سلام دوستان یک ماهه هست اینترنت من مشکل داره پینگ 8.8.8.8 برام 200 کمتر نمیشه سرعت 8 مگ دارم قبلا این مشکل نداشتم آیا برای شما هم اینجوری هست؟
Printable View
سلام دوستان یک ماهه هست اینترنت من مشکل داره پینگ 8.8.8.8 برام 200 کمتر نمیشه سرعت 8 مگ دارم قبلا این مشکل نداشتم آیا برای شما هم اینجوری هست؟
کاملا تایید میشه منهم شاتل داشتم و گول خوشنامی قبلی پارس اشغال رو خوردم و سه ماهی میشه اومدم همه این مشکلات رو دارم و کاملا ناراضی هستم. مهمترین چیز برای من ترافیک خارجی و استفاده از قندشکن ها هست که میتونم بگم در هفتاد درصد مواقع اختلال داشتم اکثرشون که اساسا کانکت نمیش و میزنه آفلاین هستی یکی دوتا هم بزحمت با سرعت کیلوبایتی و قطعی ممکنه کار کنند اگه طرحم یکساله نبود فورا تخلیه میکردم. اینها اینترانت رو بجای اینترنت میفروشند و پهنای باند خارجی رو شدیدا محدود میکنند خصوصا در سرویس های جشنواره.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
راستش من چون حجم زیادی در ماه دارم زیاد تاحالا تو نخ حساب کتابش نرفتم چون زیاد هم میارم اما چیزی که تو سایتشون دیدم پارس آنلاین بر خلاف دیگر شرکتها یک گیگ رو 1000 تا حساب میکنه نه 1024 تا و به این صورت حجم بیشتری پات حساب میشه هرچند اینجوری که شما میگی "وحشتناک" احتمالا قضیه چیز دیگری و از سمت خودت باشه برنامه ای ویندوزی چیزی اپدیت شده باشهنقل قول:
آره بابا همه چیز غیر فعاله اصلا برای خودمم نادره جوابشنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
همه چیزو چک کردم حتی وای فای هم خاموش گذاشتم برنامه باند ویت هم دارم اما واقعا موندم توش چرا اینجوری شدهنقل قول:
حالا گذشته از اینا ورا اینقدر کم بهمون گیگ میده؟
الان های وب دارم در شهرستان کلی گیگ میده با ۵۰ هزار نت ۸ مگ سر ماه هم ۱۰۰ گیگ میمونه اما پارس آنلاین ...
انشالا از ابتدای تیر شبکه پارس آنلاین و های وب یکی خواهد شدنقل قول:
هههههه والا پارس آنلاین کم فروشی میکنهنقل قول:
یک ماه ۸ مگ میده ۱۵۰ گیگ
های وب میده ۲۰۰ گیگ
به نظر من الان بزرگترین مشکل پارس انلاین کاهش سرعت تو بعضی ساعت ها مثل 9 تا 1 شب هست !
جالبه اگه همونطور که سایت پارس آنلاین گفته هر کیلو و مگا و .... رو به جای ضرایب 1024 ضریب 1000 در نظر بگیرید. در هر 100 گیگابایت نزدیک 7 گیگ کم فروشی دارن
(تازه اگه داستانای حجم دزدی حقیقت نداشته باشه. خیلیارو دیدم مینالن)
دقیقانقل قول:
و الانم تو همین پیج مشخص شد علتش چیه
ادغام پارس و های وب که قراره از تیرماه اجرایی بشه
از این به بعد باید بیشتر منتظر قطعی و افت سرعت بود
بدبختی داریم از دست های وب اومدم پارس حالا دوباره های وب اومد سراغمون با نت افتضاحش
این خبر ادغام از تیرماه رو کجا اعلام کردن؟نقل قول:
این پست دوستمون رو دیدم ولی منظورم به صورت خبر رسمی بود چون جایی اعلام نشده ظاهرا !نقل قول:
این آقای معصومی جز کارکنان های وب هستن و اطلاع دقیق دارننقل قول:
با توجه به اینکه الان ۴ ماهه که مشکلات شروع شده و با توجه به بی خیالی عجیب مدیران پارس و گفته های پشتیبانان پارس که پهنای باند کمبود داره و خریداری نشده و وضعیت تا یکی دو ماه آینده به همین شکل و یا حتی بدتر خواهد شد میشه حدس زد مشکل از کجاست ضمنا قرارداد ادغام پارس و های وب در سال ۹۶ امضا و قرار بود از ابتدای ۹۷ اجرایی بشه که با مشکلات مربوط به های وب در بورس به تاخیر افتاد و احتمالا از زمستان ۹۷ فاز اجرایی ادغام شروع شده که در نهایت در تابستان اعلام خواهد شد
بنده هم تجربه ام رو از پارس آنلاین بگم :
از سال 94 پارس آنلاین دارم ..
آخرین قطعی که داشتم مربوط به 6 ماه پیش بود ... قطعی که نداره ... (البته ما از 1 شب تا صبح اصلا نت استفاده نمیکنیم ،برای همین نمیدونم سرعت و قطعی شب تا صبح به چه صورت است )
چند ماه یکبار درگیر هستم ،همش میگم سرعتم انقدر شد و اونا میگن جابجا کن این کار رو کن و سرعت درست میشه و دوباره 6 روز بعد خراب
مثال واضح تر : سرعت 4 مگ دارم اکثرا سه و نیم و سه است ،سرعت دانلود باید 500 باشه اما اصلا عدد 500 رو نمیبینم 340 تهش 420 است (برا دانلود سایتهای داخلی حتی )
جدیدا فکر کردم اعضای خانوادم دارن الکی نت مصرف میکنند در یک روز 600 مگ حجم برده بود در حالی که اونا در حد 50 مگ پی دی اف دانلود کرده بودند و گشت و گذارشون هم تقریبی 100 مگ بود ..
البته متاسفانه میدونم اکثر شرکت ها این مشکلات سرعت و قطعی رو دارن ... اما بفکر افتادم یکی از شرکتها جشنواره خوب بزنه و برم اون رو امتحان کنم ...
البته یکی شدن پارس آنلاین با های وب نمیدونم چقدر میتونه این مشکلات رو برطرف کنه ..
اتفاقا دیشب پیرو این خبر تو گوگل سرچ کردم یک خبر دیدم برای چند روز پیش با این عنوان که تمامی سهام بورسی پارس آنلاین هم توسط های وب خریداری شده با این حساب دیگه شرکتی به نام پارس لین ارتباطات وجود خارجی ندارد و از این به بعد باید همون های وب بگیم!نقل قول:
تاریخ خبر ندیدید کی بود؟نقل قول:
شاید مربوط به همون سال ۹۶ بوده
چون جدیدا من ندیدیم خبری در این مورد تو سایت ها باشه
اگه خبر رو دوباره پیدا کردید لینکشو بفرستید
البته تو این خبر لینک پایین که تاریخش اردیبهشت 98 زده ضمن اعلام خرید سهام ایرانیان نت مجری اتصال منازل به فیبرنوری (اپراتور فیبرنوری) توسط هایوبنقل قول:
توانسته در آخرین ماههای سال ۹۷ قرارداد خرید پارسآنلاین را نهایی کند و در حالحاضر تنها بحث انتقال سهام پارسآنلاین به این شرکت باقیمانده است.
براساس بررسیهای پیوست هایوب کل شرکت پارسانلاین را خریداری کرده و در توافق نهایی اخیر تنها اعداد خرید و مدل پرداخت بین این دو شرکت تغییر پیدا کرده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبر هم برای آبان 96 بود
ایستنا: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص خرید صد درصد سهام شرکت پارس آنلاین از سوی شرکت هایوب اعلام رای کرد و نظر موافق خود را درباره این معامله اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، در نامه رگولاتوری به های وب که به امضای حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رسیده، آمده است: «درخصوص خرید چهار شرکت از شرکتهای گروه پارسان لین و خرید 100 درصد سهام شرکتهای فوق در نتیجه خاتمه پروانه ایجاد و بهرهبرداری از شبکه ارتباطات ثابت (FCP) شرکت پارسان لین و انتقال پروانههای SAP و Contact Center شرکت مذبور به آن شرکت، بدینوسیله به اطلاع میرساند انتقال 100 درصد سهام شرکتهای یاد شده به آن شرکت از نظر پروانهای، در صورت خاتمه اعتبار پروانه FCP شرکت پارسان لین ارتباطات مطابق شرایط موافقتنامه و با تعیین تکلیف مشترکین ذیربط از نظر این سازمان بلامانع است.»
در ادامه این نامه آمده است: «درخصوص پروانه ارایه خدمات عمومی انتقال دادهها از طریق ارتباطات ماهوارهای (SAP) شرکت پارس ارتباطات نیز انتقال پروانه مزبور با رعایت مفاد پروانه و موافقتنامه پروانه صادره بلامانع است. درخصوص پروانه Contact Center نیز لازم به ذکر است گروه پارسان لین دارای پروانه ارایه خدمات مرکز تماس (Contact Center) از این سازمان نمیباشد.»
خبر جدید هست این هم لینک :نقل قول:
این هم لینک دیگه :
ممنونمنقل قول:
پس با این حساب حتما باید تخلیه کرد چون صددرصد وضع کیفیت آشغال تر از قبل خواهد شد.
دوستان اطلاع ندارند چه طور میشه (با چه دلیلی (مثلا جابجایی یا ...)) قرارداد با پارس آنلاین رو کنسل کرد طوری که پول باقیمانده از قرارداد رو پس بدن؟
(من حدود ۱۰ ماه از قرارداد فعلیم مونده و یه قرارداد رزروم دارم)
به نظرتون شاتل کیفیتش در حال حاضر مناسبتر هست برم اونجا؟
دقیقا وضیعت بدتر خواهد شد چون معلوم شد دلیل افت کیفیت سرویس ها در چند ماه اخیر چی بوده حالا من یک ماهه قرارداد بستم حتما زمان اتمام بسته تخلیه می کنم. فقط موندم از کدوم شرکت بگیرم!نقل قول:
تا حالا از آسیاتک - های وب - مخابرات و پارس آنلاین به ترتیب سرویس داشتم حالا موندم از کدوم اپراتور سرویس بگیرم . شاتل که مرکز ما فقط پیش ثبت نام داره و ظاهرا ظرفیت تکمیل هست از کیفیت پیشگامان هم اطلاعی ندارم آسیاتک و های وب هم خیلی وقته ازشون سرویس نداشتم و نمی دونم کیفیت فعلیشون به چه شکل هست.
دوستان کسی اگه تهران مرکز کاشانی هست اطلاعی داره کدوم شرکت وضعیت کیفی بهتری داره تو این مرکز ؟
دوباره زدن سرعت آپلود رو ترکوندن هر چند ماه این مشکل پیش میاد
ظاهراً کمبود پهنای باند جدیه، متاسفانه تنها شرکتی که من میشناختم که کیفیت مناسبی از نظر پینگ پایین برای بازی آنلاین داشت همین پارس آنلاین بود الان واقعا نمیدونم کجا برم با این وضعیت
احتمال داره کیفیت پارس بعد از نهایی شدن خرید توسط های وب بهتر بشه؟ مثلا های وب بودجه خرید پهنای باند پارس آنلاین رو تامین کنه و کیفیت به حالت سابق برگرده
مطمئنا کیفیت پارس بعد از ملحق شدن به های وب افتضاح تر خواهد شد چون های وب خودش به شدت کمبود پهنای باند خارجی داره و حالا بار پارس هم که بیفته روش بالا رفتن پینگ، پکت لاست و در نهایت قطعی های مکرر بهمراه با افت شدید کیفیت (به خصوص در ساعات ابتدای شب و اوج مصرف مشترکان) به وجود خواهد آوردنقل قول:
چیزی که هست اینه که پارس آنلاین تجهیزات خودشو داره و فک نکنم های وب بخواد کل شبکه و تجهیزات پارس آنلاین رو تغییر بده عامل کیفیت خوب پارس هم همین تجهیزاتش باید باشه ، علاوه بر اون پارس آنلاین با این همه مشترکی که داره قطعا باری روی دوش های وب نیست و سود خودشو در میاره وگرنه دلیلی نداشت های وب یک شرکت زیان ده رو بخره و هزینه هاشو افزایش بده قطعا سودی برای های وب داره. فقط سوالی که باقی میمونه اینه که آیا های وب پول به پارس آنلاین تزریق میکنه برای خرید پهنای باند یا نهنقل قول:
دوستان وضعیت خط چطوره و کشش تا چقدر هست؟
با توجه به Downstream Attenuation در مشخصات مودم باید حداکثر سرعت دریافتی 18 مگ باشه ولی نویز خط بالا هست باید بررسی کنید مشکل از کجاست ضمنا چرا روی مودلاسیون ADSL2+ ست نشده از طرف شرکت؟ الان روی مود ADSL نسل یک یا همان G.dmt ست شده!نقل قول:
کاش بسته فشفه داشت پارس آنلاین
همش که موکل به اخر هفتس
بله تجهیزات و زیرساخت پارس سرجاشه و از این نظر بین مشترکان پارس و مشترکان های وب تفاوت خواهد بود (حتی بعد از ادغام کامل) ولی خب در نهایت عامل اصلی کیفیت که پهنای بانده به صورت کلی و از طرف های وب قراره تامین بشه (چه برای مشترکان های وب و چه برای پارس آنلاین) که از این نظر های وب اصلا خوش سابقه نیست و خیلی جای نگرانیهنقل قول:
ضمنا مدیران های وب نشون دادن سیاستشون فقط جذب مشتریه به هر قیمتیه و ارائه کیفیت خوب و پایدار مدنظرشون نیست
در هر صورت امیدوارم شرایط بدتر از اینی که هست نشه چون پارس آنلاین دیگه مثل قبل بابت فسخ قراردادهایی که از مدتشون زیاد مونده پولی به مشتری (مثل من) نمیده و مشتری یا باید ضرر زیادی متحمل بشه و تخلیه کنه یا با شرایط موجود بسوزه و بسازه
دوستمون اشاره درستی داشت.نقل قول:
نویز شما برای خطی با این مشخصات خیلی زیاده. یه تست سر خط بگیرید و ببینید تفاوتی در snr بوجود میاد یا نه.
اینا یک مشت دزدن عوضی ها
100 تومن پول ای دی اس ال گیمینگ گرفتند عوضی ها
بعد همون روز اول تایم اوت زد وسط رنک
فاتحه رنک م خونده شد
- - - Updated - - -
زنگ می زنی پشتیبانی نفر 6 م ام! قشنگ یک ربع زمان می بره وصل بشه!!!!!
سلام اقای معصومی بالاخره این «یکی شدن» باعث درست شدن مشکل پهنای باند و افت کیفیت پارس انلاین خواهد شد یا نه؟
چون من دائما سرعتم شده زیر صد کیلوبایت! و پینگ هم شدیدا بالاست!
منتظر بمانم یا نه؟
ممنون
سلام اقای معصومی بالاخره این «یکی شدن» باعث درست شدن مشکل پهنای باند و افت کیفیت پارس انلاین خواهد شد یا نه؟نقل قول:
چون من دائما سرعتم شده زیر صد کیلوبایت! و پینگ هم شدیدا بالاست!
منتظر بمانم یا نه؟
ممنون
حدود 5 ماهه واسه من اینطوریه الان یک ماهه ظهر ها هم وضعیتش همینطوریه پکت لاست شدید+افت سرعت+افزایش پینگنقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی ممنون رفیق
بله حالت گیم رو فعال کردم
هیچ فرقی با حالت عادیش نداره
فقط 30-40 تومن گرون تره
رون روز مشکل داشت میگفت از زیرساخته
خدا این زیرساخت رو به اینا داد راحت شدند!
هر وقت مشکل میشه سریع دایورت میشه به مشکل زیرساخت!!!
شما گول تبلیغاتشونو خوردینقل قول:
پروفایل گیم یه چیزیه که به رایگان رو همه اشتراکا با یه تماس فعال میکنن
الان برا منم فعاله
راستی دیروز وضع پارس انلاین طی روز و تا اخر شب خوب شده بود نمی دونم چرا!
واسه من دیشبم مثل شبهای قبل افت سرعت داشت ولی افتش کمتر از شب های قبل شده بود و پینگ هم خیلی بالا نرفت ولی نسبت به روز بیشتر شدنقل قول:
تاجایی که من از قراردادشون متوجه شدم از اول تیرماه هه قراردادهای جدید اینترنت به پارس آنلاین منتقل میشه و اونایی هم که با های وب قرارداد دارن بعد اتمام مدت قرارداد برای تمدید به پارس منتقل میشن.یعنی کل بستر ADSL به پارس منتقل میشهنقل قول:
ببخشید منظورتون قراردادهای های وبه؟نقل قول:
به چه شکل هستن که تا اول تیرماه اعتبار دارن و کجا مشخص کردن که به پارس منتقل میشه؟
سلام
من تازه پارس آنلاین گرفتم
الان وقتی فیل شکن نصب می کنم فیل شکن قطع میشه
مشکل از سیستم نیست
چون اینترنت موبایل رو شیر می کنم مشکل نداره فیل شکن قطعی نداره
ولی با پارس انلاین 30 ثانیه دوم میاره:n28:
تسلیت میگم شمام به درد ما گرفتار شدید مشکل از سمت شما نیست از پارس آشغاله منهم با اينترنت مخابرات و موبایل راحت به قندشکن ها وصل میشم اما با پارس آنلاین باهاشون مشکل دارمنقل قول: