستپخت همونایی هست که 8 سال به تیپ و قیافه دولت قبلی حمله میکردن :wink:
ایرانسل یادش رفته یه زمانی بهترین اینترنتش 2 مگابیت وایمکس بود و با سرعت 250 کیلوبایت دانلود میزدیم !
از 100 گیگ 20 گیگش مونده ، تا کیلوبایت آخرش را دانلود میزنم و مودم را میکشم بیرون
واقعا امروز این تی دی ایرانسل گند زده ، از صبح کار نمی کنه یا قطع هست وقتی هم وصل هست رسما نت ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم لقمه رو اندازه دهنش برمی داره ، وقتی نمی تونی به همه صد گیگ بدی و از ظرفیت شبکه ات آگاه هستی مرض داری .....
اگر نمیداد همه میومدن اینجا میگفتن تمام شرکتا صد گیگ دادن ایرانسل نداده و مودم خاموش میکنیم و دیگه از ایرانسل نمیگیریم و شکایت میکنیم و فلان ....نقل قول:
ینی من دارم بیراه میگم ؟ وقتی قیمت ارزون باشه همه میان ایرانسل و مصرفشون هم میره بالاتر .این شرکتا هم که حاضر نیستن ظرفیتشونو بیشتر کنن در نتیجه سرعت افتضاح میشه .نقل قول:
درود کمی تا قسمتی مخالفمنقل قول:
ببینید دوست عزیز اگر قیمت بسته ها ارزون هم نه بلکه به صرفه و قابل رقابت با adsl باشه
مثل همین قیمت هایی که تا چند روز پیش بودن و داشتن حجم شبانه
مشترک بیشتر جذب میشه درسته
ولی خب از اونور سود فروش هم بیشتر میشه اینا میتونن تجهیزات و زیر ساخت هاشون رو ارتقا بدن
ولی الانکه اومده گرون کرده افت کاربر پیدا میکنه و فروش هم کمتر میشه
به شخص دونفر از اقوام ساکن اهواز تماس گرفتن که adsl رو برامون ثبت نام کن ایرانسل دیگه گرون کرده ارزش نداره و مودم رو میخوایم بفروشیم یا بزاریم کنار :worried:
خب وقتی 100 گیگ با سرعت 16 مگابیت در adsl ماهی 50 تومن هست مثل کمپین ماندگار مخابرات
کاربر اگر خط تلفن داشته باشه قطعاً میاد سمت این adsl منسوخ و قدیمی
و دلیلشم تنها اوضاع بد اقتصادی مردم هست
وضع ایرانسل خیلی خرابه بسته هاشم گرون کرده فک کنم کمی ایرانسل خلوت شه یه مدت.....!!!!!!!!!!نقل قول:
منظورم کلا به وزیر هست ، همه تقریبا شاکی هستند از adsl گرفته تا تی دی ... موضوع به ایرانسل محدود نمی شهنقل قول:
تا قبل اینکه پولمون بی ارزش بشه ، بسته های خوبی رو به سیم کارت های معمولی ارائه می کرد و تو پیشنهاد های ویژه هم با قیمت مناسب خوب بسته هایی می داد و هم ارزون بود و مشکل سرعت نبود.نقل قول:
مشکل از جای دیگه است. بعد آبان که هیچ وقت سرعت ها مثل قبل نشد الانم که اینطوری
آقای وزیر می شینه کد می نویسه مشکل شبکه رو حل کنه!!!!
با سلام
یه مودم 2510 دارم فقط چراغ پاور وsimروشن میشه؟؟؟هیچ عکس العملی نداره و وارد تنظیمات از طرق lan نمیشه؟؟؟ریست هم نمیشه؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر
- - - Updated - - -
با سلام
یه مودم 2510 دارم فقط چراغ پاور وsimروشن میشه؟؟؟هیچ عکس العملی نداره و وارد تنظیمات از طرق lan نمیشه؟؟؟ریست هم نمیشه؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر
نه ببین برادر به ما ثابت شده اپراتور حتی اگر گرونترین باشه بازم نمیتونه یا نمیخاد ظرفیت رو ارتقا بده اونوقت چطور با قیمت مناسب و معقول اینکارو بکنه ؟ الان تنها چیزی که ثابت شدس اینه که هر چی معقول تر و به صرفه تر باشه سرعت هم کمتره ، ما باید جو حاکم رو در نظر بگیریم نه تخیلات و فرضیات خودمون رو . شما یه سرویس دهنده نام ببر که قیمتش مقرون به صرفه بوده باشه و زیرساخت و تجهیزاتش رو هم ارتقا داده باشه؟نقل قول:
سرعت اینترنت ثابت رو ایرانسل روی حدود 480 کیلوبایت فیکس محدود کرده و وقتی دانلود میذاری کلاً نت میخوابه! من مجبور شدم سرعت دانلودام رو روی 350 محدود کنم تا صفحات وب لود بشن همزمان... :/
روی حالت CA و +4G مودم TF-i60
همراهش که عالیه ۵۰ مگابایتنقل قول:
الان تو مای ایرانسل چک کردم هنوز 29 اسفنده !
سلام.
من اون بسته ۱۰۰ گیگی که تا ۲۹ ام رایگان بود رو دیروز تموم کردم. اما امشب چک کردم دیدم یه بسته ۱۰۰ گیگی جدید دوباره برام فعال شده که تا ۷ فروردین وقت داره:
اگه بازم بعدا بسته ۱۰۰ گیگی جدیدی رو تمدید نکنن فعلا تا ۷ فروردین سرعت روی ۴ مگابیت محدود باقی میمونه!
واسه من نبود
فکر کنم کسی که مصرفش کرده امکان فعال کردن مجدد داشته
واسه بقیه صرفا روزش تمدید شده
من صد گیگ قبلی رو کامل مصرف نکرده بودم ولی الان دیدم دوباره اتوماتیک شارژ شده تا 7م و صد گیگش پر شده.نقل قول:
- - - Updated - - -
من صد گیگ قبلی رو کامل مصرف نکرده بودم ولی الان دیدم دوباره اتوماتیک شارژ شده تا 7م و صد گیگش پر شده.نقل قول:
چیزی هم فعال نکردید؟نقل قول:
فعلا که ایرانسل من کار نمیکنه
باز شد:
مجدد شارژ نشده همون باقیشه
من همون اولی رو فعال کردم ولی دومی خودش فعال شد.نقل قول:
بسته اول:
بسته دوم:
چرا دیگه شما ساعت ۴ امروز فعال کردی ....
الان سرعت دانلود ایرانسل چقدره ؟
به حجم کل بسته ها نگاه کنیدنقل قول:
اینا اومدن تاریخ بسته ها رو که عوض کردند، حجم بسته رو مقداری زدن که تا اومد موقع مصرف کردید.... امیدوارم منظور رو رسونده باشم
میگم، هنوز ترافیک رو شبکه هست این قدر سرعتا پایینه؟ مثل این که واقعا مزه کرده بهشون.
میگن تو مشکلات میشه خیلی ها رو شناخت همینه. اون روی سکه هم یه روزی می افته دیگه... ;)
من سرویس 4 مگ نامحدود میگیرم هر ماه ! سرعتم همیشه همون 4 مگابیت هست دیگه نمیدونم برای بقیه سرعت تا چه حد کم میشه ولی اون سرعت 4 مگ رو من دارم همیشهنقل قول:
از دیروز این بسته برا من آپدیت شده خود به خود حجمش تغیر کرده :
مگابیت*نقل قول:
خب اینجا تاپیک ثابتشه. اینترنتای همراه چون این صد گیگ بهشون تعلق نگرفته محدود نکردنشون...
سرعت دانلود 10 روز افتضاحه
سرعت دانلود 10 روزی هست برای من افتضاحه
اون 100 گیگ رایگانم فعال نکردم
شما هم همینطوره سرعت دانلودتون؟
داغون ینی چقد؟ مال همه روی ۵۰۰ کیلوبایت محدود شدهنقل قول:
برای همه اینطوری شده؟ برای منم همینجوریه آخه. قشنگ مشخصه محدود کردن روی 500 کیلوبایت.نقل قول:
اره دیگه قبل از محدودیت همه گذاشته بودن برا دانلود اصلا یه پیج هم نمیشد باز کرد برا همین مال همه رو محدود کردن رو ۵۰۰ که قابل استفاده باشه .نقل قول:
مگه الان 100 گیگ تموم نشده ؟ پس برای چی هنوز سرعت رو 4 مگ محدوده ؟
نه تا هفتم تمدید شدهنقل قول:
نه تموم نشده تا هفتم پابرجاست . ایرانسل سرعت تی دی رو تا هفتم محدود کرده روی ۵۰۰ کیلوبایت حتی بسته صدگیگ رو هم نداشته باشی بازم سرعتت پایین میمونه ، هفتم که انقضای بسته هست بعدش خودشون محدودیت رو برمیدارن البته اگه باز تمدیدش نکنننقل قول:
سلام
سال نو همه عزیزان مبارک
من چند وقتی هست در منطقه ای ساکن هستم که پوشش TD LTE ندارد
3-4 بار قبلا مودم روشن کردم و آنتن نداشتم
میخواستم بدونم اگر بسته خریداری کنم میتونم سرویس TD LTE از طریق سرویس 4G بگیرم؟
اگر درست گفته باشم حالت FDD فعال میشود برای TD LTE ?
خیر ، با سیم کارت تی دی نمی شود از فرکانس های 1800 و 2600 استفاده کرد.نقل قول: